On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

after firefox update to 100.0 - i can't use any of my addons, and cant install new one

  • 11 replies
  • 3 have this problem
  • 621 views
  • Last reply by Andy

more options

After firefox update to 100.0 - i can't use any of my addons, and cant install new one. All my current updates appears in "disabled" status, and there's no "enable" button. I have many addons, so it's the global problem.

Also, i can't install any of updates from addons.mozilla.org, i get message "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt". All addon xpi files are downloaded without problem using "save as", also, after clicking "install" on addons website i see download progress.

Please help to resolve this issue!

After firefox update to 100.0 - i can't use any of my addons, and cant install new one. All my current updates appears in "disabled" status, and there's no "enable" button. I have many addons, so it's the global problem. Also, i can't install any of updates from addons.mozilla.org, i get message "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt". All addon xpi files are downloaded without problem using "save as", also, after clicking "install" on addons website i see download progress. Please help to resolve this issue!

Modified by Andy

Chosen solution

i fixed this issue, it was because of my custom config.js ... If you have a custom one - you should delete it in firefox folder, and it'll be fine

Read this answer in context 👍 1

All Replies (11)

more options

issue repeated again on 99.0.1

Modified by Andy

Helpful?

more options

I have the same problem today for my 3 FF profiles. No option to re-enable addons and cannot install new ones. This issue doesn't resolve automatically in my case, please help!

Helpful?

more options

I have the same issue after I upgraded to 99.0 (Linux 64 bit).

Most of the addons do not show any content when I click their buttons on the toolbar menu.

Helpful?

more options

My add ons do not show on overflow menu even they are not disabled.

Helpful?

more options

After upgrade to 99.0.1 i have the same problem :(

Helpful?

more options

Maybe the issue is caused by "adguard" ad filter software, and it's ssl sites filter functions, which replaces all ssl certificates issuers to single "AdGuard"

Modified by Andy

Helpful?

more options

I don't have Adguard. Same issue after upgrade ff 98.0.2 > ff 100. Rolled back to 98.0.2.

Helpful?

more options

issue again exists after upgrading to 100.0 ff version

Helpful?

more options

Problem again fixed by its own after some time...

Helpful?

more options

Andy said

Problem again fixed by its own after some time...

Not in my case unfortunately... Left the browser open for a couple of hours, that didn't fix the problem.

Helpful?

more options

Chosen Solution

i fixed this issue, it was because of my custom config.js ... If you have a custom one - you should delete it in firefox folder, and it'll be fine

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.