Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Cannot See New "Report Broken Site" Option in Firefox 123.0 Menu

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer. I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on … (read more)

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer.

I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on the menu (hamburger icon) that is described in the support article How do I report a broken site in Firefox desktop? but I can't see this new option. I also checked the menu options under More Tools and Help but can't find it.

Exiting and re-opening Firefox didn't solve the problem.

Asked by lmacri 3 days ago

Answered by MarkRH 3 days ago

  • Locked

Roboform toolbar not working after the 123.0 Firefox Release 2-2024

duplicate of /questions/1440427 thread. Roboform does not load. I have reinstalled it and the toolbar does not load or does the roboform small icon. … (read more)

duplicate of /questions/1440427 thread.

Roboform does not load. I have reinstalled it and the toolbar does not load or does the roboform small icon.

Asked by dachkc19 2 days ago

  • Solved
  • Archived

How to completely remove the tab bar

How can I completely remove the tab bar and regain 3/4 of an inch of screen space. It would be nice if Mozilla would just have a on/off button for it. I've tried creating… (read more)

How can I completely remove the tab bar and regain 3/4 of an inch of screen space. It would be nice if Mozilla would just have a on/off button for it. I've tried creating a folder called Chrome within my Firefox Profile folder. I then created a text file within that folder and named it userChrome.css. I put this string in the text file #tabbrowser-tabs { visibility: collapse !important; } This did not work, does anyone know the best method for getting rid of the annoying tab bar?

Thank you

Asked by simpleman2 7 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 7 months ago

  • Solved

Fixed - After A Bookmarks' Library [Restore] Function, Tag Bookmark Names & Folders Show Duplicated

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 b… (read more)

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 before), since I had just recently done an [Export Bookmarks] & a [Backup]. Everything seems to have gone Ok, except that for every tag, all of the bookmarks listed under the [Name] column are duplicated. When I right-click & [Show In Folder], they both show in the same folder. When going onto their folder, they are only shown once, so there are no duplicates there. When I attempt to [Delete] 1 of the 2 duplicate entries they both get [Deleted], so I can only conclude that they are 1 in the same. But the question remains, "How can I fix this duplicate condition?"

Another related & interesting behavior is that, from any bookmark folder where you can clearly see there are no duplicated bookmarks, when you do a [Search] from the top-right-hand search-box, the "results" are also "duplicated", although you might need to sort them by clicking on the [Name] column control. So, I can go to any bookmark folder & clearly see that there are no duplicate bookmarks, but when you do a [Search], that's when you get duplicate entries. That leads me to believe that this is the result of the [Search] function, & thus for some odd reason the [Search] is generating "duplicate entries". And then perhaps, both the [Tag]s & the [Search] function are related.

Also, this "duplication" does not happen on newer added bookmarks, after the [Restore] was executed, & it's only a phenomenon that affects those bookmarks that were saved by the Bookmarks' Library [Backup] function, & thus this anomaly was introduced by the [Backup].

Actually, I just realized the problem is more complicated than I thought. The reason any search results in "duplicate bookmarks" is because there are 2 sets of folders, 1 set above the other, & if you don't scroll down all the way you won't see it. So that's why there are actually "2 Sets Of Bookmarks", because there are "2 Sets Of Folders", 1 above the other. The problem is that when you delete any "Duplicate Bookmark" you delete them both, & not just 1 of the 2 bookmarks.

I wonder if it would work, to "Delete All Bookmarks" & then do a [Restore]?

Could "Mozilla Support" answer that?

Don't know why every time I attempt to [Post A Reply] & get an "Error",... So I'm going to post my reply right here,...

Fix: (2024-02-19) Of course, I did some testing before I concluded what was the best approach, but since I noticed all of the "Bookmarks Folders" were duplicated under [Bookmarks Menu], an easy fix is to go to the "bottom duplicated folder", right on top of the [Other Bookmarks] folder, & "Select It" (by clicking on it) & [Delete] it (w/ the [Delete] key on your keyboard). Do this 1 by 1, until you reach the "bottom folder" of the bookmarks' folder you certainly don't want to delete. Close Firefox & then reopen it - to make sure Firefox takes care of any garbage-collection. Then do your Bookmarks' Library [Export Bookmarks To HTML] followed by a [Backup], & you are good to go.

