Showing questions tagged: Show all questions

Can't log in to some websites with Firefox (Windows)

Target.com, chase.com, and some other websites that I can't think of right now don't work when trying to login with Firefox for Windows, but works fine with Chrome, Edge,… (read more)

Target.com, chase.com, and some other websites that I can't think of right now don't work when trying to login with Firefox for Windows, but works fine with Chrome, Edge, my phone, apps, etc.

Target gives a message "Sorry, something went wrong. Please try again" Chase loads a white overlay with a blue button and the login screen that loads after to try again looks completely broken and missing text.

Been having issues like this for a while. Firefox is up to date. I've tried wiping cookies and clearing the cache. Tried Firefox on my phone, and didn't have an issue with Target.

current version 83.0 (64bit)

Any ideas?

Asked by Dan Zapix 5 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago

  • Solved

All http sites are redirecting to https and display "potential security risk ahead" error

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential … (read more)

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential Security Risk Ahead" error. I could not know how to fix this error. This is happening all of a sudden. I could not find a way to fix this error.

Asked by vpp.nagaraju1234 4 months ago

Answered by vpp.nagaraju1234 4 months ago

  • Solved

Firefox logs me out of YouTube and gets an error when loggin in.

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out… (read more)

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out and when i try to login I get this “'405. That’s an error.” message. I tried doing the same thing with the other browsers (Google Chrome & Microsoft Edge) & they work perfectly. I also tried reinstalling Firefox but still the issue is the same & Firefox on my old laptop doesn’t have this issue. Can anyone help me with this one?

Asked by j.bi2k01 1 month ago

Answered by j.bi2k01 1 month ago

  • Solved

Secure Connection Failed

Good evening This error has just occurred and it is strange because i have visited the site 5 times today. This is the financial platform that i use to manage my investm… (read more)

Good evening

This error has just occurred and it is strange because i have visited the site 5 times today. This is the financial platform that i use to manage my investments. As a result of this lock-out by Firefox i have been blocked and cannot complete some re-investment transactions. While i appreciate your concerns for my safety, i cannot accept that you may summarily lock me out of a trusted website without any option on my side to override it. I hope you guys aren't going to end up like the other technocrats. How can i overcome this?

In the meantime i shall useed another browser.


Secure Connection Failed

A Secure Connection Failed error page will include a description of the error, an option to report the error to Mozilla and a Try Again button. There is no option to add a security exception to bypass this type of error.

Asked by John 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

Accessing the Amazon website

I have been having difficulty connecting to the Amazon.com website through Firefox. Is this an amazon problem or a firefox issue? Here is the error I keep getting: Secu… (read more)

I have been having difficulty connecting to the Amazon.com website through Firefox. Is this an amazon problem or a firefox issue? Here is the error I keep getting:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.amazon.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

thx

Asked by cjivcu 1 week ago

Last reply by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Browsers return different result from Address URL. + "Report Deceptive Site"

[ ]A url given within Microsoft support ... community.windows.com/en-us/stories/quick-start-guide-to-windows-10 does not return query within the different Firefox Browser… (read more)

[ ]A url given within Microsoft support ... community.windows.com/en-us/stories/quick-start-guide-to-windows-10 does not return query within the different Firefox Browser,at the Address Bar entry. Using Edge,and another user,the query is returned from (Microsoft.com) . I would like to believe that URLs are not 'browser specific .

[ ] Im looking at this,as DuckDuckGo returned nothing in a search. Bing returned the site in a search as a URL. Perhaps farther in the que at DuckDuckGo ?

[ ]When wanting to report this 'problem,the About 'Report Deceptive site,defaults to a 'Google Report deceptive site.

[ ]Return to DuckDuckGo. The URL then shows directly at top of Search Results immediately. Microsoft.com search then doubles my problem by appending the end of this url.. Im using the clear URLs add-on.

[ ]I would expect the same result to exist between different Browser Address entries,whoever user,and whichever search engine.... I've seemed to get old results all the time.

Asked by Mike 1 week ago

Answered by Mike 2 days ago

Website is slowing down your browser

I keep getting "a website is slowing down your browser" messages. I stop the webpage but the problem keeps recurring and there doesn't appear to be a way to identify the … (read more)

I keep getting "a website is slowing down your browser" messages. I stop the webpage but the problem keeps recurring and there doesn't appear to be a way to identify the culprit. Any suggestions?

Asked by eoin45 6 days ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

  • Solved

Goggle search

Hi, can you help. All of a sudden when I search on google for example lets say a Samsung s20 when I click search it shows everything including pics and ad links then it s… (read more)

Hi, can you help. All of a sudden when I search on google for example lets say a Samsung s20 when I click search it shows everything including pics and ad links then it sort of refreshes and removes the ads links, picture and review display on right hand side and rearranges the search links. This never used to happen. I have tried turning my adblockers off but it makes no difference. May I add it's not like this on Microsoft edge or my smartphone or tablet, it's only on my PC. I have attached 3 screenshots. Hope you can help. Regards Steve

Asked by steveveg 6 days ago

Answered by steveveg 6 days ago

Google Meet on Firefox: Sharing screen is not sharing mouse cursor pointer

I use Firefox 82.0.3 and I don't want to use Chrome. This problem only occurs on Firefox. This problem doesn't occur on Chrome at all. The problem is that when sharing th… (read more)

I use Firefox 82.0.3 and I don't want to use Chrome. This problem only occurs on Firefox. This problem doesn't occur on Chrome at all.

The problem is that when sharing the screen in a Google Meeting, Firefox only shares the mouse cursor if I share my monitor screen that I have to the left of my head.

Sharing the mouse cursor in meetings is quite fundamental to have the audience focus on the specific part of the screen the presenter is talking about, much like a laser pointer.

I know that Google slides have a laser pointer, but I'm not talking about sharing presentations, but contents of the screens.

My screen setup is: Laptop's screen External monitor 1 plugged into laptop's HDMI cable (it's a DVI to HDMI cable) External monitor 2 plugged into DVI port on port replicator which is plugged to my laptop's USB port.

The physical set up is: [2][3]

   [1]

This is also how it's shown on my Windows' Display Settings.

Where: [1] laptop screen [3] monitor connected to port replicator as main monitor [2] monitor to my left, I have to look left to see it.

[1] and [2] are aligned with my head. Monitor screen [2] extends to the right into monitor screen [3] which extends downwards into laptop screen [1].

I entered a Google hangout meeting from my laptop and from my phone. I then shared the screens from my laptop so that I could see the laptop shared screen on my phone.

I shared each of the 3 screens on by 1, and only the monitor to my left shares the mouse pointer.

I then shared a window and if I move the window to the screen to the left, it'll share the mouse. But if I move it to the screen in front of my head, the mouse isn't shared, unless I move the cursor all the way to the right until it disappears on from the screen, and that's when it appears on my phone, but on the extreme left side, not right side.

Sort of similar behaviour happens when I share a non-maximised window from my left monitor. Over the shared window on my left monitor, if I place the mouse on the last 30% right part of the window, on my phone the mouse appears displaced further to the left, like on the first 20% of the shared window.

It's like the mouse pointer were in a displaced layer that when shared, gets moved to the left on the receiver of the shared screen.

If I maximise the shared window, this problem goes away.

I swapped the 2 external monitor cables and the problem persisted, somehow with only the monitor to the left [in spite of the cable swapping] sharing the mouse cursor.

On Windows' Display Settings, I then stopped the screen extension and just used the laptop one. In this scenario, the mouse pointer over the laptop screen was shared.

On Windows' Display Settings, I made each of the 3 monitors "Make this my main display" and this still didn't make a difference. Only the monitor to the left continued to share the mouse pointer.

I then disconnected both external monitors and shared my laptop's screen, then the mouse cursor was being shared to my phone.

