Red de wereld

vanaf uw luie stoel

We hebben uw hulp nodig!

Mozilla Support wordt door meer dan 400 miljoen mensen gebruikt, wordt volledig mogelijk gemaakt door vrijwilligers en is belangrijker dan ooit. Daar hebben we u bij nodig.

Waarom zou ik helpen?

Help miljoenen gebruikers het meeste uit hun favoriete browser te halen. Uw bijdragen zullen miljoenen gebruikers over de hele wereld bereiken, en u kunt dit doen vanaf uw luie stoel!

Over ons

Mozilla Support is een gemeenschap van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers die gebruikers over de hele wereld proberen te ondersteunen. Doe mee voor een ongelooflijk avontuur!
Een vraag stellen

Hebt u problemen met een Mozilla-product en wilt u daarbij hulp?