X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

private browsering, i receive an error (no video with supported format and MIME type found). but with regular browsing the video plays.

Posted

On a couple of sites that I frequent, and also occasional video links from twitter and such, I am unable to play the links or the embedded videos because i end up receiving an error. No video with supported format and MIME type found. This error only shows up if I am using the private browsing feature on my firefox quantum 59.0.2. If I go to the same site in another window that is not using the private browsing feature, it plays the video with no problems. I was wondering if there is a solution? Many times the videos play the first time around (while private browsing) with no issues. I then return hours later to view the same video and i start to get that error. I have tried refreshing firefox, and some of the other tips given here but they still don't solve the issue. Any assistance will be greatly appreciated.

On a couple of sites that I frequent, and also occasional video links from twitter and such, I am unable to play the links or the embedded videos because i end up receiving an error. No video with supported format and MIME type found. This error only shows up if I am using the private browsing feature on my firefox quantum 59.0.2. If I go to the same site in another window that is not using the private browsing feature, it plays the video with no problems. I was wondering if there is a solution? Many times the videos play the first time around (while private browsing) with no issues. I then return hours later to view the same video and i start to get that error. I have tried refreshing firefox, and some of the other tips given here but they still don't solve the issue. Any assistance will be greatly appreciated.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 27.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4254 solutions 59583 answers

Private browsing has Tracking Protection on by default.

Try disabling Tracking Protection {web link}

Private browsing has Tracking Protection on by default. Try disabling '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection Tracking Protection]''' {web link}

Question owner

FredMcD said

Private browsing has Tracking Protection on by default. Try disabling Tracking Protection {web link}

i just tried this and it didnt seem to fix the issue. but i am going to restart my browser and do it again to test it out.

''FredMcD [[#answer-1097899|said]]'' <blockquote> Private browsing has Tracking Protection on by default. Try disabling '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection Tracking Protection]''' {web link} </blockquote> i just tried this and it didnt seem to fix the issue. but i am going to restart my browser and do it again to test it out.