So going by trial and error, for me it seems like it's a bug in the way Firefox inherits display settings from Windows 10.

None of these problems happen on Chrome but I just don't want to use Chrome.

I also just tried Zoom and I shared my main monitor via a Zoom meeting where I also joined from my phone, and the mouse cursor was shared.

So it's really a problem between Firefox and Google Meet. Makes me wonder if Google does this intentionally to make Chrome more attractive, as the new blur background feature and background replacement by a photo are also unavailable on Firefox, which seems intentional to me.

Asked by riluma 6 days ago

unresponsive links as of 82.0.3

On a lot of websites, calacademy.org for instance, firefox 82.0.3 will no longer follow links. I click on them and nothing happens. I can however right click and and ch… (read more)

On a lot of websites, calacademy.org for instance, firefox 82.0.3 will no longer follow links. I click on them and nothing happens. I can however right click and and choose open link in new tab.

This site used to work, and it works in chrome and safari.

Is this a known problem?

Asked by dawfedora 6 days ago

Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube

Hi, I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've al… (read more)

Hi,

I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've already watched.

I have made some testing and it seems YouTube is showing video length when I am not signed in - progress bar is still not visible (but it seems to be obvious when I am signed out).

Running Firefox in safe mode is not helping. I am using latest Firefox 82.0.3 (64 bit)

I also have checked in Chrome and there it's working without any issues.

Have You seen such issue? Can it be latest update of Firefox?

BR Grzegorz

Asked by Grzech89 6 days ago

Last reply by Grzech89 5 days ago

Bad Page

Recently, the myheritage site stopped displaying correctly. I have tracked this down to updates to Firefox after version 82.0.0 which display the page as a text only kin… (read more)

Recently, the myheritage site stopped displaying correctly. I have tracked this down to updates to Firefox after version 82.0.0 which display the page as a text only kind of thing.

I have tested versions 78.5.0esr, 80.0.1, 81.0.0 and they all display the page correctly. Versions 82.0.3 and 83 do not.

Anyone know whats going on?

Asked by wilfrid.morrison 6 days ago

Last reply by wilfrid.morrison 6 days ago

Progress bars in YouTube thumbnails disappeared

As the title says, a couple of days ago I noticed that all progress bars in YouTube thumbnails have disappeared. The "Watched" text is also gone. I tried clean reinstall,… (read more)

As the title says, a couple of days ago I noticed that all progress bars in YouTube thumbnails have disappeared. The "Watched" text is also gone. I tried clean reinstall, removing all add-ons, but it did not help. Just to check, I installed Chrome - everything visible (see image - FF left, Chrome right), which would suggest that something is up with Firefox. I also check the history settings on YouTube, everything is turned on, and I see viewing progress in thumbnails when I'm on the history settings page, but not on "normal" YouTube.

I would appreciate any sort of help or advice. My life doe snot depend on this feature, but I really like it and it helps navigate YouTube more efficiently.

Asked by tronkowski 6 days ago

cannot access my router

This year, I cannot access http://tplinkwifi.net. I get this instead: Trying to configure the Router? It looks like you aren't connected to your TP-Link network. To acce… (read more)

This year, I cannot access http://tplinkwifi.net. I get this instead: Trying to configure the Router? It looks like you aren't connected to your TP-Link network. To access tplinkwifi.net, your device must be connected to TP-Link Router’s network. Please check your network connection and try again.

It works fine on Seamonkey. I do use Ghostery and flash player is disabled.

Any suggestions?

Asked by Carl 6 days ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Can't drag and drop images from tumblr dashboard

Hello, As the headline states, I can't seem to drag and drop from Tumblr's dashboard. However I can if: I right click and click save image as... I click through to the… (read more)

Hello, As the headline states, I can't seem to drag and drop from Tumblr's dashboard. However I can if:

  • I right click and click save image as...
  • I click through to the user's tumblr page
  • If I am not logged into tumblr

This has happened on a handful of other sites but I it mostly happens on Tumblr.

Asked by Giulia 6 days ago