Showing questions tagged: Show all questions

No spaces in tabs labels, menu options, bookmark names and error messages

After the latest update of my Manjaro Linux laptop, I have a weird issue. All spaces in all kind of labels are gone. In tabs, menus, bookmarks, no spaces are displayed. E… (read more)

After the latest update of my Manjaro Linux laptop, I have a weird issue. All spaces in all kind of labels are gone. In tabs, menus, bookmarks, no spaces are displayed. Even in the address bar, no spaces are recorded although in search items the spaces do show in Duckduckgo. See attached image.

Asked by Theo 1 week ago

Last reply by cor-el 6 days ago

potential bug: cannot enable bookmarks bar even if option set in about:config

can see bookmarks bar, when escaped full screen. But the same is not true when I do fullscreen toggle, even when I added authide false in about:config(as evident in 2nd s… (read more)

can see bookmarks bar, when escaped full screen. But the same is not true when I do fullscreen toggle, even when I added authide false in about:config(as evident in 2nd screenshot)

Asked by deepikaupadhyay01 6 days ago

Last reply by jscher2000 6 days ago

Link inserted onto webpage

I regularly visit a blog The scrollable page ends with a grey banner. One day the page scrolled past to reveal an image with a link. It is not on all pages of this site a… (read more)

I regularly visit a blog The scrollable page ends with a grey banner. One day the page scrolled past to reveal an image with a link. It is not on all pages of this site and we do not know how long it's been active (who scrolls past the end of the page?) It is like a pirate link, not meant to be there The content of the links changes, chinese characters web page, choose a girl, log in for porn type ect. Names like NSA flirts.

I have told the site about this issue via email, sent screen shots A couple of times i have not been able to get on the site due to a 'reconfigering' page. This is not the site owners!

This sneaky insertion is running smoothly in the background, under a radar.

Do i really need to reinstall firefox, switch to another browser? use a vpn

Thanks, feedback appreciated. Defo time for an upgrade

Linux mint, fire fox browser

Asked by hannahanistra 1 week ago

Last reply by jscher2000 1 week ago

How to customize the theme in Firefox ?

I want a white background for settings, but a dark top bar. I seem to find no way to do this. Take a look at my chrome vs firefox. I want my firefox to look like the chro… (read more)

I want a white background for settings, but a dark top bar.

I seem to find no way to do this.

Take a look at my chrome vs firefox.

I want my firefox to look like the chrome.

take a look at images attached.

thanks

Asked by Aahnik 1 week ago

Last reply by Scribe 1 week ago

Can't reach website in firefox while connected to VPN, chrome works

I use a VPN at work for accessing some internal domains. Until last week I was able to reach them fine in Firefox, then it wasn't work when I logged in on Tuesday. What h… (read more)

I use a VPN at work for accessing some internal domains. Until last week I was able to reach them fine in Firefox, then it wasn't work when I logged in on Tuesday. What happens now is the tab seems to wait for a bit, then it times out with an error that it wasn't able to connect. Is there someway to fix this?

I'm able to reach these domains through other means like chrome browser (which I'm using as a workaround) or git.

Asked by eric.evans1 2 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 week ago

hello

Hello first time poster, going to try this out and see if it works. My problem no internet why am I asking for help here, I am at wits end grabbing at straws. I am suspi… (read more)

Hello first time poster, going to try this out and see if it works. My problem no internet why am I asking for help here, I am at wits end grabbing at straws. I am suspicious that Firefox 78.6.0esr(64-bit) Addons: Noscripts, Https everywhere and Privacy badger, is not playing nice with my Alcatel linkhub HH41.(cat4 router, turbohub, a mobile router that uses a sim card) When I log on to the linkhub web management page (http://192.168.1.1/index.html#/index) Firefox, all addons shut down, has a lock icon with a red line through it in front of the address bar. clicking on the lock reveals "You are not securely connected to this site" At this page under the address bar on the left is " ? You must logon to this network before you can access the internet" on the opposite side of the page on the right there is a radio button stating "open network login page" Clicking the radio button brings me to https://detectportal.firefox.com/success.txt but the " ? You must logon to this network before you can access the internet" remains, the only difference is in the top left hand corner of the main pane is the word success in lower case.

Spent 2.5hrs on the phone with bell yesterday, the first thing I told them was the linkhub's LAN/WAN indicator light was flashing, they didn't seem to care.

I'm almost ready to trash this thing I bought new from bell about a years ago. unless somebody has solved the same problem. I'm open to knowledgeable suggestions.

Asked by workinforalivin 1 week ago

Last reply by Scribe 1 week ago

Firefox Bookmarks - Too few tags permitted

Hi, I trust you all had a (well deserved) merry Christmas. I have a question regarding bookmarks in Firefox. This is something that has been bugging me for some years (ye… (read more)

Hi, I trust you all had a (well deserved) merry Christmas.

