Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

YouTube does not load properly in Firefox, but does in other browsers.

Yesterday or the day before, I tried going onto YouTube using Firefox, as I usually do, and this happened (see attached image). I tried clearing the cache and cookies, a… (read more)

Yesterday or the day before, I tried going onto YouTube using Firefox, as I usually do, and this happened (see attached image). I tried clearing the cache and cookies, and restarted my whole computer, and nothing changed. Firefox loads all other websites I frequently use just fine, and Chrome works just fine with YouTube, but for some reason, Firefox and YT are not mixing right now. Anyone have any suggestions?

Asked by JAKQ7111 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Picture in picture mode for youtube in Mozilla Firefox for windows and mac

Hello. I'd like to request a a feature, that I'd love to see in Mozilla Firefox for desktop (Windows, Mac and Linux). I'd like to have an option to play internet video (e… (read more)

Hello. I'd like to request a a feature, that I'd love to see in Mozilla Firefox for desktop (Windows, Mac and Linux). I'd like to have an option to play internet video (especially youtube) in the picture in picture mode. So that it remained displayed on my screen while I do something else. Is there any chance to get it?

Jnk

Asked by Janekin_Skywalker 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

make vlc plugin default player for youtube videos

hi is it possible to do so ? i still having high load and memory usage from youtube only videos, i would like to vlc be the default media player in youtube thanks in adva… (read more)

hi is it possible to do so ? i still having high load and memory usage from youtube only videos, i would like to vlc be the default media player in youtube thanks in advance

Asked by Simoorish 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube Videos Suddenly Stops and Restarts Only in Firefox

Last night around 8pm I watched a Youtube video without a problem, closed my browser and did other things for awhile. When I got back on at about 10pm and tried to watch… (read more)

Last night around 8pm I watched a Youtube video without a problem, closed my browser and did other things for awhile. When I got back on at about 10pm and tried to watch another video the video suddenly stopped a few seconds, gave me "An error has occurred" then suddenly the video started again at the point it stopped but now there was a little bracket at the stopping/restart point (see image attachment). This wouldn't be a problem if it happened once in awhile but since last night it happens with EVERY video regardless of length or quality. In fact, sometimes it forces me to watch it on the highest quality and makes the other options unavailable. If I try to refresh it takes a LONG or simply refreshes forever. And heaven forbid I should have any other windows or tabs open when this happens because they'll suddenly stop loading or get REALLY laggy. I have no choice but to watch Youtube in IE which works surprisingly well and doesn't do any of the crap I've just described.

Everything is up-to-date. I have cleared cashe, temp files, cookies and history. I have not downloaded or installed anything in the last 24 hours. I've asked other people who use FF about this and they all say it's fine so I don't know what to do anymore.

Asked by Fyreheart 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube videos randomly not working

Hey, ive read some other threads but didnt notice anything that solves the problem. So yeah, recently, like 3 days ago or so, youtube videos started randomly not loading.… (read more)

Hey, ive read some other threads but didnt notice anything that solves the problem. So yeah, recently, like 3 days ago or so, youtube videos started randomly not loading. I mostly use youtube to play music, got my own playlist, but now the songs try to load for like 10 seconds or so and then skip to other song. Tried playing a song not as a part of playlist, but a separate video. Tried to load, but eventually got error. On read more there were few suggestions, ive tried them all, nothing changed. Deleted cookies and cache. Tried playing firefox in safemode, then youtube videos work fine. btw, i guess i should mention, that i use adblock plus so that i could play the playlist and not get those 10 minute ads between every song. if i manually disable adblock, nothing changes mostly. Though 1 time the video started with an ad before the song but only once. if anyone could help me i would appreciate it. If u need any more info ask away :) (so far it seems like only videos from my playlist fail to load)

Asked by Lethos 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube "load more"-button disables after reloading the subscriptions-page

On youtube's subscription-page the "load more"-button will be disabled after reloading the page, whether just using the refresh-button or returning to the page after watc… (read more)

On youtube's subscription-page the "load more"-button will be disabled after reloading the page, whether just using the refresh-button or returning to the page after watching a video. I have this only in Firefox and only on windows. I have tried this in Firefox on Linux (both mint and ubuntu), and on windows I've tried chrome, edge, opera and even tor, but this only occurs in Firefox and only on windows. I have both the latest version of Firefox and the latest updates of windows. Any add-ons don't affect it either since it still occurs after restarting Firefox with all add-ons turned of.

Asked by wouteb 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube notifications constantly loading, never show up

I am starting this new thread, as the thread showing the issue as noted in my topic applies to me, but is currently going on with lastest firefox. I am using Windows 10 6… (read more)

I am starting this new thread, as the thread showing the issue as noted in my topic applies to me, but is currently going on with lastest firefox.

I am using Windows 10 64 bit and I tried everything, including safe mode, etc. etc. in the other thread ,and nothing is working.

Its not windows 10 because chrome and edge work fine regarding this issue.

I was unable toget 'automatically add' my info here in chrome browser, so I had to do it in FF ,and I'm pasting it here now:

{
  "application": {
    "name": "Firefox",
    "version": "46.0.1",
    "buildID": "20160502172042",
    "userAgent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0",
    "safeMode": false,
    "updateChannel": "release",
    "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/46.0.1/WINNT/en-US/",
    "numTotalWindows": 1,
    "numRemoteWindows": 0,
    "remoteAutoStart": false,
    "autoStartStatus": 2
  },
  "lockedPreferences": {},
  "graphics": {
    "numTotalWindows": 1,
    "numAcceleratedWindows": 0,
    "windowLayerManagerType": "Basic",
    "windowLayerManagerRemote": true,
    "supportsHardwareH264": "No; Hardware video decoding disabled or blacklisted",
    "numAcceleratedWindowsMessage": [
      ""
    ],
    "adapterDescription": "AMD Radeon HD 7700 Series",
    "adapterVendorID": "0x1002",
    "adapterDeviceID": "0x683f",
    "adapterSubsysID": "32481682",
    "adapterRAM": "2048",
    "adapterDrivers": "aticfx64 aticfx64 aticfx64 amdxc64 aticfx32 aticfx32 aticfx32 amdxc32 atiumd64 atidxx64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64",
    "driverVersion": "16.150.2401.0",
    "driverDate": "4-15-2016",
    "adapterDescription2": "",
    "adapterVendorID2": "",
    "adapterDeviceID2": "",
    "adapterSubsysID2": "",
    "adapterRAM2": "",
    "adapterDrivers2": "",
    "driverVersion2": "",
    "driverDate2": "",
    "isGPU2Active": false,
    "direct2DEnabled": false,
    "directWriteEnabled": false,
    "directWriteVersion": "10.0.10586.0",
    "direct2DEnabledMessage": [
      ""
    ],
    "webglRenderer": "Google Inc. -- ANGLE (AMD Radeon HD 7700 Series Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)",
    "info": {
      "AzureCanvasBackend": "skia",
      "AzureSkiaAccelerated": 0,
      "AzureFallbackCanvasBackend": "cairo",
      "AzureContentBackend": "cairo"
    }
  },
  "javaScript": {
    "incrementalGCEnabled": true
  },
  "accessibility": {
    "isActive": true,
    "forceDisabled": 0
  },
  "libraryVersions": {
    "NSPR": {
      "minVersion": "4.12",
      "version": "4.12"
    },
    "NSS": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    },
    "NSSUTIL": {
      "minVersion": "3.22.3",
      "version": "3.22.3"
    },
    "NSSSSL": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    },
    "NSSSMIME": {
      "minVersion": "3.22.3 Basic ECC",
      "version": "3.22.3 Basic ECC"
    }
  },
  "userJS": {
    "exists": false
  },
  "extensions": [
    {
      "name": "Firefox Hello Beta",
      "version": "1.3.2",
      "isActive": true,
      "id": "loop@mozilla.org"
    },
    {
      "name": "Multi-process staged rollout",
      "version": "1.0",
      "isActive": true,
      "id": "e10srollout@mozilla.org"
    },
    {
      "name": "Pocket",
      "version": "1.0",
      "isActive": true,
      "id": "firefox@getpocket.com"
    },
    {
      "name": "Search and New Tab by Yahoo",
      "version": "1.0.3",
      "isActive": true,
      "id": "jid1-16aeif9OQIRKxA@jetpack"
    },
    {
      "name": "Skype",
      "version": "8.3.0.9150",
      "isActive": true,
      "id": "{82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}"
    },
    {
      "name": "anonymoX",
      "version": "2.5.2",
      "isActive": false,
      "id": "client@anonymox.net"
    },
    {
      "name": "Bing Search",
      "version": "1.0.0.6",
      "isActive": false,
      "id": "bingsearch.full@microsoft.com"
    }
  ],
  "experiments": [],
  "modifiedPreferences": {}
}

