X
Bakstelėkite čia, kad pereitumėte į mobiliąją šios svetainės versiją.

Pagalbos forumas

Bug? Message filter fails to forward emails while regular emails are being sent fine

Paskelbta

Hi,

I have a rule of forwarding emails of certain type. Whenever the rule is triggered, I received the following error:

Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) imap-mail.outlook.com timed out. Try again.

What I tried? ● Changing to a different SMTP port = didn't work ● Changing to a different SMTP provider = didn't work

I have 3 different SMTP provider and sending regular emails through them works perfectly fine. There is something wrong with the email forwarding settings of Thunderbird.

Any idea how to solve this issue?

Hi, I have a rule of forwarding emails of certain type. Whenever the rule is triggered, I received the following error: Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) imap-mail.outlook.com timed out. Try again. What I tried? ● Changing to a different SMTP port = didn't work ● Changing to a different SMTP provider = didn't work I have 3 different SMTP provider and sending regular emails through them works perfectly fine. There is something wrong with the email forwarding settings of Thunderbird. Any idea how to solve this issue?
Citata

Papildomi duomenys apie sistemą

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.100 Safari/537.36

More Information

Klausimą uždavęs asmuo

Update: When I choose to forward the emails as an attachment, it sends them. It not a preferable option for me though.

It doesn't forward the emails at all with inline.

Update: When I choose to forward the emails as an attachment, it sends them. It not a preferable option for me though. It doesn't forward the emails at all with inline.
Was this helpful to you?
Citata
Matt
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
Sprendimų: 3214 Atsakymų: 21996

imap-mail.outlook.com is not an outgoing server name, it is an incoming one.

Go to the outgoing server (SMTP) entry in the account settings and check tthe actual server names used. I am guessing you have two outgoing servers configured and one has the wrong server name.

Log into your outlook.com account and access the synchronization settings and actually see what they say the server name should be.

For my hotmail account they specify Server name: smtp.office365.com Port: 587 Encryption method: STARTTLS

imap-mail.outlook.com is not an outgoing server name, it is an incoming one. Go to the outgoing server (SMTP) entry in the account settings and check tthe actual server names used. I am guessing you have two outgoing servers configured and one has the wrong server name. Log into your outlook.com account and access the synchronization settings and actually see what they say the server name should be. For my hotmail account they specify Server name: smtp.office365.com Port: 587 Encryption method: STARTTLS
Was this helpful to you?
Citata
Užduoti klausimą

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.