Showing questions tagged: Show all questions

network monitor groups requests without my intent

when I select a request in network monitor it also selects other requests so it is not possible to distinguish between them. It looks like grouping by some unknown reason… (read more)

when I select a request in network monitor it also selects other requests so it is not possible to distinguish between them. It looks like grouping by some unknown reason.

Asked by novojilov.ilya 3 months ago

Firefox won't load the website/images correctly

I am having issues with loading Ebay and LinkedIn correctly. On Ebay, the page format looks very off, and LinkedIn does not load pictures. I have tried methods on https:/… (read more)

I am having issues with loading Ebay and LinkedIn correctly. On Ebay, the page format looks very off, and LinkedIn does not load pictures. I have tried methods on https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can, but none of them worked. I also checked the Page Info > Media and checked the images that were not loaded on LinkedIn, it said that the size was unavailable as it was not cached. Both of them could be viewed in a different browser, and they were working fine and stopped working all of a sudden. Ebay has not worked for a long time, but LinkedIn was working until just a few days ago... Please help solve this issue.

Asked by puchikamelie 3 months ago

Firefox forgets itself and reinstalls.

Yesterday, I reinstalled Firefox because I noticed it broke my addons and wouldn't let me visit certain websites. I reopened Firefox today to realize that it remember. I … (read more)

Yesterday, I reinstalled Firefox because I noticed it broke my addons and wouldn't let me visit certain websites.

I reopened Firefox today to realize that it remember. I noticed this happening only on my RX 580 Ryzen 5 2600 emulating machine, and not my RTX 2080 Ti Ryzen 9 3900x machine. Closing out of Firefox works and restores my tabs and settings, but not restarting my computer. What am I doing wrong?

Asked by ElijahPepe 3 months ago

"Error has occurred" after selecting "allow" to screenshare in a Google Meet. Can't find a fix in preferences.

This is what happens: (screen shots attached) 1. I am in a Google Meet and hit "present." 2. The window pops up asking me to select "entire screen" or a "browser windo… (read more)

This is what happens: (screen shots attached)

1. I am in a Google Meet and hit "present." 2. The window pops up asking me to select "entire screen" or a "browser window." 3. I choose "entire screen" and hit "allow." 4. An error message pops up "Can't share your screen. An error has occurred when screensharing."

What I have tried:

Searched the forums. Others say go to preferences > privacy and security > privacy > screen recording. My settings does not have and additional "privacy" tab, nor "screen recording" anywhere (I searched).

I'm on Catalina.

Anybody have a fix for this?

Asked by Desha 3 months ago

Accessing corporate Email and when I try to proxy into another resource I have access to it doesn't pass my credentials and I get into a loop of pop up logins.

After logging into my corporate Email account, there's functionality to be able to Proxy into other accounts/resources that you have access to. When you click on the Pro… (read more)

After logging into my corporate Email account, there's functionality to be able to Proxy into other accounts/resources that you have access to. When you click on the Proxy function, it pops up with a window with a list of items you have access to. When you click on the link for any of these objects, it's supposed to then take you into that account/resource. However, the initial login screen just pops up again and when you re-enter the credentials, it just displays the original home page when I logged into my account. Should be displaying the folder list and such of the account/resource I'm proxying into immediately when clicking it in the list from the first pop up window.

Works fine on same computer in Chrome and Edge. Have tested site on 2 other systems (one Windows and one MacOS) and Firefox works fine on both of them. This used to work fine on this PC. Tried uninstalling, rebooting, and then re-installing Firefox, but same thing is happening after refreshing it.

Asked by Ron C 3 months ago

Strange flickering since Windows 10 2004 Update

I'm in the preview build of Win10 2004 and since the update Firefox has a strange flickering effect. First I need to say I have two monitors. So late at night it happens … (read more)

I'm in the preview build of Win10 2004 and since the update Firefox has a strange flickering effect.

First I need to say I have two monitors. So late at night it happens that I have two videos open on each screen. Be it double Youtube or Twitch and Youtube etc.

My main screen has a refresh rate of 165Hz and is 2560x1440. The second one is 1920x1080 with 60Hz. So far I never had any problems. But now if I switch between the two displays with my mouse, the video on the second screen flickers into the first one for a brief second. Nothing happens if there is only text on the second one.

I know it could very well be an compability issue between 2004 and the latest Firefox Version but maybe somebody that already tested 2004 knows whats up.

Asked by DraFi30 3 months ago

Sound not working if firefox is already open when I turn on my headphones.

I don't wear my headphones all the time. So if I'm in a forum or facebook, click on a video someone posted or have a few tabs open and want to watch something on youtube,… (read more)

I don't wear my headphones all the time. So if I'm in a forum or facebook, click on a video someone posted or have a few tabs open and want to watch something on youtube, I turn on my headphones and click the link to play it. I don't get any sound. If I open the audio mixer, it doesn't show firefox as one of the apps. If I close firefox, leave the headphones on and connected, then start firefox back up, sound works fine.

I don't believe it did this until I upgraded to 75.

Firefox 76.0.1 Windows 10 Home v1909 OS Build 18363.836

I was hoping it was just a bug that would get fixed with updates, but I'm a full version past when the issue started, so either it's specific to my machine, or it just hasn't been fixed yet.

Asked by olds97_lss 3 months ago

My downloads suddenly stopped working and display a yellow exclamation

My downloads suddenly stopped working and an exclamation with a yellow dot displays next to them. I tried refreshing Firefox to no avail. Downloads still work with the … (read more)

My downloads suddenly stopped working and an exclamation with a yellow dot displays next to them. I tried refreshing Firefox to no avail. Downloads still work with the Edge browser.

Asked by WilsFam 3 months ago

How to control multimedia on sites by bluetooth headphones functional buttons?

I am using bluetooth headphones (Sony MDR-XB650BT if it is important) and there are some functional buttons (paus/play, next, previous). Those buttons works fine in KMPla… (read more)

I am using bluetooth headphones (Sony MDR-XB650BT if it is important) and there are some functional buttons (paus/play, next, previous). Those buttons works fine in KMPlayer, Google Chrome and othe application, but not in Firefox. Should I enable this feature somewhere in settings or install some addon? PC: I use Firefox on Windows 10 and Kubuntu. And there is this problem on both of them Thanks

Asked by AveEmperor 2 months ago

Playing Youtube with video in the background causes stuttering in games (screen tearing, not fps drops)?

Whenever I play a Youtube video in the background it causes screen tearing in games for me. This issue is fixed if I use the "Audio only for YouTube" extension, but I was… (read more)

Whenever I play a Youtube video in the background it causes screen tearing in games for me. This issue is fixed if I use the "Audio only for YouTube" extension, but I was wondering if there would be a more permanent fix?

It doesnt appear to be a hardware issue because my cpu is at around 20% and my memory is at 50% when I'm doing both things.

Thanks

Asked by Finn 2 months ago

Embedded youtube videos not loading when logged in to youtube

Embedded youtube videos are only displayed as a black rectangle. The videos play fine in private mode and if I clear cookies. But as soon as I log in to youtube again aft… (read more)

Embedded youtube videos are only displayed as a black rectangle. The videos play fine in private mode and if I clear cookies. But as soon as I log in to youtube again after clearing cookies the videos stops working. I have tried disabling all my extensions without any luck.

Any ideas how to fix this?

Asked by Jeflux 2 months ago

WebPage for Qmap dot Pub cannot be changed to "POTUS ON"/ remains on "POTUS OFF"

Just made a POST about the questionable subject and in the process lost my post whild attempting to add some data. Like my Browser`s v 76.0.1. Also has a jpg attached t… (read more)

Just made a POST about the questionable subject and in the process lost my post whild attempting to add some data. Like my Browser`s v 76.0.1. Also has a jpg attached titled "POTUS_OFF.JPG".

NOT familiar with your setup for posting.

"LoneWanderer"

Asked by "LoneWanderer" 2 months ago

SSL problem with Firefox; no problem with Safari or Chrome

I have a website development system with SSL enabled for testing. The certificate is self-signed but expired. I added a new self-signed certificate. When I load a develop… (read more)

I have a website development system with SSL enabled for testing. The certificate is self-signed but expired. I added a new self-signed certificate. When I load a development website, Firefox issues a Warning: Potential Security Risk Ahead. When I click Advanced, the error is SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN, with additional information that the certificate has expired. Clicking Accept Risk and Continue loads an ISP website with network details of attached devices. I have repeatedly cleared Firefox cached and saved data by clearing recent history, followed by clearing everything for all the check boxes on the page. I have examined the certificates in the security settings, view certificates. The expired certificate is listed. After deleting the expired certificate from the list, and loading the development website again, results in the same problem all over again.

I have no problem with Safari or Chrome browsers, only Firefox. Firefox 76.0.1, Mac OS 10.14.6. MAMP based development system, version 5.7 using Apache.

How can I delete the expired certificate so it stays deleted, and make Firefox use the new certificate?

Asked by daphilli 2 months ago

Modifier Keys When Moving Bookmarks?

Currently when dragging and dropping a bookmark (or folder) in the Library holding the Option key causes a plus badge to appear, and a curved arrow badge appears while ho… (read more)

Currently when dragging and dropping a bookmark (or folder) in the Library holding the Option key causes a plus badge to appear, and a curved arrow badge appears while holding the Option+Command key. What is this about? How do these relate to a copy/paste action? I have not been able to find documentation on this.

Asked by Spencer Mathews 2 months ago

firefox never retries with ipv6 if it has failed once

Hi, If a website is dual-stacked, Firefox will first try to connect over IPv6 and fallback to IPv4 if it fails. However, Firefox never tries again to use IPv6 if it as fa… (read more)

Hi,

If a website is dual-stacked, Firefox will first try to connect over IPv6 and fallback to IPv4 if it fails. However, Firefox never tries again to use IPv6 if it as fails once. Sometimes this leads to connection error if the connection is intermittent (so IPv6 will fails at the time of the request, but it’s not specific to IPv6, and Firefox will try over IPv4) and if IPv4 is broken at all (e.g. because IPv6 works so nobody notices it). So when the connection comes back, Firefox will be stuck to IPv4 and the site won’t display even if works with IPv6. Even Ctrl-Shift-R doesn’t clear the connection cache.

Asked by Alarig 2 months ago

Yahoo mail BASIC attachments

After the last update several days ago, I am not able to download yahoo BASIC (that I prefer) attachments. The newer yahoo works fine, yet I do not like it!. Therefore I … (read more)

After the last update several days ago, I am not able to download yahoo BASIC (that I prefer) attachments. The newer yahoo works fine, yet I do not like it!. Therefore I use basic more then 30 years. I cleared history, cashe, did a MFF safe restart, and all issues I could find online. If I try downloading my mail attachements with IExplorer - it works nice and easy, yet, not with MFF.

What did the MFF update (automatic) change in the settings?!

Regards Vladimir

Asked by pad9916 2 months ago

Remove this from Firefox 76.01 64 bit WIN 10

Hi I would like to know how to remove this from Firefox please. It began showing up about 10 days ago. I have not installed any new programs, or any new games (I am a ga… (read more)

Hi

I would like to know how to remove this from Firefox please.

It began showing up about 10 days ago. I have not installed any new programs, or any new games (I am a gamer) because I have been playing Animal Crossing: New Horizons.

Anytime I click a link in an email, I use gmail, or try to move from a link in one tab to another, it pops up and I have to click trust or allow to get the page to load.

It's just oh so slightly annoying.

Thanks to anyone who can offer any help. I will be eternally grateful and will if you like add you to my great person list.

That, a mask, and some obscene amount of whatever currency you use will get you a latte or whatever it is they serve at Starbucks. Can't speak their language, as I've never been to one.

help PLEASE

Ila in Maine

Asked by sewcraftyme@gmail.com 2 months ago