Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

secure website

Firefox updated to version 85 yesterday and now I cannot log into social security website, either personal or bso. I get message 'Secure connection failed' 'an error occ… (read more)

Firefox updated to version 85 yesterday and now I cannot log into social security website, either personal or bso. I get message 'Secure connection failed' 'an error occured during a connection to secure.ssa.gov' 'PR_Connect_Reset_Error'. The page offers no options or details.

Asked by kandtjr 11 months ago

Last reply by gazolacobain 11 months ago

  • Archived

Problem with signing in YouTube on my PC

Hello, I have a problem with YouTube from my PC. I was already signed in my account and suddenly today I cant's see anywhere the option "Switch accounts" and "sing out" w… (read more)

Hello, I have a problem with YouTube from my PC. I was already signed in my account and suddenly today I cant's see anywhere the option "Switch accounts" and "sing out" when I click on my picture up on the right edge. Also, even though I am singed in and I can see my picture on up on the right edge, at the same time I see on the left, the icon to sign in (it is under history) and I don't see my playlists. However if I click on "Library" (above history) on the new page I see my playlists. If I click on the sign in on the left side (under history) it shows me it shows me again to sign in (even though I had signed in before and I could see my picture on the top of the right corner), I click on my icon and I read: 405. That’s an error. The request method GET is inappropriate for the URL /youtubei/v1/guide. That’s all we know.

It seems like I am signed in, but at the same time not signed in. It's very strange and it has never happened to me. Firefox is updated. On my mobile I don't have any problem. I used Google Chrome and Microsoft Edge and I don't have any problem. Everything is OK there. Only with Firefox on PC I have this problem. I cleared the Cache and Cookies and restarted it, but the problem remains. I also turned off all my add-ons and it didn't fix the problem. What to do? Please, I need your help.

Asked by sfakianaris 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Firefox Problems with using NVIDIA Webseite

Hi, i found a Problem with the Nvidia Website https://www.nvidia.de/Download/index.aspx?lang=de When i Search for Driver Download, i choose "Producttype" and then when ch… (read more)

Hi, i found a Problem with the Nvidia Website https://www.nvidia.de/Download/index.aspx?lang=de

When i Search for Driver Download, i choose "Producttype" and then when choosing "Product Series" the Website allways Resets to Start.

I also Informed Nvidia about the Problem, but it is only on Firefox. Im on Linux (Ubuntu 18.04) and use Firefox in Latest Version 83.0 no addons.

I also Try Chromium and other Browsers but this Problem only happens on Firefox.

Greetz. Vinz

Asked by cvinz 1 year ago

Last reply by brandyball200 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Potential security risk message incorrect

From my public IP of 104.158.49.18 FF ses the web site https://www.publicmobile.ca/ as a potential security risk. FF is reporting this incorrectly as other web browsers s… (read more)

From my public IP of 104.158.49.18 FF ses the web site https://www.publicmobile.ca/ as a potential security risk. FF is reporting this incorrectly as other web browsers show this site as valid. I have included the certificate values.

what is the reason for the error meesage? Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue.

Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust www.publicmobile.ca because its certificate issuer is unknown, the certificate is self-signed, or the server is not sending the correct intermediate certificates.

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

Asked by Mace2 2 years ago

Answered by crankygoat 1 year ago

  • Archived

one and only one website does not open

Since about a year or so, I cannot connect to http://members.iinet.net.au/~dgreen/PlanimeterVault/index.html. As this is the only website that I'm missing (all others – a… (read more)

Since about a year or so, I cannot connect to http://members.iinet.net.au/~dgreen/PlanimeterVault/index.html. As this is the only website that I'm missing (all others – and I use many! - can be opened as usual), it seems a browser problem - but I'm not able to find ou which. The error message is "Firefox is unable to connect to the server members.iinet.net.au". Can you give me some advice?

Asked by jea.fischer 1 year ago

Last reply by jea.fischer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Why is Firefox not showing youtube thumbnails?

I'm on 70.0 and Firefox for some reason stopped showing youtube thumbnails. Other browsers show them perfectly fine but since Firefox is my main browser I would appreciat… (read more)

I'm on 70.0 and Firefox for some reason stopped showing youtube thumbnails. Other browsers show them perfectly fine but since Firefox is my main browser I would appreciate some help with this problem.

