Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
Basvanderveen
@Basvanderveen

Welke video-download-add-ons adviseren jullie voor Firefox en Chrome?

Beantwoorden
OnViewonline
@OnViewonline

Log in met Mozilla Firefox of Internet Explorer. Via Google Chrome kunt u niet meer inloggen. Meer hierover in de nieuwsbrief.

Beantwoorden
NetNuh
@NetNuh

edge, en firefox. WAT BLIJFT ER DAN GODVER NOG OVER?? 2/2

Beantwoorden
_tantejess
@_tantejess

Top, mn browsers doen het niet meer. Firefox, Chrome en IE lopen direct vast. Help! #dtv

Beantwoorden
MaxDouven
@MaxDouven

uit het niets, leest mijn firefox HTML niet meer als HTML en opent hij gewoon de code als tekst. #fmfirefox #s4d_han

Beantwoorden
kzenmatthias
@kzenmatthias

Ik moet mijn recup in Internet Explorer aanvragen. Chrome, Safari en Firefox staan me niet toe de pagina te bezoeken wegens ‘onveilig’.

Beantwoorden
willem_huurman
@willem_huurman

Google, Microsoft en Mozilla hebben aangekondigd ondersteuning van het RC4-algoritme begin 2016 in Chrome, IE11, Edge en Firefox te stoppen.

Beantwoorden
atowncalled
@atowncalled

De Mozilla Firefox browser begint steeds meer op Internet Explorer te lijken. Minimaal 1x per dag knalt 'ie eruit sinds de laatste update.

Beantwoorden
IkBenBap
@IkBenBap

De gecrashte sessie van firefox niet herstellen en gewoon opnieuw beginnen want #yoloalsjegrootbent

Beantwoorden
BartMVeldhuis
@BartMVeldhuis

Ik hoor net op het NOS journaal dat Chroom 6 ernstig kanker verwekkend is. Toch maar Firefox gebruiken dan?

Beantwoorden
willem_huurman
@willem_huurman

Mozilla heeft een tussentijdse en ongeplande update voor Firefox uitgebracht die 40 lekken verhelpt.

Beantwoorden
AnnePluimers
@AnnePluimers

Fun thing is, ik heb dus een virusscanner op de computer zitten, maar als die aan staat werkt firefox niet, dus die moet uit -.-"

Beantwoorden
PeterMcAllister
@PeterMcAllister

Afspraak maken bij gemeente #Deurne kán online, maar dan wel met Internet Explorer en niet met Firefox... #tja

Beantwoorden
polr
@polr

Kan maar niet kiezen tussen #googlechrome of #firefox #linux

Beantwoorden
HCompier
@HCompier

De nieuwe website lijkt niet geheel te werken in Internet Explorer en in Edge (login lukt niet). Moest dus (helaas) Firefox dowloaden.

Beantwoorden
yourgirltyra
@yourgirltyra

2/2 Via firefox lukt dit wel gewoon, maar ik werk via chrome en vind het vrij irritant. Weet iemand hoe dit komt?

Beantwoorden
dreoudman
@dreoudman

Iedere keer als ik wat smerigs wil schrijven weigert Firefox dat.

Beantwoorden
keesvdijk
@keesvdijk

Dit is alleen bij FireFox met Safari en Chrome heb ik geen probleem.

Beantwoorden
RDJ134
@RDJ134

Nieuwe versie van FireFox fixt onder linux nog steeds het 'painting' probleem niet. Tijd voor een nieuwe browser, dit wordt onwerkbaar zo.

Beantwoorden
NathanReinds
@NathanReinds

Op zoek naar een nieuwe browser want Firefox is de laatste tijd immens traag. Anyone? Graag een met favorieten-werkbalk en voor Mac.

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?