Paparan soalan ditag: Papar semua soalan

Screen Layer on my YouTube Videos

Hi, I have this problem which I never faced before, and I could not find a solution to it online. Could you please help me! It only appears in your browser. Which is a … (ketahui selanjutnya)

Hi, I have this problem which I never faced before, and I could not find a solution to it online. Could you please help me! It only appears in your browser. Which is a pink layer on YouTube videos. I tried reinstalling the browser, refreshing it. everything I could. And no chance. I am going to share with you a screenshot of what I mean.

Asked by Obada Edel 2 jam lepas

Last reply by Terry 2 jam lepas

Firefox will hang sometimes when loading certain pages on the recent release version! Before it didn't happen

Firefox will hang sometimes when loading some pages on the recent release version! It will hang forever and only thing can do is to use task manager to remove it! After t… (ketahui selanjutnya)

Firefox will hang sometimes when loading some pages on the recent release version!

It will hang forever and only thing can do is to use task manager to remove it!

After that, if you load this page, this issue still happened!

The only thing can do is to uninstall firefox!

For example this page : https://tw.news.yahoo.com/%E7%9B%B4%E6%92%AD%EF%BC%8F%E7%A2%BA%E8%A8%BA%E6%95%B8%E9%99%8D%E7%96%AB%E6%83%85%E9%AB%98%E5%B3%B0%E5%B7%B2%E9%81%8E%EF%BC%9F%E9%99%B3%E6%99%82%E4%B8%AD%E4%B8%8B%E5%8D%88-2-%E6%99%82%E8%AA%AA%E6%98%8E-022552183.html

Asked by hsnuthomas 1 hari lepas

Last reply by Terry 5 jam lepas

Missing min/max/close buttons

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an ope… (ketahui selanjutnya)

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an open tab with https://www.o2tv.cz/ which uses some DRM to play TV content.

Asked by pavel.lastovicka 7 jam lepas

Last reply by jonzn4SUSE 4 jam lepas

Firefox crashes randomly

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all… (ketahui selanjutnya)

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all of my software is up to date. It just closes any and all tabs that are open, as if I exited out of the program entirely.

Asked by antarian_knight 5 hari lepas

Last reply by jonzn4SUSE 4 jam lepas

Internet occasionally stops working for the "default-release" profile while others are fine

Occasionally, the internet will stop working for my “default-release” profile. When I search for something or go to a website, I get “Hmm. We’re having trouble finding th… (ketahui selanjutnya)

Occasionally, the internet will stop working for my “default-release” profile. When I search for something or go to a website, I get “Hmm. We’re having trouble finding that site.” (refer to the attached screenshot). Then, I have to wait a couple of minutes and reopen Firefox to get back internet access. But, other profiles work uninterrupted, and other applications also work fine. I don’t have any antivirus installed. I tried reinstalling Firefox to no avail. It would be really helpful to hear any suggestions or solutions for this problem.

Installed Add-ons: Bitwarden, Ublock Origin, Keepa, Honeym, Facebook Container, Unhook, Privacy Badger, I don't care about cookies, Universal Bypass, Cookie AutoDelete 3.6.0, Enhancer for Youtube, SponsorBlock, Copyfish Free OCR Software, 600% Sound Volume, LeechBlock, Return YouTube Dislikes

Asked by fireyfox2435 13 jam lepas

Last reply by Terry 5 jam lepas

Duckduckgo opens links as https://html.duckduckgo.com/html

Hi, I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search pa… (ketahui selanjutnya)

Hi,

I'm using Duckduckgo as my search engine, but when I type in a search string, it Firefox prepends it with https://html.duckduckgo.com/html/... This opens a search page that doesn't follow my dark theme. When I click on a link, another link is added that creates a link back to the same URL, causing a loop. This never happened before I upgraded to Ubuntu 22.04 & the latest version of Firefox, 100.0.2. How can I change this back?

Thanks!

   -John

Asked by jlcenter 14 jam lepas

Last reply by Dropa 11 jam lepas

Browser virus

Hi, I love Firefox and have been using this browser over Chrome for years. However, for quite some time I have had problems with my search engine settings. My default i… (ketahui selanjutnya)

Hi, I love Firefox and have been using this browser over Chrome for years. However, for quite some time I have had problems with my search engine settings. My default is set on google but it always go back to yahoo search which is not even listed as options. Do I have to purchase something to get whatever it is doing this?

Asked by lisa 13 jam lepas

Last reply by cor-el 11 jam lepas

I get this errror everytime I search: An error occurred during a connection to justcookwell.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

When I try to search or use Firefox it is extremely slow and I get an error. I used microsoft edge and do not have this issue. I am ready to stop using Firefox and got ba… (ketahui selanjutnya)

When I try to search or use Firefox it is extremely slow and I get an error. I used microsoft edge and do not have this issue. I am ready to stop using Firefox and got back to Microsoft Edge.