I have a question regarding bookmarks in Firefox. This is something that has been bugging me for some years (yes, it has taken me that long to get around to asking about this). Over the last decade I have amounted a large assortment of bookmarks, which I have carefully structured and also add suitable tags to (as I know what I am likely to search for in future). This works very well for me and it's surprising how my past self has been so accurate at predicting what I may find useful to my present/future self, when it comes to searching for something in my bookmarks.

Herein lies my problem though. I often need to put in a number of tags to make a given web resource findable in the future. For example, I was just reading up about the Google compute module, and have been trying to enter the following tags: Google Edge TPU (Neural compute) sbc network artificial intelligence machine vision intel stick Quantization

This number of keywords is too long, yet I don't want to really remove any of these words/acronyms. Why are the bookmarks so heavily restricted with regards to tags? I see that when I look at the bookmarks, there is also a **keywords** option too, but those words are not searchable, so I don't see much value in placing anything in there.

I am not 100% sure, but I could swear too, that bookmarks used to have a description section too, where I could make notes regarding a weblink (EG: "this website has particularly good recipes for pasta, but ignore their vegatarian options as they don't review very favorably"). I may be thinking of another web browser from a long time ago. Having a description field for each bookmark (which is not restricted to a ridiculously short length like the **Tags** field) would be an excellent idea.

so, to summarize: 1. How do I work around having such a short **Tag** field (and when is Mozilla going to fix this?) 2. Can we please have a Description field for each bookmark. Please!

These are just about my only criticisms of what is otherwise my absolute favorite of browsers. Thanks for the great work and effort by all, and have a prosperous and healthy 2021.

Asked by Witenite 2 weeks ago

Last reply by knowledge is like power 1 week ago

Audio problems

I am running a raspberry pi4b with the Ubuntu 20**. I get audio out on everything that puts out audio, except the Firefox browser. I have checked each tab and find th… (read more)

I am running a raspberry pi4b with the Ubuntu 20**.

I get audio out on everything that puts out audio, except the Firefox browser.

I have checked each tab and find that I am able to mute and un-mute but still hear no audio.

Every suggestion I have found on line, Google, Ubuntu forms, etc has been of no help.

Can anyone here help me?

Thank you

Asked by mordok33 2 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 weeks ago

Cannot login to account, it doesn't exist?

Hi, I have just set up a Linux desktop running Pop OS, I am not able to login to my Firefox sync for my normal account it just directs me to the create an account page. M… (read more)

Hi,

I have just set up a Linux desktop running Pop OS, I am not able to login to my Firefox sync for my normal account it just directs me to the create an account page. My phone and windows machine are still logged into this account using Firefox sync. I tried to create an account using the same email and password and it has now locked that email because I didn't receive the verification email to confirm it. Has anyone had this issue before?

Thanks in advance,

Oz

Asked by ozzcer221998 2 weeks ago

Last reply by cor-el 2 weeks ago

my personal bookmak on new tab

Hello! I have a index.html file. How do I get my file to open when I open a new blank tab? in the browser settings I have set this file as home page. but when opening a n… (read more)

Hello! I have a index.html file. How do I get my file to open when I open a new blank tab? in the browser settings I have set this file as home page. but when opening a new blank tab does not open the default home page.

Asked by CAHO 2 weeks ago

Last reply by Wesley Branton 2 weeks ago

sign in to firefox

i don't like icon single eye in password because i think is not user friendly to me ... cz like spying me ... why you don't say "show password..." and i will tell to eve… (read more)

i don't like icon single eye in password because i think is not user friendly to me ... cz like spying me ... why you don't say "show password..." and i will tell to everyone about that

thank's

Asked by syamsir.1g 2 weeks ago

Last reply by Wesley Branton 2 weeks ago

Image of gmail logo not loading

Hi, Sometimes when open my Gmail then this logo in upper left corner is not loaded. I have tried to follow this guide but did not solved the issue. For example i have tr… (read more)

Hi, Sometimes when open my Gmail then this logo in upper left corner is not loaded. I have tried to follow this guide but did not solved the issue. For example i have tried to disable all the extensions except my pw manager and then removed all cookies and data for the website. Have anyone experienced similar issue? What could the solution be? OS: Linux Mint 20 Firefox version: 84.0.1 (64bit)

Asked by ondrej123 2 weeks ago

Last reply by FredMcD 2 weeks ago

"set as desktop background" doesn't work on Linux Mint 20

I've always used Firefox's "set as desktop background" to change my desktop picture on Linux Mint. Recently (after update to Mint 20?), it hasn't been working. I'm not … (read more)

I've always used Firefox's "set as desktop background" to change my desktop picture on Linux Mint. Recently (after update to Mint 20?), it hasn't been working. I'm not sure it was when I updated to Mint 20, it may also have quit working after I used Pix to set the desktop background?

