Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Moved to 2nd computer and Lightning shows empty calendars

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 14 views
  • Paskiausią atsakymą parašė BaliDave

more options

I migrated my TB Profile from my desktop to my laptop, both Win 10 64bit w same version of TB (45.3.0)and Lightning. TB works OK but Lightning (4.7) shows NO entries in my calendars, tho it lists the calendars there and they are checked. I checked and the calendar-data folder has the copied data. Also when I create a new event in Lightning it doesn't show either. I tried removing Lightning and reinstalling and same thing. The calendars are Google Calendars that I've been using for some time. Any ideas?

I migrated my TB Profile from my desktop to my laptop, both Win 10 64bit w same version of TB (45.3.0)and Lightning. TB works OK but Lightning (4.7) shows NO entries in my calendars, tho it lists the calendars there and they are checked. I checked and the calendar-data folder has the copied data. Also when I create a new event in Lightning it doesn't show either. I tried removing Lightning and reinstalling and same thing. The calendars are Google Calendars that I've been using for some time. Any ideas?
Pridėtos ekrano nuotraukos

All Replies (5)

more options

are you using caldav or the calendar provider to get your google calendars?

more options

I'm using Provider for Google Calendar v3.1

more options

What can I do to restore the calendars???

more options

I don't know that I can help you much because I don't use the Google Calendar Provider. I used it until a couple of years ago, but found it unreliable, so I switched to CalDAV instead -- since when I've had no problems at all. I guess that may have been the implied point of Matt's question to you? All I can suggest is that you uninstall the Provider add-on, close and restart Thunderbird, and then install the add-on again to make sure it's up-to-date. Or you could switch to the CalDAV method instead: if that works then you know the problem is with the add-on.

more options

Thanks. I've been traveling and just now getting to try this. But I can't get CalDAV to show my Google calendar. I enter the Location as: https://apidata.googleusercontent.com/caldav/v2/<myCalendarID>/events as I understand from https://support.mozilla.org/en-US/questions/1097284 but the calendar is still empty when I sync it. I also tried with my gmail email address instead of calendar ID and that also doesn't work. Has something changed or am I missing something?? Thanks,