It's beyond annoying and I avoid FF because of it, so any ideas ?

ty

Asked by cajunctionAI 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Only youtube.com keeps redirecting me and only one account any way to prevent this? (PC)

TypeError: player is null pauseVideo moz-extension://40d0b2eb-c8e8-447c-91bb-6f900c52e279/scripts/ythd.js:123:6 onNavigateFinish moz-extension://40d0b2eb-c8e8-447c-91bb-… (read more)

TypeError: player is null

pauseVideo moz-extension://40d0b2eb-c8e8-447c-91bb-6f900c52e279/scripts/ythd.js:123:6 onNavigateFinish moz-extension://40d0b2eb-c8e8-447c-91bb-6f900c52e279/scripts/ythd.js:118:3 fire https://www.youtube.com/yts/jsbin/desktop_polymer-vfl9gefLf/desktop_polymer.js:196:139 pageRequestFinished/k< https://www.youtube.com/yts/jsbin/desktop_polymer-vfl9gefLf/desktop_polymer.js:14057:390 <anonym> self-hosted:974:17 d.addChildPromise_/e.child

Asked by Jeiblowy 1 year ago

Answered by Jeiblowy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

One solution to Flash Plugin hanging or crashing issues.

hey guys, i wasnt sure where i could put this info, i have discovered some info regarding the "FLASH PLAYER PLUGIN." that doesnt seem to be documented on any kb article … (read more)

hey guys, i wasnt sure where i could put this info, i have discovered some info regarding the "FLASH PLAYER PLUGIN." that doesnt seem to be documented on any kb article or support thread, so hopefully one of you will be able to help getting this submitted. obviously this wont fix everyone's problem, but it should be included.

THE PROBLEM::

Flash Player Hanging or Crashing (unable to watch flash/video content) Script has become unresponsive error message when trying to view flash/video content

THE SOLUTION:

a possible cause to this problem is that you have lost permissions to the file directory where flash is actually stored. without these permissions you will be unable to properly utilize the flash plugin on firefox.

to fix the problem we will need to update the security settings on the flash directory.

for 32 bit machines: C:\Windows\system32\Macromed\Flash

for 64 bit machines: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash

navigate to the \Macromed\ folder and right click on the flash folder and select properties. click on the security tab at the top of this box then on the advanced button at the bottom of this box. after navigating to this screen, you will need to click change permissions. first make sure there is no deny statement which is denying access to this folder, if one exists, remove it. second make sure that the name "Everyone" has the abilty to read and execute, to do this: click on everyone, then edit. next, select: apply any changes to: "This folder, subfolders, and files." this is at the top of the edit box. after you click ok to the changes you made, you will need to enable the option: "Replace all child object permissions with inheritable permissions from this object." now click the apply button, then ok button. now check to see if firefox is working.


if you find that you are unable to change these permissions, then you lost access to the parent folders as well and they are replacing child object permissions. you will need to apply the solution above to the parent folder that is overriding the permissions. this will either be: \system32\ or \SysWOW64\ depending on your machine or possibly even the \Windows\ folder.

If you find that these parent folders indeed had their permissions lost, then you have likely acquired some malware. You should download Malwarebytes Anti-Malware and do an update and full scan.

Asked by Obscvred 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

System hangs while visiting YouTube in Firefox.

