Showing questions tagged: Show all questions

Website won't open

Two Questions: I have been using BookBrush.com on Firefox for a couple of years now, but for the past two days, when I try to open it, either by entering the URL directl… (read more)

Two Questions:

I have been using BookBrush.com on Firefox for a couple of years now, but for the past two days, when I try to open it, either by entering the URL directly or clicking on a bookmark, it does nothing. It won't open at all. I can open it in a different browser, though. Can you tell me what's going on with BookBrush on your browser?

Also, when I try to access the website LuanaEhrlich.com, it doesn't load with all the images. It loads perfectly on another browser. Can you tell me what the issue is?

Thanks so much!

Asked by author3 1 day ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Image at top sites

Dear Sirs, I can't get image at website wich URL is: https://iris.mts.rs or https://iris.mts.rs/EPG/jsp/webtv/index.html#home. Please tell me what I have to do in order t… (read more)

Dear Sirs, I can't get image at website wich URL is: https://iris.mts.rs or https://iris.mts.rs/EPG/jsp/webtv/index.html#home. Please tell me what I have to do in order to get image for those URLs? At other browsers like Chrome and Edge the image appear immediately. Best regards, Saša Pravdić

e-mail: ...


edited email from public and search/spam bots view as this is a community support forum.

Asked by Saša Pravdić 23 hours ago

Last reply by FredMcD 21 hours ago

Can't fix the website

I am trying to use secondlife to open a teleport. I accidentally clicked on the wrong Firestorm in the menu and it wants me to open a new version of Firestorm. I already … (read more)

I am trying to use secondlife to open a teleport. I accidentally clicked on the wrong Firestorm in the menu and it wants me to open a new version of Firestorm. I already HAVE firestorm running. I want the OTHER firestorm but I don't know how to change it

Asked by SatansNyghtmare 1 day ago

Last reply by Seburo 1 day ago

Problem with one website. I can't load and I see error: SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT

Dear Mozilla Community, I have problems with one website. This website is poczta.wp.pl. Sometimes this can't be loaded. I see this error: "SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT"… (read more)

Dear Mozilla Community,

I have problems with one website. This website is poczta.wp.pl. Sometimes this can't be loaded. I see this error:

"SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT".

This is website with https protocol. What is the reason? Other websites works fine. I think that this is not problem with my router or internet provider because I changed both and it is still problem there. I had this problem also on another computer with Windows 10 operating system. I contacted with administrator of this website and they think that all is okay so they suggested me that this can be problem with browser or my computer.

This behavior is very hard to test because this issue is showed very rare. Sometime one time in one week and sometimes two time in one day. I don't know what is going on with this.

Can you help?

Asked by Peter 1 week ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Logging in to my banks website, it works with Microsoft Edge but not Firefox

Logging in to my banks website, it works with Microsoft Edge but not Firefox. I also notice on my bank's web page at the bottom corner it has: https://myncu.com/# Wh… (read more)

Logging in to my banks website, it works with Microsoft Edge but not Firefox. I also notice on my bank's web page at the bottom corner it has:

https://myncu.com/#   

What is this extra number sign shown at the end of the website, I didn't type it?

Asked by Lindahalt 2 days ago

Last reply by FredMcD 2 days ago

Weird and broken webpage displays

Since v91.0 all webpages display incorrectly: 1. many coloured areas are mostly white 2. elements are missing or nonfunctional, i.e. invisible "x"s to close pop-ups, chec… (read more)

Since v91.0 all webpages display incorrectly:

1. many coloured areas are mostly white 2. elements are missing or nonfunctional, i.e. invisible "x"s to close pop-ups, checkboxes that don't work etc 3. many pages look very weird and only vaguely as they have previously, or as they still do in other browsers (Safari)

I have attempted to attach a couple of screenshots showing: a) today's Weather Network page in Safari (which looks much like it always did in Firefox prior to v91.0) and b) how it now looks in Firefox

The difference is striking.

…but they are ≈3.8 MB each and this page won't allow any image attachments >1024KB. Can anyone suggest how to reduce the size of a .png image on a Mac?

After a few weeks of struggle I am close to abandoning Firefox after many years…

Can anyone help or offer any suggestions?

BTW the "Email me" checkbox below doesn't react when I click on it (although it does if I try this page in Safari), so I don't know if the box has been checked or not… Which is a perfect example of the type of problem that I am referring to, and which is rendering Firefox unusable for me.

So in plain text: PLEASE DO EMAIL ME IF ANSWERING THIS THREAD.

Many thanks.

