X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox don't remember proxy authentication data using the private mode

Posted

Hi there! I'm using Firefox on Linux Mint via proxy with authentication and has my login password data saved and enabled "dont ask saved authentication data" mode. Few days ago it had started to ask the saved auth data in the Private Mode on each request! So it asks that 10-ish times per page.

"application": {

   "name": "Firefox",
   "osVersion": "Linux 4.15.0-50-generic",
   "version": "67.0",
   "buildID": "20190520145408",
   "userAgent": "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0",
   "safeMode": false,
   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/67.0/Linux/ru/",
   "numTotalWindows": 2,
   "numRemoteWindows": 2,
   "remoteAutoStart": true,
   "currentContentProcesses": 9,
   "maxContentProcesses": 8,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false
 }
Hi there! I'm using Firefox on Linux Mint via proxy with authentication and has my login password data saved and enabled "dont ask saved authentication data" mode. Few days ago it had started to ask the saved auth data in the Private Mode on each request! So it asks that 10-ish times per page. "application": { "name": "Firefox", "osVersion": "Linux 4.15.0-50-generic", "version": "67.0", "buildID": "20190520145408", "userAgent": "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0", "safeMode": false, "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/67.0/Linux/ru/", "numTotalWindows": 2, "numRemoteWindows": 2, "remoteAutoStart": true, "currentContentProcesses": 9, "maxContentProcesses": 8, "autoStartStatus": 1, "policiesStatus": 0, "keyLocationServiceGoogleFound": true, "keySafebrowsingGoogleFound": true, "keyMozillaFound": false }

Chosen solution

Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

AdNauseam 3.8.102 Erinome Godville UI+ 1.1.21.15 Reddit Enhancement Suite 5.16.7

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8568 solutions 70054 answers

Hi tkretts, I don't have an answer for you, but there is a similar thread going (Mac user). Could you review and see whether it is the same issue(s) or has any important differences?

See: Proxy with private browsing mode

Hi tkretts, I don't have an answer for you, but there is a similar thread going (Mac user). Could you review and see whether it is the same issue(s) or has any important differences? See: [https://support.mozilla.org/questions/1260183 Proxy with private browsing mode]
Was this helpful to you?
Quote

Chosen Solution

Fixed in 67.0.2: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1548804

Thanks a lot folks!

Fixed in 67.0.2: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1548804 Thanks a lot folks!
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.