Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Prosil bi vas da bi vgradili Flash v sam brskalnik, da bi le-ta tekel kot isti proces, ne pa kot ločen kot je do sedaj; Za primer si vzemite Google Chrome.

  • 1 balasan
  • 1 ada masalah ini
  • 2 paparan
  • Balasan terakhir oleh Lan

more options

Prosil bi vas da bi vgradili Flash v sam brskalnik, da bi le-ta tekel kot isti proces, ne pa kot ločen kot je do sedaj; Za primer si vzemite Google Chrome.

Na primer težava je že pri samem predvajanju videov recimo na strani YouTube ali pa PutLocker.IS... in še kje


V glavnem video zmrzuje, blokira, zvok ni sinhroniziran skupaj z videom, ...

Ker sem sam razvijalec, vem da noben od mojih dodatkov ne povzroča teh težav

To se pojavlja samo pri brskalniku Firefox.


Prosil bi vas da bi v prihodnjih različicah vgradili Adobe Flash Player v sam brskalnik tako kot ima to Google Chrome, da vse skupaj teče kot isti proces ter posledično tudi ne porabi toliko računalniških virov (resoursov).

Prosil bi vas da bi vgradili Flash v sam brskalnik, da bi le-ta tekel kot isti proces, ne pa kot ločen kot je do sedaj; Za primer si vzemite Google Chrome. Na primer težava je že pri samem predvajanju videov recimo na strani YouTube ali pa PutLocker.IS... in še kje V glavnem video zmrzuje, blokira, zvok ni sinhroniziran skupaj z videom, ... Ker sem sam razvijalec, vem da noben od mojih dodatkov ne povzroča teh težav To se pojavlja samo pri brskalniku Firefox. Prosil bi vas da bi v prihodnjih različicah vgradili Adobe Flash Player v sam brskalnik tako kot ima to Google Chrome, da vse skupaj teče kot isti proces ter posledično tudi ne porabi toliko računalniških virov (resoursov).

All Replies (1)

more options

Pozdravljeni!

Zmrzovanje Flash Playerja se velikokrat da odpraviti s koraki, opisanimi v članku Zaščiten način Adobe Flash v Firefoxu. Poskusite s temi koraki izklopiti zaščiteni način in nam sporočite, ali ste uspeli rešiti težavo!

Flash bo morda kdaj vgrajen v Firefox, vendar je tovrstne predloge bolje sporočiti na stran za povratne informacije.

Lep pozdrav, Marko