Asked by vgirdler 19 jam lepas

Last reply by cor-el 14 jam lepas

assurancewireless log in link error 500

when I try and log into the assurancewireless website the server error code 500 pops up every time. I refresh the page and it still give me the error. i cleared my cookie… (ketahui selanjutnya)

when I try and log into the assurancewireless website the server error code 500 pops up every time. I refresh the page and it still give me the error. i cleared my cookies and history and still pops up. can you look and see if the error is in firefox code reading of the logging URL? assurancewireless

Asked by richg48 1 hari lepas

Last reply by Dropa 16 jam lepas

Wrong colors when uploading photo to Facebook (via FB wall)

Hi! I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here. At first, I thought that th… (ketahui selanjutnya)

Hi!

I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here.

At first, I thought that the problem is on my side, since I am using ICC profiles and maybe I did something wrong. But It is not the problem on my side. I tried with an original jpg file, directly from my camera.

So, when I upload JPG to the Facebook, color of the image changes. This happens only if I publish it directly to my FB wall. If I go to FB "publishing tools" (on FB pages), everything works normal. If I upload the same photo via for example Chrome or Vivaldi, everything works, even if I upload directly to the FB wall.

So the problem occurs only If I upload from Mozilla (I have latest version 100) to the FB wall. Not via "publishing tools" on FB page. But problem is the same if I publish on my FB business page wall. So I assume that the problem is on FB side, that somehow renders files differently then via their Publishing tools. But I am allowing that Mozilla does something to them via the interface.

There must be some problem with Mozilla too, since all images work OK with Chrome or Vivaldi. So, something in relation of Mozilla - Facebook wall.

Currently I just use Chrome for uploading to FB, but I don't want that.

Not sure what to do now. FB does not reply, maybe Mozilla can help or check? I attached a sample photos, to see difference. Here is my Mozilla gfx.color profile too: https://i.ibb.co/CWRHWnh/6.jpg

Asked by S. 1 minggu lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

v. 100.0 (64-bit Windows 10) hangs with disk access

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to… (ketahui selanjutnya)

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to which I'm connected (doesn't matter which one) attempts to print or read in a file on the hard drive. This is especially true for email sites, where these functions are most often called from within FireFox. No error code appears and it's not immediately evident that Firefox even has an issue. It just becomes completely unresponsive. I have to call up the Task Manager and kill the Firefox tasks to exit. When I reinvoke Firefox, it restarts the tabs I had open at the time I killed it. This never happened before v100.0, and does not happen in any other browser. I have a friend with a Windows 10 machine who has exactly the same problem.

Any suggestions?

Asked by Dylan Paine 6 hari lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

Hardware Accelerated Video Not Working

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in … (ketahui selanjutnya)

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in intel-gpu-top

There is also no obvious error message. On youtube videos I sometimes see

[2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}"

but on Big Buck Bunny from https://test-videos.co.uk/vids/bigbuckbunny/mp4/h264/1080/Big_Buck_Bunny_1080_10s_1MB.mp4 I don't get that output and everything looks normal:

libva info: VA-API version 1.14.0 libva info: Trying to open /usr/lib/dri/iHD_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_14 libva info: va_openDriver() returns 0

but the video decode in intel-gpu-top shows 0%.

VA-API is confirmed to be working in mpv, if I play that same big buck bunny video in mpv I see 10-20% video decode usage.

vainfo shows

vainfo: VA-API version: 1.14 (libva 2.14.0) vainfo: Driver version: Intel iHD driver for Intel(R) Gen Graphics - 22.4.1 () vainfo: Supported profile and entrypoints

     VAProfileNone                   :	VAEntrypointVideoProc
     VAProfileNone                   :	VAEntrypointStats
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVC1Simple              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Main                :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Advanced            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointEncPicture
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileVP9Profile0            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP9Profile2            :	VAEntrypointVLD

As far as I know all flags are set properly (according to https://wiki.archlinux.org/title/firefox#Hardware_video_acceleration) and I have set MOZ_DISABLE_RDD_SANDBOX=1

Asked by max.ehr 6 hari lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

Downloading attachments Mozilla / Yahoo mail

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no… (ketahui selanjutnya)

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no affect: (1) signing out and in to yahoo mail. (2) Clearing cache etc in Mozilla (3) rolling back recent windows updates. Occurs with all types of attachments, so not an app issue. Appreciate your help, please include only those suggestions which consider the "suddenly" part...

Asked by dejavodoo 1 bulan lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

cycling error

I reported this error; however, I still do not have an answer. MS Edge works perfectly; why does Firefox get stuck in a "forever" loop during the Monrovia Website search… (ketahui selanjutnya)

I reported this error; however, I still do not have an answer.

MS Edge works perfectly; why does Firefox get stuck in a "forever" loop during the Monrovia Website search? See the attached jpg.

