Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Totaal te beantwoorden tweets: 175

231 tweets in de afgelopen 24 uur hebben antwoorden

100%
Vernieuwen Aanmelden
@virostra

#ava probleem alleen in #firefox en op meerdere accounts. In #chrome zie ik de plaatjes gewoon.

Beantwoorden Verwijderen
@TowieHFans_

Leuk hoor, adblock werkt niet op Firefox -_-

Beantwoorden Verwijderen
@dagdromend

WAT HEB IK JOU OOIT MISDAAN FIREFOX?!

Beantwoorden Verwijderen
@dagdromend

Soms crasht Firefox. Gewoon zo maar. Om je te kwellen.

Beantwoorden Verwijderen
@MarjoleinRMN

Iemand een idee: inloggen op #Synology lukt niet, melding: Firefox kan geen verbinding maken met de server op 192.168.1.2:5001.

Beantwoorden Verwijderen
@SelmaDamsma

Sinds de nieuwe lay-out kunnen twitter en firefox bij mij niet met elkaar overweg. Iemand tips? #dtv

Beantwoorden Verwijderen
@OMGWEEGEE2

*opens APK file download in firefox* *it asks me to open it in OpenJDK* lelwat?

Beantwoorden Verwijderen
@bartbericht

Nog een social bericht maar nu vanuit de plug-in van Firefox. Excuses voor de vervuiling. Maar een werkende test overtuigd het best!

Beantwoorden Verwijderen
@Stadsheks

#Irritant Sinds de nieuwe lay-out op twitter loopt firefox steeds vast. Hebben meer mensen er last van? Tips ? #dtv #durftevragen

Beantwoorden Verwijderen
@VDL18

Wat betreft de bereikbaarheid van uw klantenservice dat lukt niet via Firefox maar wel via IE kom ik net achter. Gr.

Beantwoorden Verwijderen
@TerrariawikiT

@firefox You ool egg color

Beantwoorden Verwijderen
@greenarkpress

Als ik de prut zie die Firefox van de kleuren op mijn websites maakt, dan vraag ik me af waar ik het eigenlijk allemaal voor doe...

Beantwoorden Verwijderen
@Elisa2200

firefox doet raar..

Beantwoorden Verwijderen
@RutteOudeSimon

Sinds update naar Flash 13.0.0.182 doen filmpjes het niet meer. Iemand advies? Firefox 28.0; Windows XP

Beantwoorden Verwijderen
@Alperkuyumcu52

Mozilla Firefox veeeel fijner !

Beantwoorden Verwijderen
@_xxx_Mariska

Wordt echt moe van Firefox #internet

Beantwoorden Verwijderen
@mlies37

Heeft Chrome ergens een verborgen optie om dat irritante backspace=back-gedrag uit te zetten? In firefox kan 't geloof ik wel.

Beantwoorden Verwijderen
@MelGroenestijn

Via Google Chrome kan ik niet meer op de Nederlandse Netflix komen. Via Firefox wel. #Help?

Beantwoorden Verwijderen
@liesjuhh19

Ik had perongeluk de Engelse versie van Firefox gedownload dus ga nu de Nederlandse versie doen

Beantwoorden Verwijderen
@umarebru

ehm. mijn firefox doet het niet. waar ligt dat aan? kan netflix niet laden. kan niets laden.

Beantwoorden Verwijderen

Topmedewerkers afgelopen week

@aassiiss1
518 Vorige week
46 Gisteren
1220 Totaal
@Ashimkc35
256 Vorige week
0 Gisteren
311 Totaal
@varunkaushik07
233 Vorige week
0 Gisteren
7200 Totaal
@abhi_nepal
228 Vorige week
0 Gisteren
3335 Totaal
@Bpn_krk
226 Vorige week
29 Gisteren
2162 Totaal
@frnklnfrancis1
153 Vorige week
0 Gisteren
461 Totaal
@FxAyuda
122 Vorige week
122 Gisteren
2421 Totaal
@sajeevsoni
116 Vorige week
44 Gisteren
5974 Totaal
@NumbSadi
81 Vorige week
18 Gisteren
431 Totaal
@m_amal888
81 Vorige week
0 Gisteren
81 Totaal

Waar gaat uw antwoord over?

Welkom en bedankt

• Bedankt voor het gebruiken van Firefox Bedankt voor het gebruiken van Firefox! Naast gebruiker bent u onderdeel van een 400M sterke gemeenschap http://mzl.la/LF6rVB
  • Tips en trucs Begint u met Firefox? Hier zijn wat tips en trucs om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/c0B9P2
  • We zijn een non-profitorganisatie Hallo, ik ben een Mozilla-vrijwilliger. Wist u dat er wereldwijd duizenden zijn? Meer info: http://mzl.la/Qkx3cp
  • Welkom bij onze gemeenschap Bedankt voor uw hulp! U maakt nu deel uit van onze wereldwijde gemeenschap. Als u hulp nodig hebt: http://mzl.la/Kubiog
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6

Firefox gebruiken

• Add-on-beoordelingen Begint u met Firefox? Met add-ons kunt u leuke functies en eigenschappen toevoegen. Wat favorieten: http://mzl.la/11K6iDd
  • Firefox aanpassen met add-ons Hebt u add-ons geprobeerd? Leuke apps voor winkelen, muziek, nieuws, wat u ook online doet. Begin hier: http://mzl.la/blOuoD
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/d21MyY
  • Firefox Sync Firefox Sync geprobeerd? Erg handig! Wissel van computer en bewaar tabbladen, wachtwrd, geschiedenis: http://mzl.la/aHHUYA
  • Plug-ins en add-ons Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12
  • Firefox upgraden Misschien moet u Firefox upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30

Ondersteuning

• Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Snelle fixes voor Firefox Hebt u Firefox-ondersteuning geprobeerd? Als de snelle fixes niet helpen, kunnen vrijwilligers helpen! http://mzl.la/PMJRIb
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Bellen en contacten Lees hier hoe u uw contactenlijst kunt personaliseren in Firefox OS: http://mzl.la/12Pr6IR
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Uw oproeplogboek gebruiken Lees hoe u eenvoudig uw oproeplogboek kunt bekijken op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/11WsCts
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Delen op Twitter Lees hoe u Twitter kunt gebruiken op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Zoeken op Google Hebt u problemen met Google op uw Firefox OS-telefoon? Bekijk dit: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • App voor Adaptief zoeken proberen Hebt u de functie voor Adaptief zoeken in Firefox OS geprobeerd? Die is geweldig! Kijk hier: http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Uw telefoon aanpassen Hier zijn wat tips en trucs om uw telefoon aan te passen en er het meeste uit te halen! http://mzl.la/XFXFH1
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?