Showing questions tagged: Show all questions

Trouble using a site that I could previously use.

Hello, I am having trouble on the Walmart.com website. I can not see what is in my cart in order to check out. I can add things but nothing else. This is working with ano… (read more)

Hello, I am having trouble on the Walmart.com website. I can not see what is in my cart in order to check out. I can add things but nothing else. This is working with another browser that I have. I did not start having issues until this weekend.

Asked by abbeyroad1973 4 months ago

Last reply by FredMcD 4 months ago

Firefox hangs with "not responding" message

Since the release of V96.0.2, Firefox has repeatedly crashed at random times, including when first loading pages. It occurs on several websites, including Google search, … (read more)

Since the release of V96.0.2, Firefox has repeatedly crashed at random times, including when first loading pages. It occurs on several websites, including Google search, WashingtonPost.com, and the Firefox support page.

OS: Windows 11 Hardware: Dell XPS 13 9310

I have turned off the automatic acceleration feature per help article suggestion.

Asked by LarryDC 4 months ago

Last reply by FredMcD 4 months ago

UI images missing

Hi, thanks for volunteering. In my gmail account the UI and images have virtually disappeared. Other than routine updates, I've added no additional add-ons. I have malwar… (read more)

Hi,

thanks for volunteering. In my gmail account the UI and images have virtually disappeared. Other than routine updates, I've added no additional add-ons.

I have malware bytes running.

Ideas or where / how to start troubleshooting?

Asked by g.michael.jackiewicz 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Login errors

When logging in to my Water Provider wss.amwater.com the following occured. error in layout configuration menuHeaderId window[t.namespace] is undefined {"rootCause":null,… (read more)

When logging in to my Water Provider wss.amwater.com the following occured.

error in layout configuration menuHeaderId

window[t.namespace] is undefined {"rootCause":null,"stackTrace":"Ki.initJSFunctions/e<@https://mywaterv2.amwater.com/node_m odules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore.umd.min.js?v=@2.3.0:1:179840\nKi.initJSFunct ions@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore. umd.min.js?v=@2.3.0:1:179658\nnia.prototype.getUIControlConfig@https://mywaterv2.amwater .com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:42 7736\nnia.prototype.initialize/<@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vu lcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:427092\nnia.prototype.initialize@https: //mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd. min.js?v=@2.3.0:1:426690\nWRb.prototype.getContainerConfig@https://mywaterv2.amwater.c om/node_modules/@apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:117 0692\nWRb.prototype.buildComponentConfig@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/ @apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:1169671\nWRb.prototy pe.buildComponentConfigAsync/<@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchi d/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:1169365\nZoneDelegate.prototyp e.invokeTask@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:421:31\nonI nvokeTask@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@angular/core/bundles/core.umd. min.js?v=@2.3.0:41:1240\nZoneDelegate.prototype.invokeTask@https://mywaterv2.amwater.c om/node_modules/zone.js/dist/zone.js:420:36\nZone.prototype.runTask@https://mywaterv2.am water.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:188:47\nZoneTask.invokeTask@https://mywaterv 2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:496:34\nZoneTask/this.invoke@https://myw aterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:485:48\ntimer@https://mywaterv2.amw ater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:2054:29\n","detailedMessage":"error in layout configuration menuHeaderId"}