Actually, I don't know what introduced the error. Don't know if it was Firefox's [Restore] function, or it could have been me (by accident) w/ some "unnoticed & unexpected" move of the mouse/trackball, which accidentally duplicated all of the folders w/o me noticing, & that is why all of the "Bookmarks" were "duplicated".

Happy Firefox Browsing,...

Asked by Jimmy 1 week ago

Answered by Jimmy 2 days ago

  • Solved

Certain websites don't display images

Hi there I have found that certain websites aren't loading properly and that images aren't being displayed whilst the majority of pages are loading properly. Can someone… (read more)

Hi there

I have found that certain websites aren't loading properly and that images aren't being displayed whilst the majority of pages are loading properly. Can someone help me with this please?

Asked by paulh5 3 days ago

Answered by zeroknight 3 days ago

  • Solved

Default Search Engine

I have Firefox as my default browser instead of Microsoft Edge on my HP laptop. I've tried everything under the sun to make Google my default search engine over Microsoft… (read more)

I have Firefox as my default browser instead of Microsoft Edge on my HP laptop. I've tried everything under the sun to make Google my default search engine over Microsoft Bing, and no matter what it won't stop rerouting me to Bing. I can go to www.google.com and type directly in the search bar and it STILL reroutes me to Bing, even when my settings list Google as my default search engine of the search bar. Can I block Bing as a website altogether? HP support only offered to connect me with a specialized team that costs money. Please help.

Asked by Talia Ross 4 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 days ago

  • Solved

Every time I post a reply to a question I receive an error message and the reply does not post.

This is the error message. 'An Error Occurred Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now,… (read more)

This is the error message.


'An Error Occurred

Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now, or in a few minutes.


I have tried resending numerous times since last night with the same result.

Version 122.0.1 Firefox Release February 6, 2024

Asked by PhilG 3 days ago

Answered by PhilG 3 days ago

  • Solved

When I play a YouTube video on a web page, the playback box has a big white colour.

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the we… (read more)

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the web side, the playback box will have a large white colour, as shown in the red box below. I would like to know what is causing this, my current version is 123.0

Asked by feifang feng 3 days ago

Answered by zeroknight 3 days ago

  • Solved

firefox addons page is blank (.. and so are some other support/help pages)

I want to uninstall and maybe re-install some add-ons. But when I goto the add-on page. It just appears blank. So are some other pages in the support/ help sections. Anot… (read more)

I want to uninstall and maybe re-install some add-ons. But when I goto the add-on page. It just appears blank. So are some other pages in the support/ help sections. Another most notably, is (via menu) help -> more troubleshooting information. It just sends me to a blank page! See the uploaded images for the pages I get send to.

Help please with changing my add-ons

Asked by Radu 3 days ago

Answered by zeroknight 3 days ago

  • Solved

Firefox themes

Saved themes in Firefox color not visible in add-ons manager. Does not fix itself in safe mode. One of the saved themes is a default preset I liked, the other is a preset… (read more)

Saved themes in Firefox color not visible in add-ons manager. Does not fix itself in safe mode. One of the saved themes is a default preset I liked, the other is a preset I made myself, using all options except advanced colors.

Asked by Lord_Voidwrath 1 week ago

Answered by Lord_Voidwrath 3 days ago

  • Solved

youtube ad blocker not blocking ads

I have an add-on ad blocker for youtube and have never gotten ads. This afternoon that stopped. I get ads with every video I click and there is no 'skip ad' on the scr… (read more)

I have an add-on ad blocker for youtube and have never gotten ads. This afternoon that stopped. I get ads with every video I click and there is no 'skip ad' on the screen. I added another top rated youtube add blocker, quit firefox and then opened it again. Before, if I clicked a video it started an ad and I could go back and then hit the video again, but now that doesn't work, but if I select to show the video in a new tab, there are no ads in that tab. What can I do to make the ads stop like they used to and never appear? Yes and my OS is Ubuntu 22.04

Asked by pdsimdars 3 days ago

Answered by TyDraniu 3 days ago

  • Solved

Youtube video small on the left

I must have pressed a shortcut to make this happen (Firefox zoom is default 100%), video is small and on the left, you can see that the progress bar is the same size as t… (read more)

I must have pressed a shortcut to make this happen (Firefox zoom is default 100%), video is small and on the left, you can see that the progress bar is the same size as the video.


