3D-video’s werken niet met bepaalde NVIDIA-stuurprogramma’s in Firefox 11

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 11.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 11 in Windows.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 11.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 11 in Windows.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 11 in Windows.

3D-stereoscopische video’s werken niet met NVIDIA’s 3D Vision-technologie en 3D-weergaven in Firefox 11. In plaats daarvan ziet u mogelijk een 2D-versie van de video. Dit betreft de video’s op http://www.3dvisionlive.com/ en 3D-video’s op YouTube bij het bekijken in een 3D-configuratie.

Dit probleem is opgelost in Firefox 12

Lees hier meer over het configureren van NVIDIA 3D Vision-technologie voor het gebruik met 3D YouTube-video’s.