Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
Klaas_Woltinge
@Klaas_Woltinge

Baal er zelf een beetje van dat ik mijn huidige Thunderbird instellingen en ook Firefox instellingen niet gewoon kan gaan kopiëren naar pc2

Beantwoorden
Enterprise_ITS
@Enterprise_ITS

Custodela: Firefox gaat advertenties op basis van surfgedrag tonen: Firefox gaat deze zomer advertenties op basi... …

Beantwoorden
rolluf
@rolluf

Dat wordt dan misschien einde Firefox voor mij.

Beantwoorden
AnneArdon
@AnneArdon

Google is een privacy-steler, maar stuurt me ook direct een mailtje zodra ik op een onbekende computer met firefox inlog.

Beantwoorden
eenmiljoenapen
@eenmiljoenapen

Op de kantoor-pc (laptop met 4 Gb, indows 7, 32-bits) Adblock geïnstalleerd en Ghostery in de hoop Firefox vooruit te branden. Ben benieuwd.

Beantwoorden
Foaroan
@Foaroan

Firefox wordt echt met elke update minder. Ik stap nog eens over naar Chrome #alshetzomoet

Beantwoorden
Klaas_Woltinge
@Klaas_Woltinge

Hoe kan ik het best al mijn browser instellingen van Firefox (win Vista), kopiëren naar een #Linux systeem waar ook #Firefox op staat? #dtv

Beantwoorden
Yamapama
@Yamapama

De Adblock Browser is zo te zien een fork van Firefox voor Android.

Beantwoorden
ItszMatthewNL
@ItszMatthewNL

Wat is beter ? Chrome of firefox ofzo ? XD

Beantwoorden
JessicavdGeer
@JessicavdGeer

Stomme firefox ... WAAROM ONDERSTEUNT SILVERLIGHT CHROME NIET MEER?! ik wil gewoon tv kunnen kijken via mn laptop!

Beantwoorden
GaitrieD
@GaitrieD

Ach je moet op google chrome of Firefox je fb openen

Beantwoorden
piethoutman
@piethoutman

(vv2) Eerlijk is eerlijk: Firefox vernietigt dan automatisch ook z'n eigen cookies.

Beantwoorden
MaralungaC
@MaralungaC

198 tabs in 1 window; 23 in de andere; kan Firefox dat gewoon niet aan of ligt het aan mij?

Beantwoorden
BiebArnhem
@BiebArnhem

Er zijn problemen met Mijn bibliotheek in de browsers Internet Explorer en Firefox. In Chrome werkt het wel. We werken aan een oplossing

Beantwoorden
MaartjesTweets
@MaartjesTweets

Bah, wil ik gaan werken aan mijn blog, ligt heel firefox eruit. Gelukkig kan ik nog op een andere manier bij mijn blog, Pfffw gelukkig maar!

Beantwoorden
WendyMast
@WendyMast

Firefox loopt steeds vaker vast. Meer mensen last van?

Beantwoorden
kingjaynl
@kingjaynl

Na de zoveelste crash van Chrome toch maar weer eens terug naar Firefox dan. Zucht.

Beantwoorden
desiknr
@desiknr

Met Firefox 38.0.1 werkt mijn thema niet meer en bepaalde extensies. Mozilla what has thy done?

Beantwoorden
kellymartinbe
@kellymartinbe

Elke Google service laat constant de Firefox browser (+ABP) crashen. Ben ik de enigste of hebben er meer mensen last van?

Beantwoorden
markhulstein
@markhulstein

Jongons, is er al een work around waardoor ik toch Silverlight content op Chrome kan kijken? Of Firefox kan chromecasten, mag ook.

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?