Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Can't play audio in videos, only on Firefox, after going through all the steps in "Fix common audio and video issues"

``` 11:27:01  ✘  jr@fm  ~  ⬡ v8.16.0  1m35s  $ inxi -Fxxx System: Host: fm Kernel: 5.4.18-2-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.2.0 Desktop: KDE Plasma 5.… (read more)

``` 11:27:01  ✘  jr@fm  ~  ⬡ v8.16.0  1m35s  $ inxi -Fxxx System: Host: fm Kernel: 5.4.18-2-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.2.0 Desktop: KDE Plasma 5.18.80 tk: Qt 5.14.1

          wm: kwin_x11 dm: SDDM Distro: Manjaro Linux 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: TUF B450M-PLUS GAMING v: Rev X.0x serial: <root required>

          UEFI: American Megatrends v: 1002 date: 03/07/2019 

CPU: Topology: 8-Core model: AMD Ryzen 7 2700X bits: 64 type: MT MCP arch: Zen+ rev: 2 L2 cache: 4096 KiB

          flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 118201 
          Speed: 2562 MHz min/max: 2200/3700 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 1: 2477 2: 2413 3: 2456 4: 2935 5: 3183 
          6: 2029 7: 3033 8: 4297 9: 2435 10: 2922 11: 2812 12: 1886 13: 2819 14: 4238 15: 3378 16: 2920 

Graphics: Device-1: NVIDIA TU104 [GeForce RTX 2080] vendor: ASUSTeK driver: nvidia v: 430.64 bus ID: 07:00.0

          chip ID: 10de:1e82 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.7 driver: nvidia compositor: kwin_x11 resolution: 1920x1080~60Hz 
          OpenGL: renderer: GeForce RTX 2080/PCIe/SSE2 v: 4.6.0 NVIDIA 430.64 direct render: Yes 

Audio: Device-1: NVIDIA TU104 HD Audio vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 07:00.1 chip ID: 10de:10f8

          Device-2: Advanced Micro Devices [AMD] Family 17h HD Audio vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel 
          bus ID: 09:00.3 chip ID: 1022:1457 
          Device-3: Logitech Webcam C270 type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo bus ID: 5-2:3 chip ID: 046d:0825 
          serial: 8D1EA6E0 
          Sound Server: ALSA v: k5.4.18-2-MANJARO 

Network: Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: ASUSTeK driver: r8168 v: 8.048.00-NAPI

          port: f000 bus ID: 05:00.0 chip ID: 10ec:8168 
          IF: enp5s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: half mac: 40:b0:76:5c:8c:4c 
          IF-ID-1: docker0 state: down mac: 02:42:02:f0:c4:3b 

Drives: Local Storage: total: 465.76 GiB used: 159.41 GiB (34.2%)

          ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Samsung model: SSD 970 EVO Plus 500GB size: 465.76 GiB speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 
          serial: S4EVNG0M116780W rev: 1B2QEXM7 scheme: GPT 

Partition: ID-1: / size: 389.04 GiB used: 159.41 GiB (41.0%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2

          ID-2: swap-1 size: 69.20 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/nvme0n1p3 

Sensors: System Temperatures: cpu: 46.2 C mobo: N/A gpu: nvidia temp: 39 C

          Fan Speeds (RPM): N/A gpu: nvidia fan: 21% 

Info: Processes: 363 Uptime: 1h 30m Memory: 62.81 GiB used: 4.60 GiB (7.3%) Init: systemd v: 244 Compilers: gcc: 9.2.0

