Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
dubgeiser
@dubgeiser

Firefox, ge zijt met m’n kloten aan ’t spelen… normaal heb ‘k dat maar al te graag, maar ’t is maandagmorgen en ik zit op ’t werk, meid.

Beantwoorden
J_Lybeer
@J_Lybeer

Ben ik de enigste die problemen heb tijdens het surfen sinds de laatste update van #mozilla #firefox? #dtv

Beantwoorden
Zjoert
@Zjoert

Waarom speelt Firefox ineens geen gifjes meer af #gedoe

Beantwoorden
funteamnl
@funteamnl

Momenteel is er storing van flatcast via google chrome. Wij verzoeken alle luisteraar in te loggen met firefox,of internet explorer

Beantwoorden
19_Martijn_98
@19_Martijn_98

help, ik moet firefox gaan downloaden om het een en ander te testen...

Beantwoorden
iPlaithy
@iPlaithy

Klopt het dat Google chrome zwaarder voor je PC is dan Firefox? #DTV

Beantwoorden
MukanAle
@MukanAle

Mozilla bouwt PDF-lezer in Firefox

Beantwoorden
yzyxj1986
@yzyxj1986

je moet op firefox doen

Beantwoorden
roderick_online
@roderick_online

Sommigen zouden daar een hint in zien. Van het universum. Sommigen... **klikt op Firefox**

Beantwoorden
hans_vl
@hans_vl

Weet iemand hoe je #firefox op je mac volledig op full screen krijgt? Dus zonder de navigatiebalk en de tabbladenbalk? #durftevragen #dtv

Beantwoorden
JosBergman
@JosBergman

#Google #Chrome gaat weer in de prullenbak. "Plug-in wordt niet ondersteund", sinds vandaag. Nou, Firefox en IE doen dat wél...#wegermee

Beantwoorden
Flipzandanel
@Flipzandanel

Mijn site werd de afgelopen week het meest bezocht met browers IE en Firefox. Vind ik ook zeer ongeloof- en merkwaardig.

Beantwoorden
andyvandersteen
@andyvandersteen

We kunnen wel bashen op hoe onveilig Internet Explorer is, maar Firefox blijkt enkele factoren onveiliger. #cybersecurity

Beantwoorden
Doctor_Pil
@Doctor_Pil

Er moet iets behoorlijk fout zitten in Firefox. Het is in één jaar van 'niet de snelste' naar onbruikbaar gegaan. Op een computer met (1)

Beantwoorden
JokimDawar
@JokimDawar

Waarom is Firefox zo traag

Beantwoorden
Bedverslaafd
@Bedverslaafd

Tweetdeck op firefox is zo lelijk

Beantwoorden
pieterratering
@pieterratering

Afgelopen weekend OS-X 10.10.3 geïnstalleerd op Macbook Pro. Inmiddels al 3x spontane crash gehad. Mogelijk schuld van #Firefox? #10_10_3?

Beantwoorden
Mulato__
@Mulato__

Na een format #InternetExplorer installeren enkel en alleen om #Firefox en #Chrome te downloaden. Nu terug deinstalleren. #WaardelozeBrowser

Beantwoorden
HUB_FNT
@HUB_FNT

Inloggen in de HU catalogus momenteel niet mogelijk met Chrome en Firefox, wel met explorer en voor Macgebruikers iCab en Safari.

Beantwoorden
dickvestdijk
@dickvestdijk

Inloggen in de HU catalogus is op dit moment alleen mogelijk met Interexplorer (Windows) en Safari (Apple) dus helaas niet Chrome en Firefox

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?