Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

A firefox működik, de a kereső rész ködössé vált, ahol pedig a veboldalaknek kellene betölteniük, elfeketedett és nem tudom mit lehetne vele csinálni, ötlet?

  • 1 답장
  • 2 이 문제를 만남
  • 2 보기
  • 최종 답변자: guigs

more options

Szia(azt mondták legyek kedves) :)

A firefox egyébként működik, csak nem látszik, pontosabban a fejléc, vagy minek hívják azt, ködössé vált, nem teljesen átlátszóvá, csak áthatóvá. Ahol a veboldalnak kéne betöltődnie az pedig teljesen fekete, ha nyomkodom, akkor látszik, hogy betölt, elindul egy fekete töltő sáv, de el is tűnik, mert az egész ablak fekete, semmi sem látszik rajta. Szóval működik is meg nem is. Igen, letöröltem, kiinstalláltam és visszatettem azt hiszem 3X, már egy órája kutatok a neten, de nem találok rá választ.

Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

Szia(azt mondták legyek kedves) :) A firefox egyébként működik, csak nem látszik, pontosabban a fejléc, vagy minek hívják azt, ködössé vált, nem teljesen átlátszóvá, csak áthatóvá. Ahol a veboldalnak kéne betöltődnie az pedig teljesen fekete, ha nyomkodom, akkor látszik, hogy betölt, elindul egy fekete töltő sáv, de el is tűnik, mert az egész ablak fekete, semmi sem látszik rajta. Szóval működik is meg nem is. Igen, letöröltem, kiinstalláltam és visszatettem azt hiszem 3X, már egy órája kutatok a neten, de nem találok rá választ. Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

모든 댓글 (1)

more options

Köszönöm a kérdését. Jelenleg verzió 33, Firefox hajtott végre egy új, gyorsabb a rakodás módja weboldalak. Ez az új szolgáltatás neve OMTC. Van azonban még néhány trükk a Mozilla fejlesztők teszik ezt.

Van egy ismert probléma, hogy a Mozilla működik nagyon nehéz meghatározni: ha tapasztal fekete weboldalakat néhány oldal, itt van, mit tehetünk, hogy elkerüljük a problémát időközben:

Próbáld meg elindítani Firefox Safe Mode. Ha a probléma nem történik csökkentett módban, kérem kb / upgrade-grafika-drivers-use-hardveres gyorsítás # w_turning-off-hardveres gyorsítás kikapcsolása hardveres gyorsítást, majd indítsa újra a Firefox rendesen.

Kérjük, ossza meg velünk, ha ez megoldja a problémát. Engineering is összegyűjtése további információt a kérdés, kérném, hogy töltse ki this survey


Thank you!