When I select "set as desktop background" in Firefox, nothing happens. There is no error message. I can still change the background using Pix, but that requires saving the picture from Firefox, opening it in Pix, and then setting it to the desktop. It would be nice if I could do it directly from FF again.

Firefox 84.0.1 Linux Mint 20, Cinnamon 4.6.7, kernel 5.4.0-58-generic

Asked by kcaldwel55 2 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 weeks ago

Video download helper with Firefox add-on stopped working – driving me bonkers

System Linux mint 18.2 Sonya Video DownloadHelper Version 7.4.0 Browser locale: en-US Production build Built on Tue Dec 15 2020 17:14:16 GMT+0100 (Central European Standa… (read more)

System Linux mint 18.2 Sonya

Video DownloadHelper Version 7.4.0 Browser locale: en-US Production build Built on Tue Dec 15 2020 17:14:16 GMT+0100 (Central European Standard Time) Build options: browser=firefox

I used to be able to record mainly music from YouTube and some other sources using video download helper with the Firefox add-on.

It used to direct me sometimes to using the companion app, then at other times not.

The thing is now that it starts to record with a blue numbered disc showing. It gets almost to the end of the download, then the circle turns red and I get the following type of error messages – see below.

I also do not have the same layout on the 3 colour disc download helper button.

Updated the add-on but cannot find any specific help.

Would be very grateful for a simple fix, or complicated, that – OR, is there a better product??

Seasons greetings


Failed converting "youtube.com/watch?v=Tff9mJN-ZZU"

/opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffmpeg: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavfilter.so.7) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffmpeg: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavformat.so.58) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffmpeg: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavcodec.so.58) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffmpeg: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libvpx.so.6) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffmpeg: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libaom.so.0)

Or this:

Could not get information from media 'youtube.com/watch?v=Tff9mJN-ZZU' from file '/tmp/vdh-176931dshEZTAKVRT.tmp'. The file might be corrupted.

{

   "file": "/tmp/vdh-176931dshEZTAKVRT.tmp",
   "stat": {
       "dev": 2065,
       "mode": 33188,
       "nlink": 1,
       "uid": 1000,
       "gid": 1000,
       "rdev": 0,
       "blksize": 4096,
       "ino": 8675517,
       "size": 1126724,
       "blocks": 2208,
       "atimeMs": 1609228877938.8481,
       "mtimeMs": 1609228984684.116,
       "ctimeMs": 1609228984684.116,
       "birthtimeMs": 1609228877938.8481,
       "atime": "2020-12-29T08:01:17.939Z",
       "mtime": "2020-12-29T08:03:04.684Z",
       "ctime": "2020-12-29T08:03:04.684Z",
       "birthtime": "2020-12-29T08:01:17.939Z"
   }

} Exit code: 1 /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffprobe: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavfilter.so.7) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffprobe: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavformat.so.58) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffprobe: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libavcodec.so.58) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffprobe: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libvpx.so.6) /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/ffprobe: /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6: version `GLIBC_2.27' not found (required by /opt/net.downloadhelper.coapp/converter/build/linux/64/libaom.so.0)

Asked by sneggy 2 weeks ago

Last reply by FredMcD 2 weeks ago

Firefox freezes when opening external links

Firefox, upon opening with a link passed as a parameter (clicking a link in some other application which opens up the default browser to that URL), freezes completely and… (read more)

Firefox, upon opening with a link passed as a parameter (clicking a link in some other application which opens up the default browser to that URL), freezes completely and prevents me from manually opening a new instance, saying that another Firefox instance is already running. Opening a system monitor shows a running Firefox process, pointing to the previously clicked URL, but does not respond at all. CPU and RAM usage are both 0 for this process, so it's likely not even doing anything. Not even a SIGTERM will terminate the process, I have to throw at least two SIGKILLs at the process for it to die. Why is this a thing? I've been using this browser on this exact same system for almost a year now, this was never a problem before.

OS: Arch Linux Kernel: Linux, 5.9.14-arch1-1 Firefox Version: 84.0.1

Asked by TypoMustakes 2 weeks ago

Last reply by FredMcD 2 weeks ago

Issues since FF 64 Beta13

Hey, since FF 64 B13 there are some changes which broke our APP but I cannot find a solution. When we log into our internal website, we are immediately logged out again a… (read more)

Hey, since FF 64 B13 there are some changes which broke our APP but I cannot find a solution. When we log into our internal website, we are immediately logged out again as soon as I click a link there. You can see that after loading the page, a control cookie "CmdCookie" is reset to an initial value so that you are directed to the login page. All other cookies remain unchanged. With FF64 Beta 12 everything worked without any problems. Does anyone know where the problem could be? If I turn off all the chaches then I can log in, but sporadically I keep being kicked out.

Thanks in advance and have a nice day! Max

Asked by boris.hoeffgen 3 weeks ago

Last reply by TyDraniu 2 weeks ago