Asked by hugocoisas 2 years ago

Answered by ngandhi 2 years ago

Websites not recognizing Firefox

I keep getting a message that my browser is not updated. I am using Firefox 95 on Windows 10. Both should be compatible. Two of the websites are Yahoo mail and Chase (ban… (read more)

I keep getting a message that my browser is not updated. I am using Firefox 95 on Windows 10. Both should be compatible. Two of the websites are Yahoo mail and Chase (bank). I have reset the default user agent as the article states (nothing needed to be changed): https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-reset-default-user-agent-firefox.

I also disabled all add-ons, but that did not help. Not sure what to do from here. This just recently started (maybe 2-3 months ago).

Asked by ldcrrn 2 weeks ago

Last reply by jscher2000 4 days ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 70s cannot load websites in Windows 7 Normal Mode

After updating to Firefox 70s, my Firefox can no longer load websites when the system is running in Windows 7 Normal Mode. After initially opening Firefox: When trying to… (read more)

After updating to Firefox 70s, my Firefox can no longer load websites when the system is running in Windows 7 Normal Mode.

After initially opening Firefox: When trying to access a regular website such as mozilla.org, either by entering a url in the address bar, or clicking on one of the bookmarks, Firefox gives absolutely no response. When trying to click on the menu items such as Add-ons or Options that open a configuration page, or typing in the address bar about:(whatever), I get no response at all too. The only exception is when I click the Help->Troubleshooting Information item in the menu. This one alone loads the page in a new tab normally.

And in the same tab that the Troubleshooting Information loaded, I am able to load other configuration pages by typing about:(whatever) in the address bar. Opening a new tab to type in about:(whatever), however, will result in Firefox giving no response just like before. Also at this point, menu items like Add-ons and Options that before had been returning no response when clicked, will now open up new tabs that load the list of add-ons or the various configuration options like normal. When it comes to regular webpages, however, after I click on Help->Troubleshooting Information and enter a website url into the address bar of that same tab, Firefox will show the spinning wheel, but will never load the webpage.

In addition, when I exit Firefox, where before updating it only took seconds, now it will take minutes before the firefox.exe process closes.

All of the symptoms described above DO NOT occur when I boot into Windows 7 Safe Mode. Firefox will run normally and properly load all kinds of configuration tabs and webpages using my regular old profile.

I had tried many of the other suggestions on the support site, such as creating a new profile, refreshing Firefox, reinstalling Firefox, downgrading Firefox to 50s & 60s versions, reallowing Firefox on my firewall software, and even uninstalling my firewall/antivirus software, yet none of them had helped. I am still able to have Firefox properly run in Windows 7 Safe Mode but go haywire in Windows 7 Normal Mode.

If anybody has any idea what is going on, then any help is appreciated. Thank you.

Asked by CNCC 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Suddenly can't make PayPal payments on eBay using Firefox

I've had no problems for years when using PayPal to pay for Ebay items, but suddenly 14/02/2020 the PayPal pop-up window just sits there with the spinning circle. Paying … (read more)

I've had no problems for years when using PayPal to pay for Ebay items, but suddenly 14/02/2020 the PayPal pop-up window just sits there with the spinning circle. Paying by credit/debit card works fine, but I want the payment to come straight out from my bank account. Followed the simple instructions like disabling AdBlocker and checking Pop-ups are allowed, as given in other answers. Still stuck for a solution, saw elsewhere a reference to user_pref file but that just confused me as I'm not that technically minded. Any help would be gratefully received.

Asked by djmb 1 year ago

Answered by ramos5391 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Text in website footer too large and not aligned.

www.southwalespistons.com - footer text too large / making hours out of alignment This was reported to me by my client - I have the same issue when I look, so it cann… (read more)

www.southwalespistons.com - footer text too large / making hours out of alignment This was reported to me by my client - I have the same issue when I look, so it cannot really be any setting or extension on a specific computer that is causing this.. It displays correctly in Chrome/Edge/Opera.....but not in Firefox.

Asked by gprit 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

cannot acces my account on a website

a website () states "Academia.edu no longer supports Internet Explorer." please upgrade your brower. Yet this does not help: i can nolonger enter into of said website my … (read more)

a website () states "Academia.edu no longer supports Internet Explorer." please upgrade your brower. Yet this does not help: i can nolonger enter into of said website my account. What ever I try; the website repeats said message in a plain document front and face.

