Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Problem with cache on Firefox Developer Edition

Hello, I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files. But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stoc… (read more)

Hello,

I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files.

But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stockage on the console , and also try command + f5 (on iMac).

The only one solution I've founded is to clear cache , leave firefox , shutdown computer and restart.

Very contraignant. I've test on Chrome and it work well. So I don't know what I need to do to...

I'm using MAMP to lauch app on local

Asked by matheo.zeller 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Speedtest.net upload fails and wireless network disconnects ONLY with Firefox

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, th… (read more)

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, the download speed is significantly lower that in a different browser, and more importantly, the upload test fails, and my wireless network disconnects. I have checked my network logs and I see no blocking taking place. I disabled DoH in FF settings and experienced the same results. Please observe screenshots, below. Note, I first noticed this in Version 79, but it's possible that it began earlier. I don't run speed tests frequently. Site = https://www.speedtest.net/ Connections = Multi Photos 1 & 2 are from within Firefox. Photo # 3 shows the identical test run on the same PC from Vivaldi Browser. I have tested after disabling extensions, and even from a private window, all with the same resuls. Please advise. Thank you! Pete M.

Asked by Pete 2 years ago

Last reply by Pete 2 years ago

  • Archived

Yahoo intruded and set itself as default search, even though Google was and is still listed as default.

Yahoo intruded and functions as default search, even though Google has been and is still designated as default in the settings. I removed Yahoo from the list of 1-click b… (read more)

Yahoo intruded and functions as default search, even though Google has been and is still designated as default in the settings. I removed Yahoo from the list of 1-click browsers, but that didn't affect its unwanted function as default search. This began out of the blue several days ago, and I have no idea how. I dislike Yahoo in general and have not been on that site. I'm getting really frustrated!

Asked by hejsan13 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox logs me out of all websites

Hello i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have rein… (read more)

Hello

i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have reinstalled it and i still have the same problem and its making it really hard to work. any input is really appreciated.

thank you.

Asked by barzi.galala 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Search with ctrl-k no longer works when keyword.enabled = false

For quite some time now I've had keyword.enabled set to false in my about:config because I don't like having the address bar try to autocomplete or turn things into searc… (read more)

For quite some time now I've had keyword.enabled set to false in my about:config because I don't like having the address bar try to autocomplete or turn things into search, when I do a ctrl-l.

I do like that I am still able to use ctrl-k to do a search when I need to. This would place a ? at the start of the field and whatever I type gets sent to search.

In a recent upgrade, ctrl-k still places the ? at the start of the address bar but doesn't send things to search. Instead, it now behaves as if I did a ctrl-l and typed in a bad URL.

I'm on Firefox 80 (on Fedora 32) but I can't be exactly sure which upgrade brought this change in behavior.

Is there a way to get the old behavior back? ctrl-l to enter a URL, ctrl-k to search.

Asked by Ed 2 years ago

Last reply by Mike Kaply 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Chinese Characters of Microsoft YaHei displays strange on Manjaro-Firefox, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542 Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windo… (read more)

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542

Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

Asked by 1900011604 2 years ago

Answered by 1900011604 1 year ago

  • Solved
  • Archived

White bar on the sides and bottom after newest update(80.0)

Hello Some days ago my Firefox automatically updated to version 80.0 and with that came an annoying white outline to my windows. Whenever I full-screen my browser window… (read more)

Hello

Some days ago my Firefox automatically updated to version 80.0 and with that came an annoying white outline to my windows.

Whenever I full-screen my browser window there are white borders on the sides and bottom, a few millimetres wide. The only way to make them disappear is to scale the window down to about 50% of my screen resolution. This is especially annoying because I enjoy my dark themed Firefox. Below I have added a link to the image.

Safe Mode did not make it disappear, refreshing Firefox did not make it disappear, disabling extensions did not make it disappear. Any help is welcome.

Image

Asked by hardo 2 years ago

Answered by philipp 2 years ago

  • Solved
  • Archived

My Firefox says: "your system administrator deactivated updates", but he (myself) didn´t. How to fix that?

Dear community, for some days my Firefox 80 on Windows 10 has shown the message "your system administrator has deactivated updates", when I look under "Help" -> "about… (read more)

Dear community, for some days my Firefox 80 on Windows 10 has shown the message "your system administrator has deactivated updates", when I look under "Help" -> "about Firefox". This is strange, because the admin is me myself, and I didn´t change anything in Firefox or in the Win 10 registry. Has anyone of you had this experience, and how can I possibly fix it? Thanks in advance! Pete

Asked by canaima-pete 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Cursor goes to address bar instead of Google search bar

How can I correct this? It used to default to the Google search bar, but no longer does & all I have done is update Firefox so something in that update did it? … (read more)

How can I correct this? It used to default to the Google search bar, but no longer does & all I have done is update Firefox so something in that update did it?

Asked by magicmanpa 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

[Mysolved] How to disable all shortcuts in FF?

As there is no way to customize FF shortcuts, How to Disable them all together? In any way: editing settings, browser internal files, whatever. No, it's not about addon s… (read more)

As there is no way to customize FF shortcuts, How to Disable them all together? In any way: editing settings, browser internal files, whatever. No, it's not about addon shortcuts. Yes, i already checked smt like a hundred topics/adviced addons web-search could provide, and none works.

Asked by rey0n 2 years ago

Answered by rey0n 2 years ago

  • Solved
  • Archived

New Problem - No Yahoo Mail Contacts Showing

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and … (read more)

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and is unique to Firefox because if I access Yahoo Mail through Microsoft Edge or Google Chrome browsers, all of my contacts are there. I have tried clearing the cache and clearing cookies to no avail. All other email functions still work properly in Firefox. Any suggestions?

Asked by e424932 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Any way to change the color of individual Bookmark folders?

I use the Bookmarks Bar extensively. But all the folders are the same color. I would find it much easier to find things quickly if I could change individual folder colors… (read more)

I use the Bookmarks Bar extensively. But all the folders are the same color. I would find it much easier to find things quickly if I could change individual folder colors.

Any way to do this?

I'm already using Jscher's excellent UserChrome script to make the folders an attractive yellow, instead of gray. But can this be done for individual foders?

Asked by MartyJames 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Ebay page does not display properly

When I choose any other option then remember history. Ebay page does not display properly. Only way to get it working is to choose remember history. Please fix it as I ju… (read more)

When I choose any other option then remember history. Ebay page does not display properly. Only way to get it working is to choose remember history.

Please fix it as I just don't like my browser to remember history

Asked by dipakkhatri 2 years ago

Answered by dipakkhatri 2 years ago

  • Archived

sending page to my phone doesn't

I use Send Tab to Device all the time. To my phone, my tablet, my work & home laptops. Except recently, the tab I send won't show up on my phone. Notifications are en… (read more)

I use Send Tab to Device all the time. To my phone, my tablet, my work & home laptops. Except recently, the tab I send won't show up on my phone. Notifications are enabled. I can send from my phone to my work laptop. I can send from my work to home laptop. But to the phone, it says sent, and nothing ever arrives. Everything is synced. What else can I do?

Asked by Monica 2 years ago

Last reply by jtwcallahan2 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Letters missing from web pages

Letters (most noticeably x, y, and z) appear to be missing from text in web pages. Running macOS 10.14.6 with Firefox Browser 80.0. Note the image from the drop down menu… (read more)

Letters (most noticeably x, y, and z) appear to be missing from text in web pages. Running macOS 10.14.6 with Firefox Browser 80.0. Note the image from the drop down menu on this support page. Missing y's, z's, and x is replaced by quotation marks (ie Firefo" Snc).

I have seen this sporadically on a couple of macs that I own. Text seems okay in Safari.

Thank you for your help!

Asked by Brian 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Print ignores default for print to pdf

I have a laser printer set as default on a Windows 10 laptop. In Mozilla, when I select print, that laser printer has the green default check, but Mozilla defaults to Mic… (read more)

I have a laser printer set as default on a Windows 10 laptop. In Mozilla, when I select print, that laser printer has the green default check, but Mozilla defaults to Microsoft Print to PDF instead. How can I get Mozilla to accept the default printer without deleting Print to PDF which I do sometimes use but don't want as default? Image attached--it auto-checks PDF but you can see the laser listed above it is the default.

Asked by jenniferabeard 2 years ago

Answered by Jonathan Watt 2 years ago

  • Archived

Wordpress "justify" not working

I run a blog on WordPress and while editing a blog post I tried to "justify" the paragraph but it did not work. I previously used chrome in which it worked, but in Firef… (read more)

I run a blog on WordPress and while editing a blog post I tried to "justify" the paragraph but it did not work. I previously used chrome in which it worked, but in Firefox it seems that its is not working.

Asked by Najm Us Saqib 2 years ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Touchpad gestures doesn't work in Firefox. Please add this very useful feature.

Windows 10 gesture two finger swipe left and two finger swipe right doesn't work in Firefox. Two finger swipe left allows user to go history backward and two finger swipe… (read more)

Windows 10 gesture two finger swipe left and two finger swipe right doesn't work in Firefox. Two finger swipe left allows user to go history backward and two finger swipe right allows user to go history forward. These gestures work in Firefox if the user hold Alt key and preform the gestures. But most of the users don't like to hold Alt key and preform the gestures. Please fix that issue.

Asked by Rifat Mahmud 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Why Moderated?

Hi, I just posted an answer to a question and got a response saying my answer has to be moderated. What caused that? The question I was trying to answer is at this link:… (read more)

Hi,

I just posted an answer to a question and got a response saying my answer has to be moderated. What caused that?

The question I was trying to answer is at this link: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1304072#answer-1348998

Any information you can provide will be much appreciated.

Thank you.

Asked by Carla Rogers 2 years ago

Answered by Andrew 2 years ago