Search Support

Wrong text size on main window.

  • 2 replies
  • 7 have this problem
  • 324 views
  • Last reply by sohfox

more options

Hi,

Started up Firefox and the text in the main window was bigger than yesterday, there is now a scroll bar at the bottom for me to mover left and right to see all the screen. Zoom is already reset so CTRL+0 does nothing. Zooming back out to make the page look better only works for that page.

A complete re-installation of Firefox didn't work also.

I rolled back System Restore and Firefox looked fine again until I realised that I didn't have any search engines installed. So I reinstalled Firefox over the old (Choose Upgrade) and the big text problem came back.

I have been using Weebly recently, not sure if that is a coincidence or not, maybe I have messed something up whilst editing?

XP itself seems fine though, maybe this is a Font problem? Not sure. :P

Thanks.

Chosen solution

Hello ideato, thank you for your reply!

I have just this minute resolved the problem. I uninstalled 22.0b1 and reinstalled 21.0 and it remedied the problem. I thought that I had turned off auto-update (something I usually do), but of course this wasn't the case, so it did not occur to me that a new BETA version could've been installed. Rolling back to a previous version just didn't compute with me like it normally would've; I need more sleep perhaps :P

Apologies for wasting your time but at least we can now put this down to a bug in the BETA version, which as of writing, I have noticed 2 more people also have.

Thanks again. :)

Read this answer in context 👍 3

All Replies (2)

more options

Hello sohfox, can you check it in a new profile ?

after that, see : Recovering important data from an old profile

Transferring data to a new profile - Firefox

thank you

more options

Chosen Solution

Hello ideato, thank you for your reply!

I have just this minute resolved the problem. I uninstalled 22.0b1 and reinstalled 21.0 and it remedied the problem. I thought that I had turned off auto-update (something I usually do), but of course this wasn't the case, so it did not occur to me that a new BETA version could've been installed. Rolling back to a previous version just didn't compute with me like it normally would've; I need more sleep perhaps :P

Apologies for wasting your time but at least we can now put this down to a bug in the BETA version, which as of writing, I have noticed 2 more people also have.

Thanks again. :)

Modified by sohfox