Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
HootFanTips
@HootFanTips

Geen ava's of afbeeldingen zichtbaar in #Hootsuite met #Firefox? Zet onder FF Opties > Privacy > Volgen de bovenste 2 vinkjes uit.

Beantwoorden
wiswijzer
@wiswijzer

Ik snap er niks van. De GOOGLE-agenda doet het in #firefox gewoon met (alle) Add-ons ingeschakeld... #wonderdertechniek #maarvooruit

Beantwoorden
Bulletstar
@Bulletstar

FireFox is zojuist gepromoveerd tot Pickpocket #Camorra

Beantwoorden
aarclay
@aarclay

... werk te verliezen omdat Firefox na een klikje opeens i.p.v. een tab openen de pagina reloadt... Weg werk! #balen 2/2

Beantwoorden
aarclay
@aarclay

Bestaat er een add-on voor Firefox die een tab 'vasthoudt' als er een text-field actief is? Wat een ergernis om een half uur aan.... 1/2

Beantwoorden
david_kunz
@david_kunz

Hebben jullie ook ineens van die lelijke oranje scrollbars in Firefox?

Beantwoorden
wiswijzer
@wiswijzer

Geen plek zo deprimerend als #facebook maar mijn #googleagenda doet het weer in #firefox - 't is #fsecure add-in die roet in het eten gooit.

Beantwoorden
Harry_Dillema
@Harry_Dillema

Met FoxReplace voor Firefox en World Replacer voor Chrome kun automatisch "moslims" door "joden" vervangen in webpagina's. Lees en huiver.

Beantwoorden
RDJ134
@RDJ134

Die screenpaint bug in FireFox onder ubuntu 12 is nu sinds versie 46.0 nog erger dan ooit, bijna totaal onwerkbaar.

Beantwoorden
MarIrTim
@MarIrTim

In mijn Don Quixote strijd tegen de groten, altijd #firefox gebruikt. Nu wel klaar mee. De letter die ik nu typ, zie ik pas over 10 min.

Beantwoorden
OpenKortenhoef
@OpenKortenhoef

Zelfs met een hele schone config (standaard settings en geen Add-ons) crassed #Mozilla #Firefox.... Update 46 op Windows 10......

Beantwoorden
OpenKortenhoef
@OpenKortenhoef

Noodgedwongen op Chrome omdat #Mozilla #Firefox 46 niet meer werkbaar is..... WTF.

Beantwoorden
OpenKortenhoef
@OpenKortenhoef

Mozilla Firefox update en nu crassed het elke keer...... En is VRESELIJK traag. Ook zonder add-ons.

Beantwoorden
KhadijahSas
@KhadijahSas

Geweldig ik heb de laatste update van Firefox erop wordt ie kwaadaardig geacht door HitmanproAlert en AVG en ook gelijk afgesloten hmmm

Beantwoorden
matthix_ebooks
@matthix_ebooks

Wordt #FirefoxOS een goede vervanger voor android nu in windows 8 stijl!!

Beantwoorden
Rudui1
@Rudui1

telenet ramt je bij elke aanmelding van webmail met firefox 25mb door je strot!

Beantwoorden
RDJ134
@RDJ134

Nieuwe firefox jeeeuh. tja...

Beantwoorden
wishmaster_nl
@wishmaster_nl

...moet toch eens onderzoeken waarom ik de column in #FD thuos gewoon kan lezen...maar mobiel niet. beide firefox. vreemd

Beantwoorden
RootsmanBob
@RootsmanBob

Vraag me af waarom #Firefox zo ontzettend traag is? #dtv constant melding reageerd niet heeft dat met de laatste update te maken?

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?