Showing questions tagged: Show all questions

Ustable Behavior from FireFox

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other tim… (read more)

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other times it is completely normal.

Of the 3 in the house, this is the one connected to the incoming router from the ISP. The other two are connected by wifi, also using FireFox but completely free of the laptop’s seizing up. I have sent in a dozen FF Crash Reports

Even on the laptop, when slowed down to a crawl, the Ookla speed test shows the ISP’s full connection speed of 250MB/s

The problem has survived: • clearing the OS’s DNS cache • running it on the wifi mesh (disconnected from the Ethernet hardwire)at the other end of the house • refreshing FF using “Troubleshooting Info” • clearing FF StartUp cache • clearing FF Cashed Web Content (which quickly climbs back to ~800MB — is this a reasonable load?)

It is now asking me to confirm whether, with CMD-Q pressed, I really want to quit. I am in HTTPS-only mode, and it fails to recognize an HTTPS url, asking if I want to continue on to the HTTP site.

The laptop has run FF for 16-18 months before this showed up. Possibly at the time when I started to delete all cookies (with exceptions) at quitting FF, and enabling HTTPS-Only mode. But reverting these also makes no difference.

Do I have to ditch FF and use Safari?

Asked by wbps Prieš 1 savaitę

Last reply by wbps Prieš 4 dienas

Firefox not rendering - profile

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile fo… (read more)

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile folder.

First i was thinking on the graphics. i have installed 'nvidia-driver-510'. I tried this Solution with no luck.

I have:

  • Intel HD Graphics 620
  • Nvidia MX130

I tried :

  • Renaming the folder '.mozilla' to '.mozilla_bak' works perfectly but i have to do this every startup, and firefox creates a new profile where i have to logon in every platform i use.
  • Downloading 'firefox-100.0.1.tar.bz2', it's the same, works fine with a new profile.

This lead me to the profile folder, running './firefox --profile ~/.mozilla/firefox/<profile_folder>' it's the same, not rendering the entire window. I dont know why my profile is causing this problem, i only use three addons: AdBlock, BetterTTV and FoxyProxy, i have the same problem even if i dont have these installed.

Asked by killuax Prieš 5 dienas

Last reply by killuax Prieš 4 dienas

FireFox Suspended? and Update to v.100 problem

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab. Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc. How… (read more)

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab.

Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc.

However cCleaner could not proceed as it claimed FF was still open.

Using Windows Task Manager I found FireFox was "Suspended" (screenshot 1)

I then terminated the task - so cCleaner could proceed.

Then FF appeared to work OK. Until the next time....

It just happened a few minutes ago closing FF - using cCleaner - once again FF was "suspended" and had to be terminated in Task Manager.

On FF help it said Update to version 100 which I did BUT the update got stuck on the FF Update - for several minutes (definitely over 10 mins) so I had to terminate the FF Updater using Windows Task Manager (screenshots 2 & 3) again used Task Manager to terminate that.

FF appeared to open OK even showed the version 100 What's new tab.

BUT when I used FF help to check version I got Restart FF to update to version 100 (screen shot 4) Perhaps the last might temporary due to terminating the what appeared to be stuck Updater, but it was worth mentioning.

PC details: OS Name Microsoft Windows 10 Home Version 10.0.19044 Build 19044 System Model HP Pavilion 590-p0097c Desktop PC System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 2808 Mhz, 6 Core(s), 6 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB

Any help appreciated.

Thanks,

Vincent

Asked by UnknownVT Prieš 2 savaites

Last reply by UnknownVT Prieš 2 dienas

Firefox crashing every time I try to See all downloads

Seems like there's a bug in the new update. I can't see all the downloads, no matter how I try to open the list of downloads, the browser immediately crashes. I tried rei… (read more)

Seems like there's a bug in the new update. I can't see all the downloads, no matter how I try to open the list of downloads, the browser immediately crashes. I tried reinstalling (started a new profile, etc), the issue still persists.

Asked by elh.rotem Prieš 2 savaites

Last reply by elh.rotem Prieš 23 valandas

PK not found (e1)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not fou… (read more)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not found (e1)". I have to click it in order to view the website. Sometimes the message also has a checkbox stating "Allow notifications like this from www.example.com to take you to their tab". I am using the latest FFox 100.0.2 and am fairly sure the problem started after the update before the last one (the last one was this morning 22/05/22).

Asked by bdweiler Prieš 1 dieną

Last reply by bdweiler Prieš 12 valandų

Firefox appears to be blocking Youtube

Trying to access youtube shows the following message: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.youtube.com. SSL received a malformed Server … (read more)

Trying to access youtube shows the following message:


Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.youtube.com. SSL received a malformed Server Hello handshake message.

Error code: SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by kengokurimoto Prieš 47 minutes

Screen Layer on my YouTube Videos

Hi, I have this problem which I never faced before, and I could not find a solution to it online. Could you please help me! It only appears in your browser. Which is a … (read more)

Hi, I have this problem which I never faced before, and I could not find a solution to it online. Could you please help me! It only appears in your browser. Which is a pink layer on YouTube videos. I tried reinstalling the browser, refreshing it. everything I could. And no chance. I am going to share with you a screenshot of what I mean.

Asked by Obada Edel Prieš 8 valandas

Last reply by Obada Edel Prieš 45 minutes