Dear all, I am having a severe issue using Firefox on Linux. That is when I use the browser to watch YouTube it is almost guaranteed that the entire system will hang, bec… (read more)

Dear all,

I am having a severe issue using Firefox on Linux. That is when I use the browser to watch YouTube it is almost guaranteed that the entire system will hang, become unresponsive and then require a hard reset.

I'm using Xubuntu 19.04.

The laptop is a ThinkPad T450. It has a standard configuration except that I installed a SSD. I ran a comprehensive self-test using the Lenovo BIOS' testing feature and everything was given the all-clear. I note that the same problem doesn't occur on my preferred WebKit-derived browser which is Vivaldi.

I'm not the only owner of a T450 in my household. Curiously, this other T450 which runs Xubuntu 18.04 (LTS) does not manifest the same issue. This system also uses Firefox as its browser.

I was advised to check the system logfiles. The only mention of anything likely in the logfiles is the xsession-errors file:

(xfce4-panel:1291): xfce4-panel-CRITICAL **: 21:01:45.450: panel-window.c:2245 (panel_window_active_window_geometry_changed): expression 'WNCK_IS_WINDOW (active_window)' failed.

(/usr/lib/firefox/firefox:1631): dconf-WARNING **: 21:01:47.129: Unable to open /var/lib/snapd/desktop/dconf/profile/user: Permission denied [Child 1577, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f15d3e94c00 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) - RefPtr<mozilla::mozpromise<refptr&lt;mozilla::mediatrackdemuxer::samplesholder&gt;, #1]="" &gt;="" (0x806e0005)="" -="" 1577,="" 3309="" <="" [child="" build="" decode="" decoder="7f15d3e94c00" detached.:="" dom="" error:="" file="" firefox-69.0+build2="" firefox-9jl5vx="" is="" line="" manager="" media="" mediadecoderstatemachine="" mediadecoderstatemachine.cpp,="" mozilla::mediaresult,="" mozilla::mediasourcetrackdemuxer::dogetsamples(int32_t):="" ns_error_dom_media_fatal_err="" p="" refptr<mozilla::mozpromise<refptr&lt;mozilla::mediatrackdemuxer::samplesholder&gt;,="" true&gt;="" warning:=""></mozilla::mozpromise<refptr&lt;mozilla::mediatrackdemuxer::samplesholder&gt;,>

Reference to my post on the Ubuntu forums: https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2426276

I'd greatly value any help to solve this issue. I'm willing to look at other logfiles or send over any additional information that might help diagnose this problem. Anything to help me get back to using my browser of choice!

Kind regards. Thran

Asked by thran 1 year ago

Answered by thran 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox can't load common JS files

Upon entering any site that uses some sort of google's property (recaptcha, youtube videos etc.) Firefox doesn't load some JS files. Some of them are: "https://static.dou… (read more)

Upon entering any site that uses some sort of google's property (recaptcha, youtube videos etc.) Firefox doesn't load some JS files. Some of them are: "https://static.doubleclick.net/instream/ad_status.js" "https://www.gstatic.com/recaptcha/api2/v1537165899310/recaptcha__pl.js" "https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_companion_ad.js" and "https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js". I don't use any add-ons, on other browsers everything's ok. I tried re-installing my firefox, clearing cache, safe mode, many tutorials and scanning my system for viruses. None did help. Any solutions?

Asked by vaxerski 2 years ago

Answered by vaxerski 2 years ago

  • Solved
  • Archived

every time I click a link to YouTube firefox freezes and I have to force it closed with the task manager

If I hit a link in Facebook and it is a YouTube video, Firefox goes unresponsive and I have to open the task manager and close Firefox. This happens even if it opens in a… (read more)

If I hit a link in Facebook and it is a YouTube video, Firefox goes unresponsive and I have to open the task manager and close Firefox. This happens even if it opens in a new window. I can't even open YouTube on its own without having this happen, can you tell me why? I do have three links that I have bookmarked that are YouTube videos and they play fine, but nothing else.

