Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Cannot Log Into Online Banking Site

I am having trouble logging into my bank's website from Firefox. It's worked fine for several years and I have no clue what triggered it all of a sudden. Furthermore, I c… (read more)

I am having trouble logging into my bank's website from Firefox. It's worked fine for several years and I have no clue what triggered it all of a sudden. Furthermore, I can log in just fine from various other browsers.

I have Google around on the issue for awhile now, and have troubleshooted several different things based on what I've Googled, such as clearing all site cookies, data, cache, etc. Also I had a pop-up blocker add-on but I removed it and that didn't do anything. Lastly, I tried completely uninstalling Firefox and re-installing it without ANY add-ons, but it still doesn't work.

Details on what happens: I go to the log in page, and I put in my user and password and click to log in, and it does nothing. It just basically refreshes the page, so the page comes back up with blank user and password fields.

Any help/ideas on the matter would be much appreciated. Thanks.

Asked by dpsadler11 2 years ago

Last reply by Ed Hampton 1 year ago

  • Archived

Firefox Problems with using NVIDIA Webseite

Hi, i found a Problem with the Nvidia Website https://www.nvidia.de/Download/index.aspx?lang=de When i Search for Driver Download, i choose "Producttype" and then when ch… (read more)

Hi, i found a Problem with the Nvidia Website https://www.nvidia.de/Download/index.aspx?lang=de

When i Search for Driver Download, i choose "Producttype" and then when choosing "Product Series" the Website allways Resets to Start.

I also Informed Nvidia about the Problem, but it is only on Firefox. Im on Linux (Ubuntu 18.04) and use Firefox in Latest Version 83.0 no addons.

I also Try Chromium and other Browsers but this Problem only happens on Firefox.

Greetz. Vinz

Asked by cvinz 2 years ago

Last reply by brandyball200 1 year ago

  • Archived

Same problem from v. 80.0 is back in 82.0 to current 83.0

I posted this problem back when v.80.0 was out. It was later fixed, but now it's back. Loading an external bookmark as the default start page in v.83.0 and using it as t… (read more)

I posted this problem back when v.80.0 was out. It was later fixed, but now it's back.

Loading an external bookmark as the default start page in v.83.0 and using it as the default bookmark (file:///C:/Mine/Testing/BOOKMARK.HTM) creates an error.

The error is that clicking on any url in the bookmark to visit and then clicking the top left arrow to return will always bring you to the top of the bookmark. It used to bring you back to the same location on the bookmark. Now, it brings you back to the top of the bookmark. Thus making it necessary to scroll back down to the location (url) you just visited. Really annoying to have to keep do this in order to return to your original location in the bookmark.

Hope someone can help again.


jscher2000 (jscher2000) helped and filed a bug report back then....... https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1636364

Asked by edbench 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago