X
Bakstelėkite čia, kad pereitumėte į mobiliąją šios svetainės versiją.

Pagalbos forumas

missing emails from IMAP Sent or INBOX folders part 2

Paskelbta

Hello

Why my previous post was moved to the archive after 5 weeks from the last post. I had to run tests with Safe Mode with Networking, and this may take a while? Please, re-open that thread so that you do not mess in the forum.

Hello Why my previous post was moved to the archive after 5 weeks from the last post. I had to run tests with Safe Mode with Networking, and this may take a while? Please, re-open that thread so that you do not mess in the forum.
Citata

Papildomi duomenys apie sistemą

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.142 Safari/537.36

More Information

Matt
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
Sprendimų: 3236 Atsakymų: 22241

well what were the results? That thread is simply to long to actually read anyway but if anyone care to read it they can find it here

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1247369?page=2

Full (or mostly so) diagnostic steps can be found under the heading as such here. https://wiki.mozilla.org/Thunderbird:Testing:Memory_Usage_Problems

well what were the results? That thread is simply to long to actually read anyway but if anyone care to read it they can find it here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1247369?page=2 Full (or mostly so) diagnostic steps can be found under the heading as such here. https://wiki.mozilla.org/Thunderbird:Testing:Memory_Usage_Problems
Was this helpful to you? 0
Citata

Klausimą uždavęs asmuo

That's what he writes about.

Sorry but I haven;t problems with the slow or memory problems in TB :) but ok. Memory tests have long been carried out and tests in safe mode with networking have not changed anything. The problem is how it was.

That's what he writes about. Sorry but I haven;t problems with the slow or memory problems in TB :) but ok. Memory tests have long been carried out and tests in safe mode with networking have not changed anything. The problem is how it was.
Was this helpful to you?
Citata
Wayne Mery
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
Sprendimų: 578 Atsakymų: 5405

Sorry, it is not possible to unarchive https://support.mozilla.org/en-US/questions/1247369

Please post here to continue your information

Sorry, it is not possible to unarchive https://support.mozilla.org/en-US/questions/1247369 Please post here to continue your information
Was this helpful to you? 0
Citata

Klausimą uždavęs asmuo

On screenshot:

left: webmail view right: TB in Safe Mode with Net

"Lost mail" is also visible in other clients (MS Outlook, eM Client etc) with the same IMAP email account settings, so this is not a hardware problem or an operating system! The problem lies in the Mozilla Thunderbird client itself, probably in the IMAP account synchronization protocol. And I'm not the only one with this problem.

On screenshot: left: webmail view right: TB in Safe Mode with Net "Lost mail" is also visible in other clients (MS Outlook, eM Client etc) with the same IMAP email account settings, so this is not a hardware problem or an operating system! The problem lies in the Mozilla Thunderbird client itself, probably in the IMAP account synchronization protocol. And I'm not the only one with this problem.
Was this helpful to you?
Citata
Užduoti klausimą

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.