Error in loading solution page from response

window[t.namespace] is undefined {"rootCause":null,"stackTrace":"Ki.initJSFunctions/e<@https://mywaterv2.amwater.com/node_m odules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore.umd.min.js?v=@2.3.0:1:179840\nKi.initJSFunct ions@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore. umd.min.js?v=@2.3.0:1:179658\nua.handleComponentEvent@https://mywaterv2.amwater.com/ node_modules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore.umd.min.js?v=@2.3.0:1:233219\n_Kb.p rototype.loadSolutionPage@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulca nuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:1133118\n_Kb.prototype.loadDefaultPag e@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontr ols.umd.min.js?v=@2.3.0:1:1130876\n_Kb.prototype.handlePageChangeByAction@https://myw aterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcontrols/vulcanuxcontrols.umd.min.js ?v=@2.3.0:1:1131286\nW.prototype.subscribe/<@https://mywaterv2.amwater.com/node_modul es/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore.umd.min.js?v=@2.3.0:1:36069\nSafeSubscriber.pro totype.__tryOrUnsub@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/rxjs/Subscriber.js?v=@2 .3.0:242:16\nSafeSubscriber.prototype.next@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/rx js/Subscriber.js?v=@2.3.0:189:22\nSubscriber.prototype._next@https://mywaterv2.amwater.co m/node_modules/rxjs/Subscriber.js?v=@2.3.0:129:26\nSubscriber.prototype.next@https://myw aterv2.amwater.com/node_modules/rxjs/Subscriber.js?v=@2.3.0:93:18\nMapSubscriber.prototy pe._next@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/rxjs/operators/map.js?v=@2.3.0:85:2 6\nSubscriber.prototype.next@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/rxjs/Subscriber.j s?v=@2.3.0:93:18\nFilterSubscriber.prototype._next@https://mywaterv2.amwater.com/node_m odules/rxjs/operators/filter.js?v=@2.3.0:89:30\nSubscriber.prototype.next@https://mywaterv2.a mwater.com/node_modules/rxjs/Subscriber.js?v=@2.3.0:93:18\nSubject.prototype.next@https:/ /mywaterv2.amwater.com/node_modules/rxjs/Subject.js?v=@2.3.0:55:25\nW.prototype.emit/< @https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/@apporchid/vulcanuxcore/vulcanuxcore.umd. min.js?v=@2.3.0:1:35840\nZoneDelegate.prototype.invokeTask@https://mywaterv2.amwater.c om/node_modules/zone.js/dist/zone.js:421:31\nonInvokeTask@https://mywaterv2.amwater.com /node_modules/@angular/core/bundles/core.umd.min.js?v=@2.3.0:41:1240\nZoneDelegate.pro totype.invokeTask@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:420:36\ nZone.prototype.runTask@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js: 188:47\nZoneTask.invokeTask@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zo ne.js:496:34\nZoneTask/this.invoke@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/di st/zone.js:485:48\ntimer@https://mywaterv2.amwater.com/node_modules/zone.js/dist/zone.js:2 054:29\n","detailedMessage":"Error in loading solution page from response"}

Coluld not load main-ui/solutions/enhancedportal/js/googleAnalytics.js

Asked by bur6349 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Secure Connection Drops

Hello. First, fantastic work on the browser! Second, recently my secure connection to a specific site keeps dropping. I use Firefox to connect to tutanota.com (de). I hav… (read more)

Hello. First, fantastic work on the browser! Second, recently my secure connection to a specific site keeps dropping. I use Firefox to connect to tutanota.com (de). I have HTTPS Everywhere and uBlock Origin installed. Before recently, I never encountered this issue, now it's happening every day. When I first log in it's working as expected, zero issues. After about 30 minutes to an hour I now see the error stating that my connection is not encrypted, and mentions something about loading external images. I already told the support team at Tutanota that I have no images loading, but it's still showing the error. They said the connection should still be secure, but that doesn't make sense if the browser itself is saying it's not secure. It happened around the time where I also had DuckDuckGo Privacy Essentials installed as well, but I have since uninstalled that add-on. Still showing error. Please advise.