Asked by Bartholo77 1 year ago

Answered by Bartholo77 1 year ago

  • Archived

How can I optimize my pages for reader view?

I have a website, a typical three column design, with NAV, MAIN and ASIDE elements. A reader view option appears in Firefox, but ironically, only the ads in my ASIDE elem… (read more)

I have a website, a typical three column design, with NAV, MAIN and ASIDE elements. A reader view option appears in Firefox, but ironically, only the ads in my ASIDE element show up when I click it.

The MAIN content uses SUMMARY/DETAILS to group things. Personally, I would think this combination would scream reader view content, yet MAIN is ignored entirely. It has some links, but so does my ASIDE (advert) content.

My ads are simple blurbs and links, no pictures, for my own ebooks, and are not served by a third party, so I can see how they could get picked up and I'm fine with that. What puzzles me is why the MAIN content is being ignored.

The site in question is: https://waxphilosophic.sdf.org/erotica/ It is marginally safe for work provided you do not click any of the links. No explicit images.

As a test, I even tried changing the SUMMARY/DETAIL of my "What's New" section to ARTICLE followed by an H2 heading. No change in behavior. https://waxphilosophic.sdf.org/erotica/test.html

The HTML passes the W3 validator. I searched Firefox Help / Stack Exchange. Any suggestions would be greatly appreciated.

Asked by Davina Lee 1 year ago

Last reply by Davina Lee 1 year ago

  • Archived

This webpage has been blocked

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this mes… (read more)

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this message: This webpage has been blocked. Anyone out there solved this sort of problem, please help. Thank you. Jasim Raihan

Asked by jasim.raihan123 1 year ago

Last reply by jasim.raihan123 1 year ago

  • Archived

Main Facebook page not loading properly, but login page works and it does work in incognito mode.

Hi, upon waking up this morning, found out my facebook is not loading properly. Did try clearing the cache and still issue persist. The login page works fine, but when lo… (read more)

Hi, upon waking up this morning, found out my facebook is not loading properly. Did try clearing the cache and still issue persist. The login page works fine, but when logged in, its just plain blank. Did try logging in on incognito mode and it works as it should be. Can anyone help?

Asked by verserkis 1 year ago

Last reply by jscher2000 10 months ago

  • Archived

I am considered a robot!

When I try to save a web page to the site https://megalodon.jp/ I see a message like this (https://megalodon.jp/pc/get_simple/decide): 取得 出来 ま せ ん で し た。 お 手 数 お か け い た … (read more)

When I try to save a web page to the site https://megalodon.jp/ I see a message like this (https://megalodon.jp/pc/get_simple/decide):

取得 出来 ま せ ん で し た。

お 手 数 お か け い た し ま す。 現在 、 特定 の 条件 の 取得 に お い て 「ロ ボ ッ ト」 と 考 え ら れ る 取得 は 禁止 さ れ て い ま す。

This is not the case in other browsers.

Asked by yuri.sokolov.89 1 year ago

Last reply by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube gives problem on Firefox, but not on Opera. Solutions?

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subsc… (read more)

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subscribe a channel I cannot, instead I get prompted to login while I am already logged. This is going for months, right now the only fix seems to switch to Opera... Can you guys provide solutions to this?

Asked by marcus.aseth 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Cannot access the log in page on banking website

I love firefox and I swear by it, but recently it has given me an issue continuously when trying to go to www.tdbank.com When I click on log in to online banking, a blan… (read more)

I love firefox and I swear by it, but recently it has given me an issue continuously when trying to go to www.tdbank.com When I click on log in to online banking, a blank screen appears with the message:

'''''Hmm. Looks like your browser's a bit out of date. Hum... parece que su navegador está un poco desactualizado. For a better online banking experience and full site functionality, please download the latest version of your favorite internet browser. Para lograr una mejor experiencia con Online Banking, le recomendamos descargar la versión más reciente de su navegador de Internet favorito. ''''

II will send an attachment with what I see. Please help me. No one seems to have any idea what to do.

Asked by cheezyelyah930 9 months ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 9 months ago