Doe mee met ons ‘Army of Awesome’

Gek op Firefox en wat tijd over om te helpen?
Help andere Firefox-gebruikers op Twitter. Good things will come to those who tweet!

1. Meld u aan en maak verbinding met Twitter
  2. Kies hieronder een tweet
  3. Beantwoord de tweet!
Laden Vernieuwen Aanmelden
Zo bent u effectief:
  • Richt u op mensen die vragen of hulp nodig hebben
  • Pas sjabloonantwoorden aan - maak elke tweet uniek
  • Verwijder tweets die niet echt over Firefox gaan of geen antwoord nodig hebben
Hebt u een vraag over Army of Awesome? Aan andere medewerkers vragen
ZZoopblankton
@ZZoopblankton

Vier maanden na Firefox 4 heeft Mozilla deze week Firefox 5 uitgebracht.

Beantwoorden
jeroenbb
@jeroenbb

He, fijn. Firefox heeft tegenwoordig een mogelijkheid tot videogesprekken ingebouwd. Wordt met elke versie meer bloated :(

Beantwoorden
jamiebiese
@jamiebiese

Panasonic kiest voor Firefox OS, Samsung voor Tizen, LG steeds meer voor WebOS. Zouden ze bij Google ongerust zijn?

Beantwoorden
JaapJDeVries
@JaapJDeVries

#Firefox doet raar :-( is allerlei instellingen vergeten inclusief startpagina, cookies blijkbaar ook weg

Beantwoorden
112regioflits
@112regioflits

Lekker hoor, na de update van #Firefox 36.0 werkt #Echofon niet meer naar behoren. Even fixen hier, hopelijk !!

Beantwoorden
CS_check
@CS_check

Wat hebben ze met #Google maps gedaan? Het is zoooo sloom tegenwoordig #Firefox 36.0 #Windows81 Alles up-to-date #verdrietig #gaap #dtv

Beantwoorden
marnixamsterdam
@marnixamsterdam

Firefox crashte zojuist. Bij nadere inspectie bleek dat ik 137 tabs had openstaan. Best veel.

Beantwoorden
Elsewine
@Elsewine

ik kan ineens (in explorer) niet meer inloggen op linkedin? Wat raar. Gooide me vanmiddag eruit. In Firefox lukt het wel.

Beantwoorden
shiene25
@shiene25

Firefox heeft update. Hello functie.

Beantwoorden
rologica
@rologica

De Firefox Developer Edition werkt erg mooi. Maar waarom werken die developer’s altijd in donkere applicaties?

Beantwoorden
MaximHammel
@MaximHammel

Fun fact: het logo van Mozilla Firefox is een panda, geen vos. #themoreyouknow

Beantwoorden
bySebastian
@bySebastian

Cross browser testing. En vooral veel vloeken op #firefox…

Beantwoorden
Sven__M
@Sven__M

Whatsapp Web kan per vandaag ook met Opera webbrowser en Firefox. Dat je het even weet.

Beantwoorden
gervanderadio
@gervanderadio

Downloadhelper werkt vooralsnog niet meer in Firefox 36. Ik zou nog niet upgraden naar FF36 als je die downloader nodig hebt.

Beantwoorden
MrQF_YT
@MrQF_YT

Wtf, Firefox, Chrome en tweetdeck doen t nie. Maar skype wel... Wtf heb ik voor pauperinternet

Beantwoorden
KimRaes
@KimRaes

Nog iemand probl met google chrome, vindt dat dit de laatste tijd veel vastloopt, bvb opel.be kan ik configurator niet openen wel in firefox

Beantwoorden
KimRaes
@KimRaes

vreemd twitteraccaccount op chrome ok, maar op firefox raak ik niet ingelogd, nochtans zowel user als pw hetzelfde,

Beantwoorden
sjowhan
@sjowhan

Nav wat popups welke vanuit Firefox gestart worden, toch maar even de pc laten scannen met Malwarebytes. 82 items found. W00ps!

Beantwoorden
Gizmootje
@Gizmootje

Firefox update beschikbaar! DOEN! 36.0 #FirefoxOS

Beantwoorden
guiselaine
@guiselaine

Gaaf bij Firefox kan je nu videogesprekken houden zonder account aan te maken en gratis!! Uitnodiging met e-mail. #FirefoxHello

Beantwoorden
Laden

Waar gaat uw antwoord over?

Gemeenschap

Firefox-overzicht - aan de slag

Firefox wijzigen of aanpassen

Browsen met Firefox

• Bladwijzerss Bewaar en beheer uw favoriete websites eenvoudig in Firefox. Lees hier hoe: http://mzl.la/LHrvqn
  • Tabbladgroepen Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/KrLdDR

Firefox Sync

• Registreren voor Firefox Sync Het nieuwe Firefox Sync geprobeerd? Het bewaart open tabbladen, wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis op al uw computers. Probeer het http://mzl.la/KpeZJw
  • Nog steeds op het oude Sync? Het lijkt erop dat u het oude Firefox Sync gebruikt. Het nieuwe is veel makkelijker: http://mzl.la/LP37Yj

Firefox-problemen

• Firefox upgraden Zeg, misschien dient u Firefox te upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat nog veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30
  • Firefox gedraagt zich niet goed Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT
  • Firefox is traag U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb
  • Crashes verhelpen Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D
  • Hoog RAM-gebruik Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca
  • Traag opstarten van Firefox Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF
  • Firefox herinitialiseren De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB
  • Flash-plug-in crasht Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y
  • Overstappen naar een andere browser Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog
  • Plug-ins en add-ons bijwerken Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Ondersteuning

• Feedback Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6
  • Vragen op SUMO Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Betrokken raken

• Een bètatester worden Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a
  • Betrokken raken bij Mozilla Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX
  • Meedoen met Affiliates Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org
  • Mozilla Developer Network Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn
  • Een bug melden Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

• Beginnen Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh
  • Een oproep maken Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3
  • Verbinding maken met wifi Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX
  • Wifi-hotspot aanmaken Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu
  • Verbinding maken met Facebook Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Bladeren op het web Wilt u het web verkennen op uw Firefox OS-telefoon? Kijk hier: http://mzl.la/XEIXif
  • Bekijken op YouTube Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8
  • Adaptief zoeken proberen Via Adaptief zoeken kunt u apps vinden en uitproberen zonder te downloaden! Zie http://mzl.la/10EJ7cQ
  • E-mailaccount toevoegen Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU
  • Berichten-app gebruiken Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9
  • Privacy & beveiliging Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9
  • Applicaties beheren Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC
  • Muziek afspelen Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI
  • Naar de radio luisteren Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU
  • Marketplace Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf
  • Problemen met Marketplace-apps Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS
  • Help ons te verbeteren Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ

Word persoonlijk

Tweak het en maak het van uzelf. Gepersonaliseerde berichten gaan lang mee bij het helpen van anderen.

140
Beantwoorden
Uw bericht is verzonden!

Voordat u met Twitter verbinding maakt, moet u zich aanmelden bij Mozilla Support.

Bent u geregistreerd bij Mozilla Support?