Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

CSS doesn't work in firefox when it works perfectly chrome or safari .

  • 2 replies
  • 9 have this problem
  • 21879 views
  • Paskiausią atsakymą parašė RAW_

more options

I can't make this CSS appear in firefox when it works perfectly in chrome or safari .site-branding a{content: url (XX);} have been trying to fix it with some informations that i got as

.site-branding a:before { 

content: url("");}

But nothing work out.

If anyone has an idea.

Chosen solution

Can you post a link to a publicly accessible page (i.e. no authentication or signing on required) where we can check this?

Note that content only works with ::before or ::after pseudo elements and may not work with all element types, but should work with an 'a' tag.

Do you want to display an image before the link?

See also:

Skaityti atsakymą kartu su kontekstu 👍 0

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

Can you post a link to a publicly accessible page (i.e. no authentication or signing on required) where we can check this?

Note that content only works with ::before or ::after pseudo elements and may not work with all element types, but should work with an 'a' tag.

Do you want to display an image before the link?

See also:

more options

Hello, Thank you for your answer. i actually find away to fix it, i'm using a wordpress so i fixed it like

/**chrome'**/ .page-id-HP .site-branding a{ content: url(""); } /**firefox**/ .page-id-HP .site-branding a:before { content: url(""); } .page-id-HP img[src*=""] {

   display: none;

} Thanks again.