Asked by jsoltysek 3 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago

nie loguje do banku

po wpisaniu nazwy banku próbuje sie zalogować do niego i dostaje taka odpowiedz....Bad request Your browser sent a query this server could not understand..... co mam zrob… (read more)

po wpisaniu nazwy banku próbuje sie zalogować do niego i dostaje taka odpowiedz....Bad request Your browser sent a query this server could not understand..... co mam zrobiś by się zalogować?

Asked by mko101 3 days ago

Last reply by TyDraniu 3 days ago

adp website won't load

I can't get this page to load using firefox 92 with linux. I clearedcache, cookies and turned protection off. It loads ok in safari on my phone but i need it on my destop… (read more)

I can't get this page to load using firefox 92 with linux. I clearedcache, cookies and turned protection off. It loads ok in safari on my phone but i need it on my destop in firefox. https://online.adp.com/signin/v1/?APPID=RDBX&productId=80e309c3-70c6-bae1-e053-3505430b5495&returnURL=https://my.adp.com/&callingAppId=RDBX&TARGET=-SM-https://my.adp.com/static/redbox/

Asked by mannyjordan1 4 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

Secure Connection Failed

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.cvent.com. PR_END_OF_FILE_ERROR The page you are trying to view cannot be shown because the authe… (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.cvent.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by leon_brathwaite 4 days ago

Last reply by FredMcD 4 days ago

Hyperlinks from outlook not working in Firefox 92.0

When I click on a hyperlink in Outlook email Outlook is all of a sudden throwing an error message "This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this… (read more)

When I click on a hyperlink in Outlook email Outlook is all of a sudden throwing an error message "This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator."

Any ideas please? If I copy and paste the address into a browser it works.

Thank you

Asked by Billy 5 days ago

Last reply by FredMcD 5 days ago

Facebook

Firefox decided not to open up Facebook for me today, does for other websites and using same computer I can log in using Edge? Are you guys having problems today? ps h… (read more)

Firefox decided not to open up Facebook for me today, does for other websites and using same computer I can log in using Edge? Are you guys having problems today? ps have refreshed, no luck, then uninstalled, cleared the cache and reinstalled and still not luck. Any Hints?

Asked by Peter Downes 5 days ago

Last reply by jscher2000 5 days ago

Firefox Broswer deletes slashes before the word "wright" and "~wright" in URL addresses.

My Firefox Web Browser automatically, and unstoppably removes / before the word "wright" in URLs, leaving me unable to access any sites where the URL contains "/wright" o… (read more)

My Firefox Web Browser automatically, and unstoppably removes / before the word "wright" in URLs, leaving me unable to access any sites where the URL contains "/wright" or "/~wright". Is there any obvious reason why it is doing this? Can I work around this somehow? The site I am trying to access is http://www.astro.ucla.edu/~wright/CosmoCalc.html .

Asked by martenkimble 5 days ago

Last reply by FredMcD 5 days ago

Secure Connection Failed Error

I'm using Mozilla Firefox browser and whenever I open my website https://apkkiss.com, it gives me an error, Secure Connection Failed. Please guide me what's the issue and… (read more)

I'm using Mozilla Firefox browser and whenever I open my website https://apkkiss.com, it gives me an error, Secure Connection Failed. Please guide me what's the issue and how can I fix it?

Screenshot is attached.

Thank you

Asked by Linda Hale 6 days ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Firefox does not open tinyurl.com

Firefox does not open tinyurl.com, while Chrome and Edge do not have an issue. Errormsg: "Server not found". "Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connec… (read more)

Firefox does not open tinyurl.com, while Chrome and Edge do not have an issue.

Errormsg: "Server not found". "Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server at tinyurl.com.".

I have experienced this since a few months. I read some articles that this was implemented to enhance the security, but how can I fix it?

Asked by paul.martijn 1 week ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Screen objects misplaced on some sites

Using Firefox (92.0) on Win 10. I have noticed that some screen objects are displayed in different ways on Firefox than they are on Edge (and I presume other browsers). … (read more)

Using Firefox (92.0) on Win 10. I have noticed that some screen objects are displayed in different ways on Firefox than they are on Edge (and I presume other browsers). For a long time I thought the problem was errors in the Rite Aid web design. Yesterday I saw a similar problem on another site and decided to try another browser. The displays looked proper on Edge. See attached image which shows the same screen on the Edge browser (top) and Firefox (bottom). Part of the logon window is missing on Firefox. Other objects are affected also such as text size. I don't see any options in the Firefox config that would apply to this.

Asked by Rob 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago