Showing questions tagged: Show all questions

Lost Precious Sessions/Tabs even when 'Open Previous Windows and tabs' is Enabled, Must be using Google Chrome :(

I always have automatic updates enabled, using latest Firefox version. I have enabled the options 'Open Previous Windows and tabs' or in earlier versions it was 'restore … (read more)

I always have automatic updates enabled, using latest Firefox version. I have enabled the options 'Open Previous Windows and tabs' or in earlier versions it was 'restore previous sessions' on my system windows 10 pro from past 2 years.

I have lost about 15+ precious tabs in firefox (1 week of my research work). Even in history it is not showing those tabs.

I was doing my research work / thesis, gone through about 500+ webpages / articles and selected the best, and aligned the tabs in sequence. Today i have opened the 'Private Window' doing some surfing, After few minutes I closed my 'Firefox window of research' as that was using 'too much' amount of ram. After 15 minutes i have closed the 'Private Window' also.

When i opened firefox again all my tabs of Research Windows (1 week of my work) are gone, not even in history.

I must be using Google Chrome for that because chrome does not have any issues with 'Restoring Sessions' with 'Incognito Window'.

Asked by mayank.programmer 5 days ago

Firefox on ChromeOS won't start after install

Hi, I've tried to install the desktop version of Firefox on my brother's new Chromebook, using the instructions here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/run-firefox-c… (read more)

Hi,

I've tried to install the desktop version of Firefox on my brother's new Chromebook, using the instructions here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/run-firefox-chromeos I enabled Linux, installed Flatpak, and installed Firefox. But when clicking the Firefox button nothing happens, a circle on the program icon just keeps rotating endlessly. When in the terminal, using the command flatpak run org.mozilla.firefox (which I got from https://flathub.org/apps/details/org.mozilla.firefox ) I get the following error message: bwrap: Can't mount proc on /newroot/proc: Operation not permitted error: ldconfig failed, exit status 256

I also followed the guide here: https://techpp.com/2021/12/02/install-firefox-on-chromebook/ which is a slight variation of the same procedure, but the same thing happens (circle on icon, error message in terminal).

Did I do something wrong? Is this an error with Flatpak?

Asked by simengp 3 days ago

Possible security issue that won't allow me to import/save a digital certificate from my bank to my computer

I am using Firefox on a MacBook Air with OS 11.6.2 in order to use online banking in Portugal. I need and have generated a Digital Certificate at the bank, but when I tr… (read more)

I am using Firefox on a MacBook Air with OS 11.6.2 in order to use online banking in Portugal. I need and have generated a Digital Certificate at the bank, but when I try to import it so that the bank with recognize my device it gives me an error messages of " Unable to import this item" and Unknown format in input". I spoke to Apple support already and they suggested that I speak with you first to see if you would know why this problem is occurring. I have been using this computer in the past to access the accounts, but because my Digital Certificate has now expired I am required to generate a new one. I have attempted this 9 times in the last two days without success. I have also spoken with the bank in Portugal and they were not able to determine why I cannot import/save this certificate to my computer. Also the MacBook Air is from early 2014.

Asked by bim007 1 day ago

Verification code does not arrive within 5 minutes

Dear Sir, I have my firefox username and password. However, whenever I try to sign in nowadays, I am asked to enter a verification code that is sent to my email address w… (read more)

Dear Sir,

I have my firefox username and password. However, whenever I try to sign in nowadays, I am asked to enter a verification code that is sent to my email address within five minutes. The email does arrive, but never withing 5 minutes. I have tried it many times on different devices. It may be my email issue. However, I cannot change the email account unless I cannot log it. Since I cannot receive the verification code within 5 minutes, I am unable to change any of my personal details.

Please advise.

Yours sincerely, Tan Ngiap Heng

P.S. It was very difficult gettting to this support page. I was asked to log in and verify before continuing for some of the support pages. But like I mentioned, I am unable to receive the verification code within 5 minutes. So I am thankful for this page.

Asked by heng96 3 days ago

Last reply by heng96 1 day ago

Crash on startup

Firefox (and chrome, but not edge) crashes on startup. There's no crash report. The window shows up as an outline for a fraction of a second and then is gone. It doesn't … (read more)

Firefox (and chrome, but not edge) crashes on startup. There's no crash report. The window shows up as an outline for a fraction of a second and then is gone. It doesn't show up in task manager. I've uninstalled and reinstalled multiple times. I've updated windows and my antivirus. I've tried a few other fixes that came up from searching for a fix, but so far nothing has helped.

Asked by meow2009.20.09 1 week ago

Last reply by meow2009.20.09 3 days ago

KEEP ME SIGNED IN/NO NOT WORKING IN MY LIVE.COM ACCT

SINCE THIS DOESN'T HAPPEN WHEN I SIGN INTO MY LIVE.COM EMAIL WHEN I USE EDGE, MICROSOFT SAYS THAT THIS IS A FIREFOX PROBLEM. MAYBE! AFTER I ENTER MY LOGIN PASSWORD TO GE… (read more)

SINCE THIS DOESN'T HAPPEN WHEN I SIGN INTO MY LIVE.COM EMAIL WHEN I USE EDGE, MICROSOFT SAYS THAT THIS IS A FIREFOX PROBLEM. MAYBE!

AFTER I ENTER MY LOGIN PASSWORD TO GET INTO MY LIVE.COM EMAIL, I AM RE-DIRECTED TO A WINDOW THAT ASKS IF I WANT TO STAY SIGNED IN (KEEP ME SIGNED IN). THE 2 CHOICES AVAILABLE ARE "NO" AND "DON'T SHOW THIS WINDOW AGAIN". NEITHER OF THESE 2 BUTTONS WORK AS I KEEP GETTING THEM EVERY TIME I LOG INTO MY EMAIL.
ONE THING I HAVE NOTED IS THAT IF I GO BACK 1 PAGE FROM THE "KMSI" PAGE, THIS OFTEN TAKES ME TO MY LIVE.COM EMAIL INBOX. THIS MAKES ME THINK THAT I AM BEING RE-DIRECTED TO THE "KMSI" PAGE! AS STATED EARLIER MS SAYS THIS IS A FIREFOX PROBLEM BECAUSE WHEN I LOG IN USING EDGE, THE BUTTONS WORK AND THE "KMSI" WINDOW DOESN'T RE-APPEAR!

THIS HAS BEEN GOING ON/OFF SINCE 11/18 AND HAVE BEEN TRYING TO GET MICROSOFT TO FIX THE PROBLEM SINCE THEN. ANY HELP IS GREATLY APPRECIATED! SINCERELY, D

Asked by DOLSZOWY 5 days ago

Last reply by DOLSZOWY 1 day ago

New Bookmarks In Firefox Have Folder already Allocated.

When I go to create a new bookmark in firefox I find that the file name is already allocated, and that file name is appearing on all old bookmarks as well. Instead of say… (read more)

When I go to create a new bookmark in firefox I find that the file name is already allocated, and that file name is appearing on all old bookmarks as well. Instead of saying Other Bookmarks it says Location. This is only happening since I moved to Version 95.0 I have had to stop trying to create new bookmarks, and would appreciate any help I can get.

Asked by OneTrueFriend 1 month ago

Last reply by OneTrueFriend 4 days ago