Asked by RG - Work 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Firefox takes 90 seconds to load after update to v. 96

Hello, Before I updated to version 96, Firefox was FAST, loaded almost instantly, and worked great. Now, it takes 90 seconds to load and even longer to open a link. I can… (read more)

Hello, Before I updated to version 96, Firefox was FAST, loaded almost instantly, and worked great. Now, it takes 90 seconds to load and even longer to open a link. I can hear the HD seeking constantly only when Firefox has loaded. Using Win7 64bit, HP Envy tower with core i7 3.2 Ghz, resource meters: CPU almost zero, memory about 25%. Thanks Steve

Asked by SteveG1980 4 months ago

Last reply by FredMcD 4 months ago

Black back ground screen with latest update

Upon updating to your latest edition, my background on a new tab, has turned black. It used to be white. I did try to change the color back using the "settings"; "genera… (read more)

Upon updating to your latest edition, my background on a new tab, has turned black. It used to be white. I did try to change the color back using the "settings"; "general" tabs, but it didn't change the background. Can you help me with this? Thank you.

Asked by Lorie 4 months ago

Last reply by Terry 4 months ago

Firefox will not work with journal access at https://journals.sagepub.com

As a member of the American Sociologial Association I have the ability to download PDF copies of ASA journal articles. Firefox simply will not work. So I switch to Safri … (read more)

As a member of the American Sociologial Association I have the ability to download PDF copies of ASA journal articles. Firefox simply will not work. So I switch to Safri and it works fine. I assume that Firefox security protections or something is blocking me. I cannot find any information in support for this problem. In Firefox I go in circles between this screen (attached) and logging into ASA. In Safari I download the article without this problem.

Can you direct me to a trouble shooting guide so that I know what to turn off when I want to download the articles without having to switch to Safari?

Asked by James Elbert Bearden 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

cannot open file browser to attach files

Expected behaviour: When I click an attach file button, a file browser window should open showing files on my local system. When I select a file, that file gets uploaded … (read more)

Expected behaviour:

When I click an attach file button, a file browser window should open showing files on my local system. When I select a file, that file gets uploaded through the browser.

Actual behaviour:

When I click an attach file button, the cursor changes to a colourful spinny wheel, and no file browser window opens.

Asked by kyliepace 4 months ago

Last reply by FredMcD 4 months ago

I lost all my passwords

I am using Windows 10 on a desktop computer with all current updates, including all drivers using Driver Booster 9. It occasionally crashes - usually blue screen error vi… (read more)

I am using Windows 10 on a desktop computer with all current updates, including all drivers using Driver Booster 9. It occasionally crashes - usually blue screen error video TDR failure, ndlddmkm.sys.

After one crash yesterday, no saved login information came up on Firefox - no user ID or password.

In C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\z9j81sb8.default there were seven corrupt logins files, logins.json.corrupt and logins.json-1.corrupt to logins.json-6.corrupt, the last of these with a date modified showing the day of that crash, i.e. yesterday's date. Renaming this to the logins.json didn't restore any logins when Firefox restarted. I tried a couple of others too, and the logins.json from my laptop. None gave me my logins back.

There is no folder on my Desktop.

This has been VERY inconvenient. I have been relying on Firefox, and know only a some passwords. Thank goodness I always ignored Firefox's offer to generate a password for me.

Asked by Paul Major 4 months ago

Last reply by Bill 3 months ago

Crashing issues

Hello, I'm encountering multiple crashes from firefox per day. Even after refreshing it twice. I've sent in multiple reports as well. Not sure if they can accessed to tr… (read more)

Hello, I'm encountering multiple crashes from firefox per day. Even after refreshing it twice.

I've sent in multiple reports as well. Not sure if they can accessed to troubleshoot.

I feel like it's video related? It only started doing this at about the time I started using a TV as a second screen. There isn't a real strong correlation with the crashes. Sometimes Youtube, Messenger, Reddit, it acts very stubborn to load different pages I click on google and then crashes. The page will be missing usually when I reopen firefox as well.

I've attached an image of a recent crash. I don't always get these error messages either.

Appreciate some help.

Asked by im2fst4u55 4 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago

sir open nahi ho raha hai

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to upsmfac.org. Peer’s Certificate has been revoked. Error code: SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE The page … (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to upsmfac.org. Peer’s Certificate has been revoked.

Error code: SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by pawankd91 4 months ago

Last reply by FredMcD 4 months ago