Bladwijzers en andere gegevens uit Flock importeren | Handleiding

Bladwijzers en andere gegevens uit Flock importeren

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers uit de Flock-browser kunt exporteren en deze kunt importeren in Firefox.

Bladwijzers exporteren uit Flock

1. Open Flock.
  2. Klik op Flocks menu Favorieten en selecteer Favorieten ordenen…. Flocks venster Bibliotheek zal worden geopend.

3. Klik in Flocks venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en selecteer vervolgens HTML exporteren…. Er zal een venster Opslaan als verschijnen.

4. Selecteer in dit venster een locatie op uw computer om het bestand met geëxporteerde bladwijzers op te slaan.

Sluit Flock en alle vensters ervan nadat u het bladwijzerbestand hebt opgeslagen.

Bladwijzers importeren in Firefox

1. Open Firefox.
  2. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

3. Klik in Firefox’ venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en selecteer vervolgens HTML importeren…. Het venster Importeerassistent zal verschijnen.

4. Selecteer Uit een HTML-bestand en klik vervolgens op Volgende. Het venster Bladwijzerbestand importeren zal worden geopend.
  5. Blader naar de locatie waar u Flocks bladwijzerbestand hebt opgeslagen, selecteer deze en klik op Openen.

Uw Flock-bladwijzers zullen worden samengevoegd met uw Firefox-bladwijzers.

Andere gegevens importeren

Het importeren van instellingen, opgeslagen wachtwoorden, cookies en geschiedenis is een geavanceerde bewerking die bestaande Firefox-gegevens zal vervangen.

1. Open de Flock-profielmap. Als u hulp nodig hebt bij het vinden van deze map, kunt u onder in de FAQ-pagina op Flock.com een koppeling naar ondersteuning vinden.
  2. Open de Firefox-profielmap in een apart venster. Zie Hoe vind ik mijn profiel? voor het vinden van uw Firefox-profiel.
  3. Kopieer de bestanden die u wilt importeren van de Flock-map naar de Firefox-map. Zie Uw belangrijke gegevens en hun bestanden om te bepalen welke bestanden u wilt kopiëren.