Bladwijzers uit Google Chrome importeren | Handleiding

Bladwijzers uit Google Chrome importeren

In Firefox kunt u eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit gedaan te krijgen.

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Chrome Win 1
    Noot: als u zich in de modus Privénavigatie bevindt, zal Gegevens van een andere browser importeren… uitgeschakeld (grijs) zijn. Schakel in dat geval privénavigatie uit en probeer het opnieuw.
  3. Selecteer Chrome in het venster Importeerassistent dat verschijnt en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 2
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 3
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Navigatiegeschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u in uw Chrome-bladwijzers hebt opgeslagen.
  5. Klik op VoltooienKlaar. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten zijn geïmporteerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18pHyVO