Unable to download jpg file complete since latest update

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. C… (자세히 살펴보기)

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. Can download ok if I right click image to show in new tab. Cannot find adblocker to disable which was DDG Team suggested was happening. I can download from file view in MS browser. Problem started after latest update.

Cowgirl_in_the_Sand님이 42분 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 31초 전에 한 마지막 답변

Wordpress login failure (500 internal server error) only on Firefox

Dear Sirs, Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only… (자세히 살펴보기)

Dear Sirs,

Since mid-November 2022 I encounter a login failure issue with my Wordpress website. I get a "500 Internal Server Error" when I try to login. This happens only on the Firefox browser. All systems components are up-to-date.

I tried: - cleaning cookies and cache, - logging in private windows, - logging in the Firefox Troubleshoot mode.

I spoke with my web hosting service. They had the same issue with my website. They said that recently this issue was brought up not only by me. No solution so far.

Are you aware of such an issue? What more could I do do eliminate the issue?

I would prefer to continue editing my website using the Firefox, as always.

Best regards, Mike

Mike님이 23시간 전에 한 질문

jscher2000 - Support Volunteer님이 1분 전에 한 마지막 답변

Download/Save location always "Documents"

I want all downloads and files to save to a specific folder on an external hard drive. It used to go there. But now, even when I change the location in "settings" and "ab… (자세히 살펴보기)

I want all downloads and files to save to a specific folder on an external hard drive. It used to go there. But now, even when I change the location in "settings" and "about:config", when I save it goes to "Documents". Right now, but say it's set to my desired location, but when I do a "save as" it goes right to "Documents", as if "settings" isn't even there.

How to I get the save location to stay where I want it to be every time?

vkk4님이 2시간 전에 한 질문

James님이 5분 전에 한 마지막 답변

Router is blocking Firefox update

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surfac… (자세히 살펴보기)

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surface pc is doing "JA3 Hash - Possible Malware - Fake Firefox Font Update" and the pc is SENDING something to 20.42.73.27 (which looks like a Microsoft IP).

Is this normal? That the firefox update is sending packet to Microsoft during that process? Shall I tell the router to allow this traffic?

mtiede36님이 5시간 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 31분 전에 한 마지막 답변

Yahoo mail in Firefox browser just displays symbols instead of text after installing Mac OS 13.0.1 Ventura on iMac

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using… (자세히 살펴보기)

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using Firefox for many years but I'm so frustrated I launched Safari this PM and Yahoo Mail opened fine. Hate to make the switch, but...

Any thoughts?

Thanks, [removed email from public]

larrybarsky님이 19시간 전에 한 질문

cor-el님이 42분 전에 한 마지막 답변

Devices aren't really synced

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. I… (자세히 살펴보기)

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. In firefox view (attached screenshot),it says that I'm only 33% through getting sync,even though both the mobile browser and desktop browser say that I'm synced.

st.nikiforov.07님이 2시간 전에 한 질문

cor-el님이 50분 전에 한 마지막 답변

To get Bookmark Toolbar - use import, or use Sync?

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome… (자세히 살펴보기)

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome. So I wonder if I can use Sync to do the job? My Bookmark Toolbar exists on my other PC. Is it safe simply to use Sync to do the job of importing the Bookmark Toolbar to my new Firefox? I use Windows 10.

Matthew Montagu-Pollock님이 10시간 전에 한 질문

cor-el님이 1시간 전에 한 마지막 답변

Privacy Settings, Autoplay Hotkey possible?

Is there anyway to make a Hotkey for our Autoplay function, instead of having to go into Settings, each time we need the function? In my experience, I have it set to Bloc… (자세히 살펴보기)

Is there anyway to make a Hotkey for our Autoplay function, instead of having to go into Settings, each time we need the function?

In my experience, I have it set to Block both Video and Sound, but this blocks simple pronunciations, in Search or Translations. I hope there some way, a command, a mod or a setting allowing a Hotkey or Icon for Fast Disable/Enable.

Thanks for all your work and making the internet safer for everyone.

Acleacius님이 6시간 전에 한 질문

cor-el님이 1시간 전에 한 마지막 답변

Unable to save credit card details for autofill

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens.… (자세히 살펴보기)

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens. I can cancel the form, but of course the data is lost.

Any ideas?

Rich vdH님이 6일 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 1시간 전에 한 마지막 답변

Dowload GeoGebra files

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox do… (자세히 살펴보기)

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox download these files?

ncm.bakker님이 1일 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 2시간 전에 한 마지막 답변

UNABLE to login to Macys, buy on Costco and other sites

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it. NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like M… (자세히 살펴보기)

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it.

NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like Macys.com, Costco.com, etc. I am using the LATEST version on Mac OS.

