Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

When I use version 10 I cannot enter a search criteria in Craigslist.com. But I can do that when I use version 3.6.26. What is keeping me from doing that when I use version 10?

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by davek4

more options

I have Foxfire version 3.6.26 installed on my notebook and can entire a search criteria when using Craigslist.com, but on my desktop I had installed version 10, and could not enter any search criteria. There was a space given to entire that criteria but I could not enter anything. What is keeping me from entering the criteria? It almost appears as if the newer version of Foxfire has reserved the upper portion of the Craigslist page for itself.

All Replies (4)

more options

Maybe you could attach a screenshot to this message, to show what you are seeing?

Or since you have a number of plugins, maybe you could try starting Firefox in safe mode to see if it still happens? https://support.mozilla.org/en-US/kb/Safe Mode

Thanks, Michelle

more options

I have read your response and appreciate your interest in my problem, however the way that I have resolved the issue that I was having with Foxfire is to uninstall version 10 and reinstall version 3.6. If you have version 10 installed you might encounter the same problem that I was having by going to Craigslist.com and once there go to Pittsburgh, PA. When you are at the Pittsburgh listing go to motorcycles and attempt to look for just the Harley Davidson motorcycles. When I did that I cannot enter Harley Davidson in the space provided. Regardless what I attempt to enter in that space I cannot enter anything. After I reinstalled the version 3.6 version I can enter a search criteria with no problem. To me that indicates that there has been some change incorporated into version 10 that is creating the problem. I would have incorporated an image of what I am encountering but as I said earlier I have rid myself of the problem by reinstalling version 3.6.

more options

davek4 -- I went to Craigslist and have no problem searching for the item you listed. Please see attached jpg. Maybe you can delete your cookies and cache to see if that help.

http://support.mozilla.org/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache

https://support.mozilla.org/en-US/kb/Deleting%20cookies

PS: I am using FF 10.0 with Windows XP SP3.

more options

I have downloaded version twice and when installed I have applied the changes that were suggested. Neither time was my problem resolved. I am now back using version 3.6 and am fully connected and operational. I did not mention in my original request for help that I am operating with Windows 7 and don't know if that makes any difference or not. Thanks for trying to resolve my problem and for now I will either use Internet Explorer of Firefox v3.6.