Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox doesn't return search results on Costco and doesn't perform as expected on other websites too.

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Paskiausią atsakymą parašė FredMcD

more options

This has been an issue for quite a while but I simply used a different browser for that one particular failing task. For example on costco.com, on the top right-hand corner, there is a 'Find A warehouse' button. When I enter my zipcode, it loads a new page but doesn't load the search results. Same thing with shopping.google.com. Firefox is able to load the search results, but doesn't do anything when I click on an item to show more info about the listing.

I tried with Troubleshoot mode and the issue still persists.

Please help me. I don't want to leave Firefox.

All Replies (4)

more options

Attaching images for your reference.

Helpful?

more options

Make sure you are not blocking content.

Diagnose Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop also see https://blog.mozilla.org/security/2021/03/23/introducing-smartblock/

https://support.mozilla.org/en-US/kb/smartblock-enhanced-tracking-protection


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

Helpful?

more options

FredMcD said

Make sure you are not blocking content. Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode] Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache

Hello Fred, thank you for your response. As I mentioned in my original post, I tried the troubleshoot mode and it didn't work for me. I manually disabled each extension and enabled them one by one while checking the website but the issue still remain.

Even though this is a new device, I cleared my cache and the issue is not yet resolved.

Helpful?

more options

Did you check the links I posted?

Helpful?

Užduoti klausimą

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.