Problem with syncing and security and cookies, round 2

Hi This problem still occurs, this time it took about 3 days before it reoccurred. I'm having a problem that appears to be linked to syncing. I can clear it with "Refre… (read more)

Hi

This problem still occurs, this time it took about 3 days before it reoccurred. I'm having a problem that appears to be linked to syncing. I can clear it with "Refresh Firefox...", but then it will come back in about 2-3 days. Deleting my profile didn't help. The original problem description can be found at the link: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1355876?utm_campaign=questions-solved&utm_source=notification&utm_medium=email#answer-1459234

Are there logs I can review or collect?

Thanks.

Roe

Asked by roeboat 16 hours ago

Highlighting dropdown lists of menu bar

Hello there , I am trying to modify the menu-bar dropdown items when I hover over the list that opens with my mouse ( the dropdown list of any of Help , Tools , Bookmarks… (read more)

Hello there , I am trying to modify the menu-bar dropdown items when I hover over the list that opens with my mouse ( the dropdown list of any of Help , Tools , Bookmarks , History etc...). It is barely noticeable. I can hardly see the item chosen. I could use some help using the css. I am using FF93 and my platform is win7. Thanks look4

Asked by look4 4 days ago

Last reply by look4 3 days ago

Firefox does not display Facebook feed

There are a number of old threads regarding this and having worked through them it is still unresolved. 1) I have cleared cache/cookies 2) I have disabled all extensions … (read more)

There are a number of old threads regarding this and having worked through them it is still unresolved. 1) I have cleared cache/cookies 2) I have disabled all extensions 3) I have turned off tracking 4) I have tried in safe mode - still the same.

This is not just on one website - it is on ALL that have Facebook feeds. It is NOT just on my laptop - I have asked others to try - they have the same result - blank page. ...so please don't suggest re-installing Firefox!!

An example is: https://dragonsdensoftplay.co.uk/News-Events/news-events.html

The feed works ok in other browsers.

Thank you

Asked by gprit1 13 hours ago

Last reply by gprit1 1 hour ago

Saved Credit Card Info Lost at Every Authentication

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that… (read more)

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that is, computer user account password). Upon entering the password, the prompt accepts it and disappears. Now, the expected behavior is that Firefox should paste my card number, along with other details (name on card, etc), into the corresponding fields. Instead, it enters blanks into all the text fields, clearing them if they had previously had anything in them. After this, if I go into settings and view saved cards - the cards that I have attempted to autofill are shown in the list of saved cards, but have blanks in all text fields.

I have had to re-enter all the card details several times over. I have encountered this bug many times at this point. Tried searching for posts with similar problems but have not found anything.

Asked by dschirita 6 days ago

Last reply by dschirita 5 days ago

firefox not working on mac after installing release version 100

I have a user who is using an imac late 2012. When the user installs firefox release version 100. Firefox will open but will not go to any websites. All other web browser… (read more)

I have a user who is using an imac late 2012. When the user installs firefox release version 100. Firefox will open but will not go to any websites. All other web browsers work just fine but for some reason Firefox will not sync and will not open websites.

Asked by cwoosta20 11 hours ago

Firefox: Unable to load module (PKCS11, DNIe)

Firefox is unable to load module I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place. When it comes to configuring the Sec… (read more)

Firefox is unable to load module

I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place.

When it comes to configuring the Security Device on Firefox, I can't access the .so file. Firefox merely shows the error "Alert: Unable to add module", but I've noticed that when I try to browse my files manually, trying to access the /usr directory returns an error (sometimes, I seem to not be able to get it consistently).

It also happens that the software I installed for the digital certificate tried to open an html with Firefox, which is located in /usr/share/, and Firefox doesn't seem to be able to load that either. It returns a "Can't open file".

Steps followed

  1. Open Firefox
  2. Settings → Privacy and Security → Security Devices → Load
  3. Insert path /usr/lib/libpkcs11-dnie.so and try to load (yes, I've checked that the file does actually exist)
  4. Receive Alert: Unable to add module error

Relevant information

   Ubuntu 22.04
   I'm on the latest snap version of Firefox: 100.0.1-1
   Trying to setup the digital certificate for my Spanish ID (DNIe)

Asked by jana.lauco 3 days ago

Gmail "open message in new window" redirect fails since updating to FF 100.0.1

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0… (read more)

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0.1, when I try to open an email thread in a new window (pops out the message into a separate window), there is a "cannot properly re-direct error" that appears.

