Showing questions tagged: Show all questions

Yahoo hyjacking my google searches.

Every search I perform using google is being hyjacked by yahoo. I have read that many other users are having the same problem. I have tried to follow the steps to remove … (read more)

Every search I perform using google is being hyjacked by yahoo. I have read that many other users are having the same problem. I have tried to follow the steps to remove the add-on or extension but when I click on "add-ons" or extensions from the menu it just opens a new blank tab in my browser. When I click on search in the preferences menu, google is the only search engine checked in all of my selections. Please help me get rid of the yahoo search.

Asked by markdbrown 1 week ago

Last reply by jscher2000 1 day ago

Radar won't load on weather.com

On weather.com the radar feature won't load.No map. No image. It works in Safari but I hate to keep switching browsers just to see weather radar. Running 79.0 Firefox on … (read more)

On weather.com the radar feature won't load.No map. No image. It works in Safari but I hate to keep switching browsers just to see weather radar. Running 79.0 Firefox on an older Mac running Catalina 10.15.6. Any suggestions known to work?

Asked by Mern 1 day ago

LinkedIn profile pages cannot open

Hi there, we are running Firefox ESR 78.1.0 (64bit) on our company computers (Windows 10). When i try to open linkedin the startpage appears correctly but as far as i sea… (read more)

Hi there,

we are running Firefox ESR 78.1.0 (64bit) on our company computers (Windows 10). When i try to open linkedin the startpage appears correctly but as far as i search for a person i only get a blank page. I tried safe mode already, disabled local security protection, no addons are installed, no blocker, disabled hardware acceleration etc. Problem still exists. I also tried to open a linkedin profile within firefox 79 on a mac, same issue here.

Any held is much appreciated.

Best, Patrick

Asked by Patrick 1 day ago

Some YouTube features non-functional

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load … (read more)

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load my profile, check notifications, or share a video, it ends up infinitely loading. Clicking the add to playlist button is unresponsive; when it's clicked, it doesn't work. Tried to delete a playlist, showed the prompt to delete the playlist and when clicked, did not delete the playlist.

Current extensions are uBlock Origin, Dark Reader, and Kapersky Password Manager. Tried deleting cookies, cache, and uninstalling/reinstalling Firefox.

Asked by brawler721 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Facebook: The comment section goes blank when I paste anything on fb

When I post in Facebook, the comment section goes blank when I copy/paste anything. Not a new post, only when I comment on someone's existing post. High Sierra, mac pro d… (read more)

When I post in Facebook, the comment section goes blank when I copy/paste anything. Not a new post, only when I comment on someone's existing post. High Sierra, mac pro desktop. Thx.

Asked by Oreocracker 2 days ago

Youtube videos will not play

1/ Firefox will not play any videos from Youtube. a/ I am NOT in Youtube restricted mode. b/ I have DuckDuckGo and AdBlock activated. Deactivating these does not af… (read more)

1/ Firefox will not play any videos from Youtube.

   a/ I am NOT in Youtube restricted mode.
   b/ I have DuckDuckGo and AdBlock activated. Deactivating these does not affect this behavior.

2/ Other browsers (both Chrome and Edge) will play those same videos.

Thanks for assistance!

Joffre

Asked by joffre.swait.jr 2 days ago

Website shortcuts could be improved

Hi folks! I'm currently using an website that could as well be a standalone app. I'd love it to show up in my Mac dock as a normal app, similar to what the "Create shortc… (read more)

Hi folks! I'm currently using an website that could as well be a standalone app. I'd love it to show up in my Mac dock as a normal app, similar to what the "Create shortcut" functionality does in Chrome. Create a desktop shortcut to a website Firefox's "shortcut" functionality seems to only work in Windows, and does not seem to provide the same full experience. I'd love to see this feature in Firefox soon.