Thanks in advance :)

Asked by Cynical Possum 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Locked

Unable to signon to google

Locking this thread, please continue here: [/questions/1440272] Signon to GMAIL or Youtube Premium inside Firefox both return an error about using an unsecure browser. N… (read more)

Locking this thread, please continue here: [/questions/1440272]
Signon to GMAIL or Youtube Premium inside Firefox both return an error about using an unsecure browser. No issue with Chrome or Edge.

Asked by George Tobey 4 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 days ago

  • Locked

Firefox Setting pn Startup: Open previous windows and tabs not working

Locking this thread, please continue here: [/questions/1440193] When I open Firefox, the tabs from the previous session do not open despite the setting. I end up with a s… (read more)

Locking this thread, please continue here: [/questions/1440193]
When I open Firefox, the tabs from the previous session do not open despite the setting. I end up with a start page showing only a new tab page. This has been happening over the past few days and I don't know why.

Does anyone have any ideas why this is happening.

Asked by PhilG 4 days ago

  • Solved

Multiple windows not restoring.

Hi. I am running a 3 monitor setup and I like to keep open quite a few tabs. And two windows of Firefox. So two Firefox instances with several tabs on each. But because i… (read more)

Hi. I am running a 3 monitor setup and I like to keep open quite a few tabs. And two windows of Firefox. So two Firefox instances with several tabs on each. But because it eats a lot of memory, I have to close and reopen Firefox from time to time. And to my annoyance, sometimes it "forgets" about one of the windows. So opens only one instead of both. Therefore I loose some quite important tabs. Any suggestions on how to fix this? Thank you.

Asked by zarsss 5 days ago

Answered by TyDraniu 5 days ago

  • Locked

Cannot open attachement of PDF files

I have to create a new question because when I try to reply to the answers I received the system comes up with an error page. My version of Firefox is 120.0.1 and has b… (read more)

I have to create a new question because when I try to reply to the answers I received the system comes up with an error page.

My version of Firefox is 120.0.1 and has been downloaded from the Mozilla website.

The problems occurs with all PDF file both local and from the internet.

The attachments are highlighted in blue in t he opened PDF file but cannot be opened. There is no way to click on the attachments.

Attached is a screen shot of one PDF file because I cannot attached the PDF file itself

Asked by berygan 5 days ago

Last reply by cor-el 5 days ago

  • Locked

LOG ON TO usaa.COM WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST

I AM UNABLE TO LOG ON TO USAA.COM. THE ERROR MESSAGE SAYS "WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST." THE WEB SITE CUSTOMER SERVICE SAYS MY PASSWORD IS CORRECT AND T… (read more)

I AM UNABLE TO LOG ON TO USAA.COM. THE ERROR MESSAGE SAYS "WE ARE UNABLE TO COMPLY WITH YOU RE REQUEST." THE WEB SITE CUSTOMER SERVICE SAYS MY PASSWORD IS CORRECT AND THE SITE IS WORKING. PER THEIR ADVISE ALL HISTORY HAS BEEN DELETED AND THE COMPUTER HAS BEEN RESTARTED. THE SAME PROBLEM EXISTS ON ANOTHER DEVISE CONNECTED TO THE SAME WI-FI. PLEASE HELP. ACCESS TO OTHER SITES IS WORKING. THE SITE IS NOT BLOCKED AS FAR AS I CAN TELL.

Asked by wwrouzer 6 days ago

Last reply by James 6 days ago