Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
Ronnie01964
@Ronnie01964

Weet je wat je kunt #Firefox, naar de godverdomme ermee!

Beantwoorden
Bart_Webdesign
@Bart_Webdesign

't typen wordt 't't en 's wordt 's's in #Firefox 48.0.2 voor Windows (64bit, Nederlands) V. 47.0 geen last van. #bug

Beantwoorden
OpenKortenhoef
@OpenKortenhoef

Hmmmm..... Blijkbaar ondersteund Firefox geen SHA2 in combi met AES256 voor de SSLciphersuite van Apache....

Beantwoorden
PsychoCes
@PsychoCes

(klikspaan halve maan, moeje maar niet met #Tor gaan) bleek ergens in de data nog een .exe linkje te staan, ook gewoon #Firefox geheten, die

Beantwoorden
nieuwsaddict
@nieuwsaddict

#firefox ik geef t op waarom werkt een browser niet meteen als je m geinstalleerd hebt?

Beantwoorden
dnceNL
@dnceNL

Via Hola (goole chrome en Firefox) kun je ook vanaf Nederland voor de VMA's stemmen!

Beantwoorden
david_kunz
@david_kunz

Hm. Alle priveschermen van Firefox delen dezelfde cookies. Handig voor als je drie sessies tegelijk wil hebben.

Beantwoorden
nieuwsaddict
@nieuwsaddict

Iemand tips v #firefox? Krijg continu melding dat script bezig is en of ik kies voor stoppen, debuggen of doorgaan, firefox blokkeert #dtv

Beantwoorden
nieuwsaddict
@nieuwsaddict

Iemand tips v #firefox? Krijg continu melding dat script bezig is en of ik kies voor stoppen, debuggen of doorgaan, firefox blokkeert

Beantwoorden
timterbeest
@timterbeest

Voor alle blinde Firefox-gebruikers die WebVisum gebruiken: Update niet naar de nieuwste FF-versie. Webvisum is unsigned +

Beantwoorden
Martinkollaard
@Martinkollaard

Iets wat probleemloos in safari/firefox en internet exploder werkt. Maar in chrome niet. Hoe is het mogelijk :)

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?