Asked by kinnear333 1 hari lepas

Last reply by cor-el 1 hari lepas

I can't login to anything needing a password.

I'm not sure that I picked the best topic, but here goes . . . Sadly, I used an app called CleanMyMac X and now all of my passwords, etc, that were saved in "Blur" are go… (ketahui selanjutnya)

I'm not sure that I picked the best topic, but here goes . . .

Sadly, I used an app called CleanMyMac X and now all of my passwords, etc, that were saved in "Blur" are gone. It seems that Blur might be in a folder called "Old Firefox Data" that is now on my computer's desktop, but all of what might be Blur's data is encrypted and I don't know how to access it.

I have written to Blur, and CleanMyMac, Mail.com, Google, and others, but I only get automated answers that won't work because I can't login to anything because my passwords are not available to me.

What to do? I can't even login to FF, nor can I get the email that FF has for me.

Can I ask for answers at [removed email from public] ?

Asked by jeromekrause.561 1 hari lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

Sometimes it takes several minutes before firefox will load a page

Sometimes when I open up firefox and try to navigate to a page, the browser refuses to load the page I want, instead it hangs on loading something else- contile-images.se… (ketahui selanjutnya)

Sometimes when I open up firefox and try to navigate to a page, the browser refuses to load the page I want, instead it hangs on loading something else- contile-images.services.mozilla.org. It will sometimes do this for as long as several minutes before proceeding to the webpage I actually want to view. How do I fix this?

Asked by rjb7 1 hari lepas

Last reply by cor-el 1 hari lepas

Firefox won't play Audio from Realtec speakers

YouTube refuses to play audio out of one audio output, which is specifically Speakers (Realtek(R) Audio) Audio works fine testing other browsers, and other apps. Tried… (ketahui selanjutnya)

YouTube refuses to play audio out of one audio output, which is specifically Speakers (Realtek(R) Audio) Audio works fine testing other browsers, and other apps.

Tried disabling hardware acceleration, but the issue persists. Firefox up to date. Graphics driver up to date. Windows 10

Edition Windows 10 Home Version 21H2 Installed on ‎8/‎12/‎2021 OS build 19044.1706 Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.4170.0

Asked by Magnus_Tsunami 1 hari lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas

Possible IPC memory leak - how to pinpoint the culprit?

Hey there, I'm having trouble with Firefox. Something inside Firefox is eating up my RAM and CPU. Usually I recognize the problem happening because my laptop fans ramp up… (ketahui selanjutnya)

Hey there, I'm having trouble with Firefox. Something inside Firefox is eating up my RAM and CPU. Usually I recognize the problem happening because my laptop fans ramp up. The problem occurs on my laptop as well on my desktop (both on latest stable Firefox[Build ID: 20220513165813] and Windows 11). The workaround is to kill the Firefox subprocess which is using most of the CPU and RAM. Then everything is back to normal for some time, until Firefox starts messing with me again.

While trying to pinpoint the problem I'm stuck. I can't find a culprit other than the fact it has something to do with Firefox. Clean reinstalling did not help. The Firefox Task Manager doesn't know anything about huge amounts of RAM being taken. I searched for solutions on the net and the about:memory indicates the problem is some IPC related stuff:

 {
  "process": "Main Process (pid 12648)",
  "path": "queued-ipc-messages/content-parent(Browser, pid=9612, open channel, 0x22e4b33fc30, refcnt=38)",
  "kind": 2,
  "units": 1,
  "amount": 0,
  "description": "The number of unset IPC messages held in this ContentParent's channel.  A large value here might indicate that we're leaking messages.  Similarly, a ContentParent object for a process that's no longer running could indicate that we're leaking ContentParents."
 }

The bug reporting guidelines(https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=bug-writing.html) are encouraging me to attach steps to reproduce and try the steps listed on https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-uses-too-much-memory-or-cpu-resources . But I've exhausted the steps there (Except for upgrading the PC / RAM).

Especially on the go this Firefox-RAM-Party takes quite some battery and right now while writing this Firefox has >100GB virtual RAM reserved for some IPC messages, I personally think this is too much. So I'd like to file a report, but without steps to reproduce I'm afraid the developers are going to say 'well, that's something we are not able to diagnose', because I am unable to explain how to reproduce it. It just happens from time to time.

The anonymized about:memory report: https://bin.disroot.org/?2ba01ef78154cce4#8PLVqLTd9qgaRn2QVX2P17hkbHQyrTDuVAwoykj2cBxg

I left Firefox running like this for about half an hour and at 138GB reserved RAM Windows slaughtered my Firefox. The resulting crash report: https://bin.disroot.org/?0bc57492585dde4b#5YtbWgXcbZSkWYmg2CGkVn9iiipYwfYbxUfCLhmMJh7d

Do you have a clue where I might find out who sends those IPC messages, and therefore who is responsible for this?

Asked by Sewana 2 hari lepas

Last reply by Dropa 1 hari lepas