X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Version 73 update - can not brouse internet, supper slow. Explored work great.

Posted

Version 73 update - can not browse internet, supper slow. Internet Explorer works great - full speed of my plan. Had McAfee log in, they be leave it's a Firefox issue. Tried ever tweak you have here - zero help. Un-installed re-installed and it seamed ok for two days and doing it again. speedtest.att.com will not even load - errors out could not find any server or something is blocking the connection are messages from Att. Firefox has been my go to browser for ever but this is un expectable. FYI After typing this all out, if I hit the "Automatically add" trouble shooting below the "Details" box I get a page not found error (something like that) and this whole block gets erased when I hit the back button.

Version 73 update - can not browse internet, supper slow. Internet Explorer works great - full speed of my plan. Had McAfee log in, they be leave it's a Firefox issue. Tried ever tweak you have here - zero help. Un-installed re-installed and it seamed ok for two days and doing it again. speedtest.att.com will not even load - errors out could not find any server or something is blocking the connection are messages from Att. Firefox has been my go to browser for ever but this is un expectable. FYI After typing this all out, if I hit the "Automatically add" trouble shooting below the "Details" box I get a page not found error (something like that) and this whole block gets erased when I hit the back button.

Modified by mjfator

Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

none with no extentions

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/70.0.3538.102 Safari/537.36 Edge/18.18362

More Information

Question owner

mjfator said

Opps
''mjfator [[#question-1280119|said]]'' <blockquote> Opps

Modified by mjfator

Was this helpful to you?
Quote

Question owner

mjfator said

mjfator said
Opps 2
''mjfator [[#answer-1291196|said]]'' <blockquote> ''mjfator [[#question-1280119|said]]'' <blockquote> Opps 2 </blockquote>

Modified by mjfator

Was this helpful to you?
Quote
Roland Tanglao
  • Administrator
77 solutions 848 answers

Hi mjfator

I'm curious :-) I have no idea what "Opps" means. Is this "bump" in English? Most support folks are volunteers and only speak English so they wouldn't get it!

Anyhow, perhaps Firefox 73.0.1 which was released today February 18, 2020 will fix our problem because it fixes a common "blank web page issue" on Windows 10. Please give it a try.

Cheers! ...Roland

Hi mjfator I'm curious :-) I have no idea what "Opps" means. Is this "bump" in English? Most support folks are volunteers and only speak English so they wouldn't get it! Anyhow, perhaps Firefox 73.0.1 which was released today February 18, 2020 will fix our problem because it fixes a common "blank web page issue" on Windows 10. Please give it a try. Cheers! ...Roland
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4396 solutions 61664 answers

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?
Was this helpful to you?
Quote
CNCC 0 solutions 17 answers

Have you tried clicking on Help->Troubleshooting Information and see if that particular page loads?

Have you tried clicking on Help->Troubleshooting Information and see if that particular page loads?
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.