          Shell: zsh v: 5.7.1 running in: konsole inxi: 3.0.37

```

Asked by jray 1 year ago

Answered by jray 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"Failed to initialize WebGL" in Firefox 73.0.1 when the same website was working in a previous version

Hello you fine folks! I was using firefox with webGL until it upgraded to 73.0.1. Now all webGL content cannot be initialized. Specifically, Mapbox GL cannot initialize W… (read more)

Hello you fine folks!

I was using firefox with webGL until it upgraded to 73.0.1. Now all webGL content cannot be initialized. Specifically, Mapbox GL cannot initialize WebGL - I suspect someone has left a toggle in the code somewhere and it borked my workflow.

When I start firefox with all add-ons disabled I still get the same errors. I am 99% certain this has to do with the firefox update because it forced a restart and then various mapbox gl websites stopped working - I also confirmed it was not only mapbox gl by visiting the WebGL working site here: https://get.webgl.org/

https://docs.mapbox.com/mapbox-gl-js/example/simple-map/ gives me results in the attached images

I literally did not change a thing except upgrade the browser as was required.

Asked by euxneks 1 year ago

Answered by euxneks 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do i limit the saved password dropdown to only list saved passwords for the current site

When i browse to a web page with a username and password, firefox displays a drop-down list with saved usernames, this list includes saved usernames and passwords from a … (read more)

When i browse to a web page with a username and password, firefox displays a drop-down list with saved usernames, this list includes saved usernames and passwords from a number of other sites. these sites are all for the same domain, but not the same site.

How do i limit the list to only include saved passwords from the current host.

for example, if I am on site http://www.example.com, the saved passwords lists entries for http://admin.example.com , http://portal.example.com , ...

Asked by Lester Canninga 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

does clearing cookies and site data on one device, clear same across other devices.

i have multi-devices,all set up the same. Sync is on. Does clearing cookies and site data on one device sync across all others and clear all? Does sync share "all" betwee… (read more)

i have multi-devices,all set up the same. Sync is on. Does clearing cookies and site data on one device sync across all others and clear all? Does sync share "all" between devices? jeff

Asked by adcc54 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

This address is restricted

Hello support, I am doing some challenges on a website called tryhackme.com . On a challenge the http web server is on port 22. When I try to access that page it tells me… (read more)

Hello support,

I am doing some challenges on a website called tryhackme.com . On a challenge the http web server is on port 22. When I try to access that page it tells me that the page is restricted. I access the about:config page and add as a string the following thing network.security.ports.banned.override and as a value 22. When I try to reload the page it tells me the same thing.How can I resolve this issue?

Kind Regards, Dan Barbu

Asked by mal3x22 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

keeps creating new windows

I am running with ubuntu 18.04.3 and firefox 75 This is strange and i can't figure it out. I will be browsing along and, suddenly, I am in a new window. When this happe… (read more)

I am running with ubuntu 18.04.3 and firefox 75

This is strange and i can't figure it out. I will be browsing along and, suddenly, I am in a new window. When this happens the current tab becomes a new window. As an interesting aside I also notice that the firefox icon does not show me that I now have two windows open. My suspicion is that I am pressing a wrong key but I can't seem to be able to do it on purpose so I have no idea what I am doing to cause this, or how to stop it.

thank you...........

Asked by greg 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Is Firefox Account and 火狐通行证 the same thing?

Hi, I'm a Firefox user in China. I originally signed up for Firefox Account and then saw the Chinese version of that (i.e. 火狐通行证), is they one instance of FxA? It seems t… (read more)

Hi, I'm a Firefox user in China. I originally signed up for Firefox Account and then saw the Chinese version of that (i.e. 火狐通行证), is they one instance of FxA? It seems that I cannot log in to 火狐通行证 using my Firefox Account email address but that's rather confusing.

Asked by Alan-Liang 1 year ago

Answered by Eve 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox updated with CentOS 7 machine update -- bookmarks and help menu are there but clicking does nothing.

Linux 7.8.2003. Just did yum update. Firefox was updated. My customization (menu bar on) was OK. Running it, my bookmarks appear as before, but clicking on one, nothi… (read more)

Linux 7.8.2003. Just did yum update. Firefox was updated. My customization (menu bar on) was OK. Running it, my bookmarks appear as before, but clicking on one, nothing happens. Ditto Help menu, where I tried to see Firefox version number. Just now, I tried again, by accident holding mouse button down instead of clicking on Bookmarks or Help, move pointer to desired option, release button. This amazingly works. So I can tell you version of Firefox is 68.7.Oesr (64-bit). (I usually use NoScript, but disabled it for this test, same result.) I am sending this help request from a different machine, so did not click Share Data.

Asked by gnreeke 1 year ago

Answered by gnreeke 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I cannot open any website from www.gov.uk

I run Firefox on Debian Testing. Two days ago I installed the snap file for Teams-for-Linux. Since then I have been unable to open any website from www.gov.uk. I am able … (read more)

I run Firefox on Debian Testing. Two days ago I installed the snap file for Teams-for-Linux. Since then I have been unable to open any website from www.gov.uk.

I am able to use Chromium without any problems

Asked by Henry 1 year ago

Answered by the-edmeister 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I received notice that an egov.ice.gov site will no longer support FireFox by August -- how do I get more info or invite reexamination of this decision?

For work I use a site at egov.ice.gov Today, I received this notification: BEGIN==== On Monday, Aug. 3, 2020, the Student and Exchange Visitor Program (SEVP) will make c… (read more)

For work I use a site at egov.ice.gov

Today, I received this notification:

BEGIN====

On Monday, Aug. 3, 2020, the Student and Exchange Visitor Program (SEVP) will make changes to the way a user connects to The Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) via browsers and batch software/middleware. The most notable of these impacts will be the complete lack of support for the Firefox browser. On Monday, Aug. 3, 2020, all versions of Firefox going back to at least v31.3.0 will cease to connect to the SEVIS websites. SEVP recommends the use of either Chrome or Internet Explorer (IE) browsers.

END==========

I send notices to the SEVP helpdesk asking for more information, but I really do not understand the rationale behind this decision. Is there a group at Mozilla that is interested in this kind of issue?

Asked by wmorse 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Open bookmark as pinned tab

I am looking to a way to open specific bookmarks open as pinned tab. If there is no way, accept this as a feature request which can add an option in bookmark properties t… (read more)

I am looking to a way to open specific bookmarks open as pinned tab. If there is no way, accept this as a feature request which can add an option in bookmark properties to enable this bookmark open as pinned tab instead normal tab. Thanks.

Asked by Amir 1 year ago

Answered by Shashank Shekhar 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Turn off "Executable files may contain viruses or other malicious code" warning

When downloading pdf, html and other files I recently started getting an "Executable files may contain viruses or other malicious code" warning. This is annoying and defi… (read more)

When downloading pdf, html and other files I recently started getting an "Executable files may contain viruses or other malicious code" warning. This is annoying and definitely nothing I didn't know. Besides, many of these files were written by me, so this simply represents an additional annoyance in my workflow. How do I permanently disable this behavior?

Asked by redask9 1 year ago

Answered by Shashank Shekhar 1 year ago

  • Solved
  • Archived

No audio in Firefox

I run Firefox in Ubuntu 18.04.4. Sometime yesterday audio went away in Firefox. I still have audio on Chrome. I have tried disabling add-ons, clearing cache (including co… (read more)

I run Firefox in Ubuntu 18.04.4. Sometime yesterday audio went away in Firefox. I still have audio on Chrome. I have tried disabling add-ons, clearing cache (including cookies), resetting Firefox back to default, and have checked my preferences, Nothing works. What is next?

Asked by David Hartung 1 year ago

Answered by Mick 1 year ago