Only way to resolve this appears to be clearing the cache for mail.google.com and signing in again to both accounts. However, this solution only appears to work for a day or two before the "redirect error in a new window" occurs again.

This error does not occur in Private Browsing mode, and Google Workspace support has confirmed it is not an issue with Gmail/ Workspace.

Any thoughts on how this can be fixed? I have disable all "enhanced tracking protection"

Thank you for your time and help,

Asked by muzzle 3 days ago

Last reply by muzzle 16 hours ago

Firefox not rendering - profile

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile fo… (read more)

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile folder.

First i was thinking on the graphics. i have installed 'nvidia-driver-510'. I tried this Solution with no luck.

I have:

  • Intel HD Graphics 620
  • Nvidia MX130

I tried :

  • Renaming the folder '.mozilla' to '.mozilla_bak' works perfectly but i have to do this every startup, and firefox creates a new profile where i have to logon in every platform i use.
  • Downloading 'firefox-100.0.1.tar.bz2', it's the same, works fine with a new profile.

This lead me to the profile folder, running './firefox --profile ~/.mozilla/firefox/<profile_folder>' it's the same, not rendering the entire window. I dont know why my profile is causing this problem, i only use three addons: AdBlock, BetterTTV and FoxyProxy, i have the same problem even if i dont have these installed.

Asked by killuax 6 days ago

Last reply by killuax 5 days ago

<Security Issue> Can Firefox versions be downgraded automatically?

The image below are the details of my google account activity taken out from Google. The ip addresses in red I have hidden as they are my real IP. The rest of the IP's ar… (read more)

The image below are the details of my google account activity taken out from Google. The ip addresses in red I have hidden as they are my real IP. The rest of the IP's are not mine, and with a quick iplookup it directs to Sverdlovskaya oblast' in Russia. Now I dont think I used a russian vpn but there is a possibility I made an error. But what really strikes me here is the Firefox versions. At both the points 1 and 2, marked in blue. there is a change in version, in fact a downgrade from 100.0 to 96.0. How is this possible? I cant seem to find an explanation. And then it jumps back up to 100.0. I also another timestamp where it downgraded to 96.0, and then came back to 100.0 . I'm really worried about the possibility of a hacker on my computer. If someone can find an answer to this it would mean a lot!

Asked by arjuniscool0204 6 days ago

Last reply by arjuniscool0204 4 days ago

Lost account after restarting computer?

Hello, I just recently restarted my computer. After I did, Firefox asked me to sign in again. I did, but now I'm on a new account without any of my other profiles. This h… (read more)

Hello, I just recently restarted my computer. After I did, Firefox asked me to sign in again. I did, but now I'm on a new account without any of my other profiles. This happened once before and I was able to get my old account back, but I forgot how I was able to do that. How can I sign back into my old account?

Asked by lilysmith215.987 2 hours ago

Last reply by lilysmith215.987 1 hour ago

"Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page)

Hi all. I've been having a problem with Firefox (version 100.0) where the entire "Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page). And… (read more)

Hi all. I've been having a problem with Firefox (version 100.0) where the entire "Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page). And of course since that's missing, the corresponding features don't work either. Specifically, I'm trying to get the browser to save my address and credit card info.

I've dug into this quite a bit with no luck. I've tried disabling all extensions. I believe it's supposed to work with native functionality and not require an extension.

I've looked at these articles:

https://support.mozilla.org/bm/questions/1220110 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1315704 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1324732 https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-doesnt-save-web-form-entries https://support.mozilla.org/en-US/kb/automatically-fill-your-address-web-forms https://wiki.mozilla.org/Firefox/Features/Form_Autofill

...which led me to verify that these settings are set correctly in about:config :

dom.forms.autocomplete.formautofill = true extensions.formautofill.available = on extensions.formautofill.creditCards.supported = on extensions.formautofill.creditCards.available = true extensions.formautofill.creditCards.enabled = true extensions.formautofill.creditCards.supportedCountries = US,CA,GB,FR,DE (I'm in the US) extensions.formautofill.addresses.supported = on extensions.formautofill.addresses.enabled = true extensions.formautofill.addresses.supportedCountries = US,CA extensions.formautofill.creditCards.hideui = false

The "about:policies#active" page says "The Enterprise Policies service is inactive", which I believe is the correct response.

The "Remember search and form history" setting is enabled.

On "about:support", the "Internationalization & Localization" items are all set to "en-US".

I don't know what else to look for. Very aggravating. Does anyone know how to make this work? It was working for me under Mint just a week ago, but I just switched to Manjaro in the last few days and I'd certainly like to avoid wiping my machine clean again.

Thanks for your help.

---scott

Asked by Scott Thomason 3 days ago

Last reply by Scott Thomason 3 days ago

Reorder URL bar Suggestions

Is there any way to reorder the URL bar back to how it used to be in older versions of firefox? It doesn't make any sense to prioritise google search over bookmarks. Is i… (read more)

Is there any way to reorder the URL bar back to how it used to be in older versions of firefox?

It doesn't make any sense to prioritise google search over bookmarks.

Is it possible to go to the older style where search is at the bottom and only becomes the priority match when nothing else can be found.

"Search suggestions" are disabled. Autofill is also disabled. The problem also occurs on a fresh install inside a VM, so I doubt it has anything to do with userchrome/about:config

Thanks.

Asked by FatHead 2 days ago

Last reply by FatHead 1 day ago

password lost on upgarde

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like … (read more)

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like me to just press and reinstall , with out going through the ends of the earth on firefox todo this ? open this file then open that file, lose what has been saved and replace with another file, it is an impossible way to do this for a novice on firefox , with out paying a lot of money to a tech guy that will take a couple of minutes to do but that will take a novice months and not get it done in the end,

Asked by rhoslan 5 days ago

Last reply by rhoslan 4 days ago

PK not found (e1)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not fou… (read more)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not found (e1)". I have to click it in order to view the website. Sometimes the message also has a checkbox stating "Allow notifications like this from www.example.com to take you to their tab". I am using the latest FFox 100.0.2 and am fairly sure the problem started after the update before the last one (the last one was this morning 22/05/22).

Asked by bdweiler 1 day ago

Last reply by bdweiler 1 day ago

Open links in tabs instead of new windows

Hi, I have set Firefox to "Open previous windows and tabs" and to "Open links in tabs instead of new windows". When the system opens Firefox for me because I've clicked … (read more)

Hi, I have set Firefox to "Open previous windows and tabs" and to "Open links in tabs instead of new windows". When the system opens Firefox for me because I've clicked a link in a document, I would like the link to open in a new tab of that previous window which Firefox opens at startup. For many years this was its behaviour. In Chrome for example, this was not and is still not the case.

Recent upgrades to Firefox have changed its behaviour to that of Chrome. When I click a link, Firefox now opens the link in a new window and then opens the previous window on top of that. The link I wanted to follow is behind and invisible.

Could someone check and see if this is related to my system (I'm running Monterey) or if it's reproducible? I can't think of a reason for this change so it feels like a bug, either on my system or in the app itself.

Thanks for any help!

Asked by mortonpotash 1 day ago

Last reply by mortonpotash 1 day ago

The operation was aborted!!!

Well I was about to sign in on my recently installed arch system and after entering the password it said "waiting" and then "The operation was aborted" poped up. I am usi… (read more)

Well I was about to sign in on my recently installed arch system and after entering the password it said "waiting" and then "The operation was aborted" poped up. I am using 100.0.2 version of firefox. (Note: i tried every other desktop environment on my sustem but it does have any changes). Pretty sure it's a bug and i want a solution for this. Please help me.

Thanks

Asked by ayushmaanpadhi2805 1 day ago

Last reply by ayushmaanpadhi2805 1 day ago

Youtube and Google gmail slow

Suddenly anytime I use youtube or gmail it loads very slow. I have tried flushing dns, reinstalling firefox but no matter what it just hangs and doesn't load. For example… (read more)

Suddenly anytime I use youtube or gmail it loads very slow. I have tried flushing dns, reinstalling firefox but no matter what it just hangs and doesn't load. For example I'll click on a youtube video and it will say I'm offline or on gmail if I try to compose an email it says to retry because it breaks.

Asked by og.matt31 1 day ago

Last reply by og.matt31 1 day ago