Asked by TomasAG 2 days ago

I can't play the video in this link

When I have this USPS webpage opened, I can't play the videos. Other videos work, and they work when I use Chrome. Why don't they play when I'm using Firefox? https://abo… (read more)

When I have this USPS webpage opened, I can't play the videos. Other videos work, and they work when I use Chrome. Why don't they play when I'm using Firefox?

https://about.usps.com/who/leadership/board-governors/briefings/welcome.htm?fbclid=IwAR0EZAH2Jxwg1P5r_ycytx31TJlkxmezdagb7GVnPIrYGUncgYIi44_bXo8

Asked by Robert Schuricht 2 days ago

cant load unsecure webpage - parse error & strict standards?

hello, i started using mozilla again after years of not using it. the past few weeks have been good but i ran into an issue with a website i typically visit. this web pa… (read more)

hello, i started using mozilla again after years of not using it. the past few weeks have been good but i ran into an issue with a website i typically visit.

this web page http://davoonline.com/phpBB3/viewforum.php?f=3 http://davoonline.com/phpBB3/viewforum.php?f=3

when i click, i get a blank page with this text: Strict Standards: Declaration of phpbb\template\twig\loader::findTemplate() should be compatible with Twig\Loader\FilesystemLoader::findTemplate($name, $throw = true) in /home/content/43/5415943/html/phpBB3/phpbb/template/twig/loader.php on line 20

Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting ';' or '{' in /home/content/43/5415943/html/phpBB3/vendor/twig/twig/src/ExtensionSet.php on line 70

the only solution i tried was turning off an my extensions and the one found here

Asked by alexi23spore 3 days ago

  • Solved

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (read more)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

Misunderstood The sooner I sign in the web page becomes blank

Please understand my query. I removed the Firefox completely out of my computer, went into Regedit.exe (Please don't go in it unless you have used it frequently and know … (read more)

Please understand my query. I removed the Firefox completely out of my computer, went into Regedit.exe (Please don't go in it unless you have used it frequently and know the consequences) and removed it as through as possible, when I get done there was nothing left in the computer of Firefox not even a single file or a string. Then I installed again and every website works fine, but if I log into my Firefox account only after that everything disappears, then if I open a new private window everything works fine again It seems to me the problem is my account in Firefox server. But I do not have access to it. I have it on two of my cell phone and 2 other computers but this is the newer one I use the most and only on this one I have problems I am signed in all my devices and they all work fine, I already checked the computer with different Antivirus programs and have also change my router

Asked by scorpio_109 3 days ago

Last reply by Enigma 3 days ago

Webpage loads, but display is blank.

cvs.com pharmacy website. main page loads with my account, but when I click on "show all prescriptions" the page loads, but the display is blank. Tried on different bro… (read more)

cvs.com pharmacy website. main page loads with my account, but when I click on "show all prescriptions" the page loads, but the display is blank. Tried on different browser and on cellphone, works OK those places, but not on Firefox. This is a fairly recent problem. How do I fix?

Asked by allen711g 3 days ago

Can't load pages with proxy

Hey, I'm sorry for my English but I'm from another country. I have problems with the proxy, I can't use it at all, when I'm opening firefox I can't find the window where… (read more)

Hey, I'm sorry for my English but I'm from another country. I have problems with the proxy, I can't use it at all, when I'm opening firefox I can't find the window where I can write down the login and password from this proxy, it just doesn't want to appear for a reason and when I'm trying to load a website, for example, I have this error: The proxy server is refusing connections. What should I do?

Asked by gleb.bodrug99 3 days ago

YOUTUBE: No Home Page & No Initial Comments Section via FireFox

For many years now with FireFox the ability to get to the Home Page of any and all YouTube Channels has been made non-existent. There's no way to do that because of the W… (read more)

For many years now with FireFox the ability to get to the Home Page of any and all YouTube Channels has been made non-existent. There's no way to do that because of the Web-coding that FIreFox has implemented. There's also another issue involving YouTube; that issue is the Point of Entry of Commenting. When you go below Description of Video, there should be a Comment Entry Block. In FireFox that does not exist. These two issues need to be address and fixed. If you think that I am not telling you the truth, use FireFox and on another PC with Chrome, Chromium, Brave, and any other. You will see what I am talking about. This is the best way to allow people to actually see for themselves the problems. Please fix this issue as soon as possible. Thank You, KLC


edit: removed email from search/spam bots view as this is a public forum and nobody here does support by email.

Asked by KLCJR77 PRODUCTIONS 3 days ago

firefox dosen't play sound

on all websites, when I play a video/song, it is always muted, even if my volume is up. On chrome and safari, the same videos play sound, so its a problem with firefox … (read more)

on all websites, when I play a video/song, it is always muted, even if my volume is up. On chrome and safari, the same videos play sound, so its a problem with firefox

Asked by kevinyuan0522 4 days ago