X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Having an issue with a couple websites showing up with nothing but a blank white web page.

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 9 views
Posted

So far 3 websites that I visit a couple times a week for work are now showing up as a blank white page. I have tried the typical fixes such as clearing the cache/cookies, booting into safe mode, disabling all plug ins/add ins manually one by one, uninstalling and reinstalling Firefox, refreshing Firefox, creating an entirely new profile after deleting all files stored in the AppData folders. And of course trying to most up to date version of 70.0.1 .

So far 3 websites that I visit a couple times a week for work are now showing up as a blank white page. I have tried the typical fixes such as clearing the cache/cookies, booting into safe mode, disabling all plug ins/add ins manually one by one, uninstalling and reinstalling Firefox, refreshing Firefox, creating an entirely new profile after deleting all files stored in the AppData folders. And of course trying to most up to date version of 70.0.1 .

Modified by Taybolte

Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. Shockwave Flash 32.0 r0 Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/78.0.3904.97 Safari/537.36

More Information

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.