X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox keeps asking for my master password on my new computer, no AVG used.

Posted

A recent switch to a new computer necessitated a new installation of Firefox. Because it was offered, I elected to use the master password / cross device sync option. Now I get asked for my master password almost randomly whether or not I am using Firefox. One possibility might be that I copied the profile data from my old to my new computer, possibly an older version of FF?

A recent switch to a new computer necessitated a new installation of Firefox. Because it was offered, I elected to use the master password / cross device sync option. Now I get asked for my master password almost randomly whether or not I am using Firefox. One possibility might be that I copied the profile data from my old to my new computer, possibly an older version of FF?
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:71.0) Gecko/20100101 Firefox/71.0

More Information

RobertJ
  • Top 10 Contributor
139 solutions 1427 answers

Helpful Reply

Hi mmp144, Did you try to deactivate your master password and then reactivate it: Firefox keeps asking me for master password https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-keeps-asking-me-master-password

Also, If you get that many master password prompts then it is possible that there is a problem with Sync storing its credentials in the Password Manager.

You can try to disconnect and reconnect Sync to see if that has effect.

Hi mmp144, Did you try to deactivate your master password and then reactivate it: Firefox keeps asking me for master password https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-keeps-asking-me-master-password Also, If you get that many master password prompts then it is possible that there is a problem with Sync storing its credentials in the Password Manager. You can try to disconnect and reconnect Sync to see if that has effect.
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

Hi M_C_i_S

I have already tried the deactivate/reactivate sequence suggested in the AVG related post.

I have now given the sync deactivate/reactivate a try. So far so good. I'll report back after a few hours to make sure that we have a stable fix.

Thanks for your advice

Best, mmp

Hi M_C_i_S I have already tried the deactivate/reactivate sequence suggested in the AVG related post. I have now given the sync deactivate/reactivate a try. So far so good. I'll report back after a few hours to make sure that we have a stable fix. Thanks for your advice Best, mmp
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Both processes tried and no change. Do I need to dig deeper?

Both processes tried and no change. Do I need to dig deeper?
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.