I can use Safari at those sites WITHOUT problems. Thanks -Shad

shadahmad님이 4시간 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 3시간 전에 한 마지막 답변

Credit card numbers repeatedly stop working

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really w… (자세히 살펴보기)

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really work. For example, this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1360287

Problem: I enter a credit card number I'd like Firefox to remember. It works once--the first time after I enter it. Then in the future, I try to use it again. I get the option to use it from a dropdown autofill menu (it shows the cards I've used in the past, including the card's number as x's except the final number: like xxxx xxxx xxxx 1837. I select one, but it doesn't fill in the box with the number. I can try to select it with the mouse, the tab key, etc. but nothing results in it filling the box, despite the fact that it appears to have the number there (as evidenced by the xxxx 1837 number, the address, my name, the expiration, etc.).

I decide to reenter it. It works again that time, but then stops working shortly there after (a few weeks later).

My system is firefox for Linux 107.0 (64-bit) " Firefox Release November 15, 2022.

I can also confirm that I've followed the support suggestions to double check the about:config info: extensions.formautofill.creditCards.available extensions.formautofill.creditCards.enabled

(Some of the "solutions" I've used in the past have focused on other options.) Most recently I double checked that one, but all the about:config options I can find on credit cards have the options selected that it would appear they would need to work correctly. (See image below)


None of this seems to work; it's pretty annoying to see people "think" they solve the problem, but their "fix" only works for one use.

So I have some questions: -Could this be specific to the Linux version of Firefox? -Could it be that since I run Arch Linux (with frequent updates) something that updates repeatedly 'resets' some portion of the credit card info? (Would it still show "xxxx xxxx xxxx 1837" and the right expiration, address, etc. if it were reset by something?) -Could it have something to do with Firefox's sync? I use this same firefox account on 3 devices, even though 90% of my time is on my desktop Linux system

rabarrettbus님이 6일 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 4시간 전에 한 마지막 답변

youtube livestreams bloated RAM usage, max CPU usage, even at 144p

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache.… (자세히 살펴보기)

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache. No fix

FF v107.0 MX Linux

[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 800 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 103.07 GiB (81.3%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 12.98 GiB (71.7%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 80.84 GiB (94.6%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 524 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 37.0 C mobo: 48.0 C gpu: nvidia temp: 49 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2327 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.52 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 244 Uptime: 23h 27m wakeups: 2 Memory: 7.79 GiB used: 3.82 GiB (49.0%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Galen Thurber님이 1일 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 4시간 전에 한 마지막 답변

Master password mozilla firefox browser

Hello, I would like to point out that the window or the password for accessing the mozilla firefox browser can be circumvented simply by selecting the "Cancel" button or … (자세히 살펴보기)

Hello, I would like to point out that the window or the password for accessing the mozilla firefox browser can be circumvented simply by selecting the "Cancel" button or by clicking on the red cross.

In other words it is useless, whereas before it worked perfectly.

Hope you fix this problem soon.

Best Regards

Pihkal님이 11시간 전에 한 질문

Dropa님이 11시간 전에 한 마지막 답변

Which version of Firefox do I keep? My PC has two different versions

Is this version of Firefox (see attached screen shot) X64 or X86? My add/remove program shows that I have two Firefox programs on my PC (Win 10). I’d like to know which… (자세히 살펴보기)

Is this version of Firefox (see attached screen shot) X64 or X86? My add/remove program shows that I have two Firefox programs on my PC (Win 10). I’d like to know which one is the program that is open below, so I can keep it – and delete the other. I assume I do not need both of them. Correct? Thanks.

frankwhite2468님이 16시간 전에 한 질문

jscher2000 - Support Volunteer님이 13시간 전에 한 마지막 답변

How can I search the History for websites I visited b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? Thank you.

How can I search my History for websites I visited using Firefox b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? I'm trying desperately to retrace my steps on these days to r… (자세히 살펴보기)

How can I search my History for websites I visited using Firefox b/t Feb. 8-16, 2022 (older than 6 months)? I'm trying desperately to retrace my steps on these days to resolve an issue at work.

Please let me know if anyone has any questions.

Thank you for any advice or assistance anyone can offer.

Al

dcarea101님이 15시간 전에 한 질문

jscher2000 - Support Volunteer님이 13시간 전에 한 마지막 답변

Websites are not loading

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troub… (자세히 살펴보기)

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troubleshooting mode so no add-ons are responsible. The Webroot anti-virus and Malwarebytes have Firefox.exe allowed.

I click on a link and the webpage never loads. I copy the web address and paste it into a new tab and it loads. I do not have this issue with Chrome or Vivaldi. I currently have Firefox version 106.0 and use Windows

smithjohny039님이 2주 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 19시간 전에 한 마지막 답변

Picture-in-picture not showing

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only vis… (자세히 살펴보기)

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only visible in the windows taskbar) which is invisible.

If I try to hover the (empty) preview in windows, it should hide everything else and show the window, but nothing happens as if the popup create a window but stops in the middle.

I tried with Firefox (v107.0 64-bit) and Firefox dev edition (v108.0b6 64-bit), same problem. I tried disabling every addon/theme, same problem. I tried disabling hardware acceleration, same problem. I tried Troubleshoot mode, works correctly.

Before re-installing Windows it worked normally. What could be the problem ?

EdgelordMcTeabag님이 21시간 전에 한 질문

jonzn4SUSE님이 20시간 전에 한 마지막 답변