Asked by llahair 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't connect to Youtube

Everytime I try to go to Youtube after a long wait for Firefox to connect to the site I get this error message: Unable to connect Firefox can’t establish a connection to… (read more)

Everytime I try to go to Youtube after a long wait for Firefox to connect to the site I get this error message:

Unable to connect

Firefox can’t establish a connection to the server at www.youtube.com.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the
   Web.

I am able to load all other sites on Firefox except Youtube. I am also able to load Youtube on Safari too. How do I resolve this problem?

Asked by sheni7 1 year ago

Answered by sheni7 1 year ago

  • Solved
  • Archived

My tabs are crashing (Gah. Your tab just crashed.) Windows 10N

I was getting errors while playing youtube videos : "Your browser does not currently recognize any of the video formats available" I tried disabling addons and a bunch of… (read more)

I was getting errors while playing youtube videos : "Your browser does not currently recognize any of the video formats available"

I tried disabling addons and a bunch of other things that I saw googling through the error. I eventually uninstalled and reinstalled firefox to see if a clean installation would work. It didn't. I saw next someone mention that it might be a windows media issue and since I have Windows 10N I've had to download the Windows 10 Media Feature Pack before for something. I tried to download and reinstall that. Since then, it's gotten worse. My tabs how completely crash if there's any video on the tabs. They also possibly crash for other reasons, but I'm not sure (when I go to pages where I don't think there's any video, but who knows.

Crash report: https://crash-stats.mozilla.com/report/index/455b90e2-a0ed-4182-859b-78d610190217

It seems like there's something wrong with msvp9dec.dll, which seems to be a Windows file. I'm not quite sure what it is or what to re-install to fix it.

Any help would be greatly appreciated. Thanks!

Asked by leojreimroc 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

HTML5 video stuttering and laggy

I know this has probably been asked before, but none of the solutions really work for me. Playing Youtube or other video on sites like Vimeo result in choppy playback. I … (read more)

I know this has probably been asked before, but none of the solutions really work for me. Playing Youtube or other video on sites like Vimeo result in choppy playback. I have ruled out hardware problems, because playing local video works fine. This issue also occurs on Chrome, and turning on or off hardware acceleration does nothing.

Thanks for any help in advance.

Asked by misicom 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Youtube will now stop the video, but play the sound every five seconds. How can I fix it?

I will be watching a video on youtube (I haven't checked other websites) and every five seconds the video stops playing, but the sound for the video will keep playing. Th… (read more)

I will be watching a video on youtube (I haven't checked other websites) and every five seconds the video stops playing, but the sound for the video will keep playing. This only happens on firefox. How can I fix this?

Asked by Zombieslayer57 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Why can't I get embed codes at YouTube using Firefox on my desktop, while it works fine on my Macbook Pro with Firefox? This is a recent change.

Recently, I noticed that when I attempt to "share" a YouTube video and click the share button, I get no embed codes. In fact I get no options at all. And, when I tried… (read more)

Recently, I noticed that when I attempt to "share" a YouTube video and click the share button, I get no embed codes. In fact I get no options at all. And, when I tried to share a YouTube playlist, again, nothing happens except an apparent text box opens that I cannot type or enter anything into. I use a Macbook Pro at work, with Firefox as my browser and everything works just as it should on YouTube. Since this is a quite recent problem with my Dell desktop (Firefox browser) at home, I suspect something has changed resulting in my current issue. Thanks for any help!

Asked by garybrantley 5 years ago

Answered by bohl3r 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't connect to youtube. "cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified"

This morning Firefox was connecting to youtube.dom quite nicely. Then I accepted and installed the Firefox Update to 63.0.1 (64 bit) and ever since I cannot connect to y… (read more)

This morning Firefox was connecting to youtube.dom quite nicely. Then I accepted and installed the Firefox Update to 63.0.1 (64 bit) and ever since I cannot connect to youtube.com. I get an error page that says: Secure Connection Failed

The connection to www.youtube.com was interrupted while the page was loading.

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

I can connect quite nicely on Google Chrome (ugh!) but I want to continue with Firefox. Can this be fixed?

Asked by rlm1947 1 year ago

Answered by rlm1947 1 year ago