Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Failed to load the Facebook SDK on Twitter, original thread doesn't help

I was trying to follow these instructions: https://help.twitter.com/en/managing-your-account/link-twitter-to-facebook. After disabling UBlock and changing Tracking Protec… (read more)

I was trying to follow these instructions: https://help.twitter.com/en/managing-your-account/link-twitter-to-facebook. After disabling UBlock and changing Tracking Protection to be enabled for Private Tabs only, while I no longer see the error: "Failed to load the Facebook SDK. Please make sure you are not blocking connect.facebook.net." However, I still get this message next to the Facebook icon: "Having trouble? Learn more." (Link for Learn more text: https://support.twitter.com/articles/31113.) Refreshing the page changes nothing. This thread didn't help: https://support.mozilla.org/questions/1130053. privacy.trackingprotection.enabled was already on false (at least after changing Tracking Protection to be enabled for Private Tabs only).

```bash uname -a Linux james-dl 4.14.67-1-MANJARO #1 SMP PREEMPT Fri Aug 24 16:33:26 UTC 2018 x86_64 GNU/Linux ```

Asked by jray 2 years ago

Answered by Roland Tanglao 2 years ago

  • Solved

Firefox 76.0.1 not playing embedded Twitter videos

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I… (read more)

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I did a clear history, cache & cookies and refreshed Firefox. I ran the apt update for Ubunto. It had been operating smoothly in the past. If I go to Twitter, it plays. It just goes blank when I click on the video embedded in the post.

Thank you for any assistance.

Asked by varices 4 months ago

Answered by varices 4 months ago

  • Solved

Browser crashes when I try and upload a picture on twitter

I've never had this issue with Firefox until tonight, but When I'm on twitter, and I go to load up a picture (clicking the photo icon, having the pop up window, picking t… (read more)

I've never had this issue with Firefox until tonight, but When I'm on twitter, and I go to load up a picture (clicking the photo icon, having the pop up window, picking the image, and clicking open), as soon as the picture appears in the twitter window the entire browser crashes and I get the report it to firefox window. I've tried in safe mode, I've refreshed my browser, and I've posted the images successfully to Facebook. I even attempted trying pictures I've successfully posted prior to tonight and it's all causing the same thing.

The only thing that has changed is an update to Windows. I am not tech savy, thus I have no clue if the two are connected. If anyone can help me figure out why it's doing this, I'd really appreciate it. Thank you!

Asked by CalCrazy 5 months ago

Answered by philipp 5 months ago

  • Solved

Twitter

Hello; There has many issues with Twitter on Firefox. i) Sometimes it simply refuses to run; ii) Sometimes it takes very long minutes to load if at all; ii) Sometimes it … (read more)

Hello; There has many issues with Twitter on Firefox. i) Sometimes it simply refuses to run; ii) Sometimes it takes very long minutes to load if at all; ii) Sometimes it quits working after a while and I need to stop Firefox and restart or even run it in Edge before being able to run it again on Firefox. Twitter is the only program that does that, as far as I can tell. Thanks for your help. Frenchy

Asked by Frenchy 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Websites do not display embedded tweets

News websites frequently embed tweets within the text. These display as blank boxes on some sites or not at all on others. Why? I already tried the safe mode and resettin… (read more)

News websites frequently embed tweets within the text. These display as blank boxes on some sites or not at all on others. Why? I already tried the safe mode and resetting embeds without success.

Asked by grouponesouth 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago