Showing questions tagged: Show all questions

File lost after uploading in firefox send

Hey friends, may be you can help me with my problem. I am so new to this thing. So I signed up for firefox send and uploaded a large file ( my daughter;s wedding album) w… (read more)

Hey friends, may be you can help me with my problem. I am so new to this thing. So I signed up for firefox send and uploaded a large file ( my daughter;s wedding album) which I needed to transfer to my home computer. I had no clue that I had to copy the link. so after uploading I closed the app. went to my home computer and was looking for the file but I can't find it. Its lost. What do I do ? Anyway to recover this ?

Asked by Rumy Hamid 17 hours ago

Last reply by Rumy Hamid 14 hours ago

problems after today's update ( 78.0.1 )

plain and simple.. 1 problem now after today's update Autoplay option dont recognize youtube as Video/Audio website.. so if i visite website (it wont show Autoplay icon i… (read more)

plain and simple.. 1 problem now after today's update Autoplay option dont recognize youtube as Video/Audio website.. so if i visite website (it wont show Autoplay icon in address bar) and i click on any video (it still wont show Autoplay icon in address bar) it will open up this video and start playing it... but if i refresh that page with that video i clicked on... then firefox suddenly recognize it as a Video/Audio website and show you an icon and not gonna Autoplay it.. all other websites working just fine as before.

2 problem now after today's update when you click on Address bar it only show top websites.. no History no Bookmarks even tho they are marked in settings.. if you turn off option to show Top sites then it will show you nothing at all in there..

Asked by Latstyle 15 hours ago

Country location by Firefox

Hello, I use Polish version of Mozilla Firefox in Poland. When I try to use Masterpass service Firefox switches me to US Masterpass services which are incorrect in Poland… (read more)

Hello, I use Polish version of Mozilla Firefox in Poland. When I try to use Masterpass service Firefox switches me to US Masterpass services which are incorrect in Poland instead to Polish Masterpass services. I set default system Windows 10PL and language PL. How to fix this? There is no such issue at other browsers at the same machine. Best Zbigniew

Asked by zbyszek.maciejewski 20 hours ago

Act my browser if it was an english browser

Hi, my pc is located in the Netherlands. So it acts like a dutch browser. But i want to change it so it acts like an english browser. I want to test the english language … (read more)

Hi, my pc is located in the Netherlands. So it acts like a dutch browser. But i want to change it so it acts like an english browser. I want to test the english language in an app.

regards Jan

Asked by jan90 20 hours ago

Problem: add icon error for topsites. This seems to be a bug.

I like the topsites feature but when I try to add an icon for most sites, it will not work - only for a few. This even occurs if I manually add an icon from a known sourc… (read more)

I like the topsites feature but when I try to add an icon for most sites, it will not work - only for a few. This even occurs if I manually add an icon from a known source. A few select sites add it automatically. This seems to be a bug.

Asked by johncolmoe 21 hours ago

Icon of Master Password Popup changed

Hi, today the icon of the master password popup changed suddenly. Isn't it with a blue background? I think my PC was hacked. I was cleanung up an old harddrive, maybe som… (read more)

Hi,

today the icon of the master password popup changed suddenly. Isn't it with a blue background?

I think my PC was hacked. I was cleanung up an old harddrive, maybe some malware got me. Screensshots are attached.

What do you think?

Kind regards, Flo

Asked by f.gabele 21 hours ago

Importing photos into Google Photo is not working well: load some photos (4/5) and then block them

Some friends have the same concern. Is the problem the same as : https://support.mozilla.org/fr/questions/1280036 Firefox 78.0.1 (64 bits) add-on: uBlock Origin Windows… (read more)

Some friends have the same concern. Is the problem the same as : https://support.mozilla.org/fr/questions/1280036 Firefox 78.0.1 (64 bits) add-on: uBlock Origin Windows 10 1903 OK with other browsers with the same add-on.

Asked by Cyrano 21 hours ago

Css code for the hover color in urlbar dropdown

I wanted to see if anyone could help me with the css code for the hover color in the urlbar dropdown? I have tried using this code; #urlbar-results .urlbarView-row:hove… (read more)

I wanted to see if anyone could help me with the css code for the hover color in the urlbar dropdown? I have tried using this code;


#urlbar-results .urlbarView-row:hover {
 background-color: #272727 !important;


but weirdly when I choose a dark color it only colors like the outside of it and the inside still stays the same (Like in the picture I have attached)

Asked by withering_nightmare 22 hours ago

How to fully display the title of each webpage at Topsites in homepage?

Please look at the attachment, the last two titles just can't fully displayed as they are too long. But even I edit the title to make it as short as possible and recogniz… (read more)

Please look at the attachment, the last two titles just can't fully displayed as they are too long. But even I edit the title to make it as short as possible and recognizable, they are still not short enough to be shown fully. How to set it? I want to let them fully displayed no matter the length. Thanks

Asked by mike.zhao0824 22 hours ago

Two degrees of full screen mode

Using 78.0.1 on Windows 10, when I press F11 to get full screen in Youtube TV, it works, but it leaves a thin grey line at the very top of my screen (1280x800 resolution … (read more)

Using 78.0.1 on Windows 10, when I press F11 to get full screen in Youtube TV, it works, but it leaves a thin grey line at the very top of my screen (1280x800 resolution showing 1280/720 YTTV), and mousing over it drops down the Firefox tab and URL bars. That's "Full Screen Level 1". Using --kiosk prevents the dropdowns, but it doesn't get rid of the line.

If I play some video and mouse over the Firefox window while it's in Level 1 and not displaying any UI, a full screen icon appears in the upper right. Clicking it gets rid of the gray line and briefly shows the message, "youtube.com is now full screen." Now, mousing over the top middle of the screen displays that message instead of the Firefox UI. That's "Full Screen Level 2."

When I start Firefox, it remembers Level 1, but not Level 2, and the only way I see to get Level 2 is to click on the icon. I want Level 2 all the time for this profile, which I use on a small secondary monitor, and only for YTTV.

Any ideas?

Asked by crawfish 23 hours ago

No URL sites open

I could not enter a URL address or IP address in this FF forum. I have entered IP address and URL sites before. Is this a new restriction on the use of this forum? The 2 … (read more)

I could not enter a URL address or IP address in this FF forum. I have entered IP address and URL sites before. Is this a new restriction on the use of this forum?

The 2 URL below I could not enter before around the end of June 2020. The below address show up even though my Mac 's FF is not connected to any URL or have any tabs open.

ec2-52-12-8-165.us-west-2.compute.amazonaws.com ec2-34-199-87-86.compute-1.amazonaws.com

Asked by Mace2 2 days ago

Last reply by Mace2 1 day ago

js scroll behavior

js scroll behavor smooth sometime not work scroll can be: scrollIntoView scrollBy scrollTo and use behavior: "smooth" no this problem before upgrade to firefox 78 tried f… (read more)

js scroll behavor smooth sometime not work

scroll can be: scrollIntoView scrollBy scrollTo

and use behavior: "smooth"

no this problem before upgrade to firefox 78

tried firefox 79 beta, there also is the problem

Asked by none 1 day ago

This webpage has been blocked

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this mes… (read more)

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this message: This webpage has been blocked. Anyone out there solved this sort of problem, please help. Thank you. Jasim Raihan

Asked by jasim.raihan123 1 month ago

Last reply by jasim.raihan123 1 day ago

Missing websites from address bar

Updated firefox to 78.0.1 and now some websites aren't appearing in the drop down address bar. Before the update I counted 10 entries in the drop down menu and currently … (read more)

Updated firefox to 78.0.1 and now some websites aren't appearing in the drop down address bar. Before the update I counted 10 entries in the drop down menu and currently I'm at 8. However, if I enter the key "^" key I see the original 10. Is there anyway to make this original 10 appear by default?

Asked by Devinnived 2 days ago

Last reply by Devinnived 1 day ago

JIT/GC/Cycle Collection hanging periodically

After my browser being open for a while, usually a few hours, Firefox starts to get some major hanging in some tabs; I can have two windows open, one with a youtube video… (read more)

After my browser being open for a while, usually a few hours, Firefox starts to get some major hanging in some tabs; I can have two windows open, one with a youtube video playing and another with like reddit or something else, and when browsing reddit, I get major hanging when interacting for around 7 seconds.

I recorded a couple performance profiles to see what's causing it, and it seems to consistently be a very long JIT or GC call, also labelled as "Cycle Collection" in the waterfall view.

I saved the profiles and I can upload them, but I'm not sure if they come with any private info so I'm reticent to add it to this thread.

I've watched the Task Manager (the Firefox one and the Windows one) while this is happening and memory usage in the Windows task manager seems to rise quickly over a few seconds then suddenly drop back down. I'm not sure if that's relevant. In the Firefox Task Manager I didn't see anything particularly salient other than energy usage spiking up just after the hanging is over.

This doesn't only seem to happen on Windows because it also happens on my Linux laptop occasionally as well, in a very similar manner. I didn't collect any evidence on Linux yet.

This has been happening for quite a while now, on multiple versions of Firefox in a row. I'm using 79.0b3 Developer Edition right now on my Windows machine.

Closing and reopening Firefox usually causes things to clear themselves out and I don't get such long hanging for a while.

I would expect JIT and GC to happen in much smaller chunks to avoid hanging, it's strange that it takes that long for one call.

Asked by Francis 1 day ago

Reddit chat on old Reddit not working on Firefox

Firefox 77.0.1 (64-bit) for Ubuntu When I click on the chat icon in the old Reddit, it doesn't load. It loads fine on the Redesign. It works fine on both old Reddit and… (read more)

Firefox 77.0.1 (64-bit) for Ubuntu

When I click on the chat icon in the old Reddit, it doesn't load. It loads fine on the Redesign. It works fine on both old Reddit and Redesign on Chrome, and another Reddit user has confirmed the same experience.

I see this version was updated on June 3, 2020, and while I don't use chat very often, I know it has been only recently unresponsive. Problem is, I use old Reddit almost exclusively when I'm actually using Reddit because I prefer the way it runs.

Asked by rikkilange44 1 day ago

Crashing when thunderbolt interface selected for playback

Hi there, Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. … (read more)

Hi there,

Firefox has started crashing anytime I try to playback media with my Focusrite interface selected for playback. This issue has been ongoing for a few months. Any page like youtube, with video or media embedded causes a crash.

For reference, I'm using a Focusrite Red8pre on a Macbook Pro. The error does not occur when using the laptops speakers for playback.

Any help here would be appreciated.

Cheers, -Harry

Asked by dogledastray 1 day ago

Certain links in my bookmarks or top sites does nothing the first time I click them

So for example, I have https://open.spotify.com/collection/tracks bookmarked. Pretty much every time I want to open that link, whether from top sites in a new tab or if I… (read more)

So for example, I have https://open.spotify.com/collection/tracks bookmarked. Pretty much every time I want to open that link, whether from top sites in a new tab or if I search that bookmark from the URL and click it, nothing happens. It will, however, work the second time I click it. It seems like really odd behavior.

Asked by C h r i s W 1 day ago