Showing questions tagged: Show all questions

website displays a Mozilla error

Greetings, I am Alvimutmex. A "not supported" notice shows up each time the Mozilla browser loads a webpage. After looking through the settings, I discovered that Mozilla… (read more)

Greetings, I am Alvimutmex. A "not supported" notice shows up each time the Mozilla browser loads a webpage. After looking through the settings, I discovered that Mozilla has to be updated. Could you please help me update Mozilla? For instance, when I attempt to open (https://phoneinsurance.us/), I get an error warning.

Asked by Atvili Unven 20 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 9 hours ago

Amazon not working

I was using Amazon just fine a few days ago. When I tried to open an amazon link yesterday, I got the message: Secure Connection Failed. I tried updating my browser and c… (read more)

I was using Amazon just fine a few days ago. When I tried to open an amazon link yesterday, I got the message: Secure Connection Failed. I tried updating my browser and clearing my cache and cookies. Please fix

Asked by cherryblossomshadow3 10 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 10 hours ago

Netflix Error - F7355-1203

Hi, I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error… (read more)

Hi,

I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error F7355-1203.

I've checked the DRM setting and it is enabled, I checked addons and I have OpenH264 and Widevine installed, both set to always active.

I've checked installed codecs and I do have libavcodec58 installed. No update for that available via apt. I also have ffmpeg installed, no problem with that either. I can play Netflix videos in Chrome, but not in Firefox now. Something happened to Firefox when I updated from 120.x to 124.x. Today I updated to 125.x, same problem, Netflix video won't play.

I've unchecked the DRM setting and re-checked it, and that does reinstalled Widevine but does not fix the problem.

Any ideas what could be the cause?

Asked by mark545 5 days ago

Last reply by mark545 19 hours ago

  • Solved

Inter font not dispalying properly

I've installed Inter font from Google fonts (https://fonts.google.com/specimen/Inter) on my windows, but as you can see in the image, the font is not displaying correctly… (read more)

I've installed Inter font from Google fonts (https://fonts.google.com/specimen/Inter) on my windows, but as you can see in the image, the font is not displaying correctly in Firefox.

Asked by Aram 1 day ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

Logging onto DVLA

I am unable to login to the DVLC. I get as far as the enter reg number of a car to check it,s been taxed. Then after I input the reg number the next page tell me it is an… (read more)

I am unable to login to the DVLC. I get as far as the enter reg number of a car to check it,s been taxed. Then after I input the reg number the next page tell me it is an insecure page. This also happens on my laptop. On both desktop and laptop I am using firefox with duck duck go as an add on. However. In using my mobile with the stand alone duck duck go browser, I can log in and complete the task. This points to a problem with Firefox. Any advice's. This seems to be recent as I have used the laptop and desktop to use the check for a taxed car system ok in the past.

Asked by crhogan4 1 day ago

Last reply by zeroknight 1 day ago

Website rejects Firefox Browser

Website is being set to reject Firefox browser only, asks me to use alternative, why? Enter site: https://mylotto.co.nz/ this appears https://mylotto.co.nz/site-unavai… (read more)

Website is being set to reject Firefox browser only, asks me to use alternative, why?

Enter site: https://mylotto.co.nz/

this appears

https://mylotto.co.nz/site-unavailable

thanks Gary

Asked by grasshopper1969 1 day ago

Last reply by zeroknight 1 day ago

Ridgid site not working

https://register.ridgidpower.com/# is not working. Specifically the Sign-In link. It works just fine with MS Edge. I had all extensions off, anti-virus off and I also cle… (read more)

https://register.ridgidpower.com/# is not working. Specifically the Sign-In link. It works just fine with MS Edge. I had all extensions off, anti-virus off and I also cleared the cache twice, and also followed the Help/Troubleshoot Mode to no avail. I'm using V125.0.1 64bit

Firefox does not display background color in option tags

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text: ```<select id="stroke… (read more)

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text:

```<select id="strokeColor" name="strokeColor" style="width: 10em;">

             <option value="black" style="background: #000000; text: #FFFFFF">
                     black
             </option>

<option value="aqua" style="background: #00FFFF">

                     aqua
             </option>

<option value="blue" style="background: #0000FF">

                     blue
             </option>

<option value="brown" style="background: #A52A2A">

                     brown
             </option>

<option value="gray" style="background: #808080">

                     gray
             </option>

<option value="green" style="background: #00FF00">

                     green
             </option>

<option value="magenta" style="background: #FF00FF">

                     magenta
             </option>

<option value="orange" style="background: #FFA500">

                     orange
             </option>

<option value="purple" style="background: #800080">

                     purple
             </option>

<option value="red" style="background: #FF0000">

                     red
             </option>

<option value="white" style="background: #FFFFFF">

                     white
             </option>

<option value="yellow" style="background: #FFFF00">

                     yellow
             </option>

<option value="#000000" selected="" style="background: #000000">

                     #000000
             </option>
         </select>```

On Chrome this displays as expected:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-25-eebbd5.png

But on Firefox the background colors are ignored:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-35-bd90ee.png

How can I get Firefox to display the background colors?

Asked by jamescobban 5 days ago

Last reply by NoahSUMO 2 days ago

  • Solved

Website page does not fully load

This link does not fully load using Firefox, but does using Chrome. https://act.environmentaldefence.ca/page/147607/petition/1 I am unable to sign the petition because … (read more)

This link does not fully load using Firefox, but does using Chrome.

https://act.environmentaldefence.ca/page/147607/petition/1

I am unable to sign the petition because the whole form does not show up in Firefox.

Asked by SueWitch 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Unable to interact with many of the buttons on the roblox website

Nothing happens when I press the play, like, dislike, notifications, favorite, or join server buttons. On top of this, when I try to open the catalogue it's just a grey s… (read more)

Nothing happens when I press the play, like, dislike, notifications, favorite, or join server buttons. On top of this, when I try to open the catalogue it's just a grey screen with nothing in it. In the attached GIF I am clicking rapidly. I don't believe this is an issue with roblox itself, as when I open chrome everything works perfectly. The only extensions I am using for the site are RoPro and BTRoblox. I have tried to turn the extensions off and have even uninstalled them, however the problem was still not fixed.

Asked by ushaaaaa 5 days ago

Answered by zeroknight 4 days ago

Cannot report a broken site

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature: https://finance.yahoo.com/quote/DEO/ When I fill out the… (read more)

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature:

https://finance.yahoo.com/quote/DEO/

When I fill out the information and hit "send", nothing happens. The "report broken site" screen remains active. Hitting Send multiple times has no effect.

I've tried using this feature for other pages, and it appears to work; but it won't work for this site.

Can anyone suggest why that might be? Is it a byproduct of the site's being broken?

Thanks.

Asked by Chris 1 week ago

Last reply by NoahSUMO 5 days ago

ssa.gov account login no longer works on Firefox, but does work on Edge

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message: Bad R… (read more)

I can no longer log into my social security account using Firefox, but the login does work on edge. When I try login on Firefox, I get the following error message:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

The initial web site is https://www.ssa.gov/. From there I hit "Sign in", and get to https://secure.ssa.gov/RIL/SiView.action using Edge, but get just the error message using Firefox.

There is another route, which is through https://www.ssa.gov/myaccount/. Hitting either account or sign in on that page will work on Edge, but gives the same error message on Firefox.

Asked by Bob G 5 days ago

Last reply by cor-el 5 days ago

Images Not Loading on Certain Websites in Firefox

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restartin… (read more)

I'm having trouble with Firefox where images aren't loading on some websites, even though they display fine in other browsers. I've tried clearing the cache and restarting Firefox, but the issue persists.

Is there anything else I can try to fix this problem and get images to load properly?

Asked by Robert Wolf 6 days ago

Last reply by cor-el 5 days ago

SVG Display Issue in Firefox Requiring Height Specification

Hello, I have encountered a recurring issue specifically with Firefox where SVG images fail to display unless a pixel-defined height attribute is explicitly set. This be… (read more)

Hello,

I have encountered a recurring issue specifically with Firefox where SVG images fail to display unless a pixel-defined height attribute is explicitly set. This behavior contrasts with other browsers, which handle SVG scaling seamlessly, typically adapting to the specified width or inheriting dimensions from parent elements.

During our website development, primarily through Elementor and leveraging Flexbox in a WordPress environment, this discrepancy becomes evident. The issue persists exclusively in Firefox, confirmed through extensive testing across various browsers and OS's with multiple SVG files and sites.

For diagnostic purposes, I recommend conducting controlled tests with SVG images embedded with our current setup. Set the SVGs to 100% width without defining their height and observe how they render in Firefox compared to other browsers. This should help ascertain whether the behavior in Firefox is anomalous.

I am assuming it may be with the way the markup of the SVG is rendered as it doesn't happen with all SVGs, however, other browsers appear to fix or override whatever is getting in the way from rendering...it is a strange issue.

I have included two images as an example. As you can see in the first image, the SVG isn't rendering (in Firefox) , but does render in Chrome/Safari. It only works when I define a height in px value on Firefox.

Please let me know if further information is required or if any specific steps need to be undertaken to address this issue.

Thank you.

Asked by 6pzqdwqjxs 6 days ago

Newest update breaks file download from non-secure websites.

I have a well hidden web server that uses HTTP. I need to download files from that server. After the newest update, Firefox now gives a warning about the website and on… (read more)

I have a well hidden web server that uses HTTP. I need to download files from that server. After the newest update, Firefox now gives a warning about the website and on that warning is a button to "Allow Download". However when I click on that button, the file that gets downloaded IS NOT the file that I was initially attempting to download. It looks like it is a copy of the web page that was being displayed at the time. I noticed this behavior at work. I went home and used Firefox to connect to the server and everything connected and downloaded correctly. I went to see what version of Firefox was running. It was 124.0.2 and there was a button saying "Update Firefox". I clicked that button. My home Firefox updated to 125.01 and my home version of Firefox now also downloads the wrong file.

Asked by Joel Swanson 6 days ago

Last reply by zeroknight 6 days ago