usps tracking and informed delivery does not work on firefox, but works on edge!

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from … (read more)

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from usps and that did not work, and neither did turning off ad block plus. im at a loss here.

Asked by 09grizzly550 19 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 7 minutes ago

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (read more)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Asked by Peter B. 3 weeks ago

Last reply by Peter B. 54 minutes ago

Firefox doesn't follow macOS forward/back localization convention

I have a Macbook with a Finnish keyboard layout. Safari, Chrome and Edge, by default, support command+ö and command+ä for going back and forward in history. This is becau… (read more)

I have a Macbook with a Finnish keyboard layout.

Safari, Chrome and Edge, by default, support command+ö and command+ä for going back and forward in history. This is because Finnish/Swedish (they're the same) keyboard layout doesn't have [ or ] available.

While command + back arrow and command + forward arrow still work, those are useless as they get disabled when a text field is focused.

I tried to work around this with an extension (shortkeys), but even they don't support using umlauts for shortcuts.

I'm trying to adopt Firefox but I can't unless this gets fixed.

Thank you.

Asked by agile.home0202 1 hour ago

cannot access e-mail

bold textI have locked myself out and cannot receive e-mails. Forgotmy password. Do not want to lose any bookmarks, etc. Made a mess already. Afraid to go further in tryi… (read more)

bold textI have locked myself out and cannot receive e-mails. Forgotmy password. Do not want to lose any bookmarks, etc. Made a mess already. Afraid to go further in trying to solve this myself. I think i did something while exploring Settings for the first time.

Asked by marieremington 2 hours ago

Firefox Browser Opens and Immediately Closes

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly clo… (read more)

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly closed all the tabs and it suddenly crashed. Since then no matter how many times a restart my PC, reinstall the browser or delete files, it simply closes as soon as it opens. It seems to be indicative of a file preventing it from starting, or it's missing a file, but I thought I'd ask for assistance before giving up.

Asked by sami.zayed8 4 hours ago

Last reply by Paul 2 hours ago

Startup downloads

I've been experiencing weird downloads whenever I startup firefox. My antivirus prevents the download, and says that firefox.exe is the application responsible. I will in… (read more)

I've been experiencing weird downloads whenever I startup firefox. My antivirus prevents the download, and says that firefox.exe is the application responsible. I will include an image of the antivirus(Kaspersky) report. Deleting and reinstalling firefox seemed to fix the problem, but it returned after sometime; even when I just used youtube on firefox(I've tried this atleast 3 different times now). I am not sure if this is caused by one of my extensions, or if there is something else I've done to cause this. I'd just like to know if there is a way to fix it?

Asked by lagami056 3 hours ago

Firefox 104-107 has square box symptom and numerous dots on printouts instead of letters

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print … (read more)

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print preview interface would recur after updating to a newer FF version. Unfortunately after updating to FF 104 the very same issues recurred. The only solution was to disable FF's print preview interface once again and use the Mac print window instead for all printing tasks. Doing that solved the issue with headers and footers getting cut off pdfs and printed pages, but it did not solve two new issues that began after updating to FF 104, which have persisted through FF 107.

When printing emails and/or content from webpages, FF has been inserting what I believe is called square box symptom (multiple square boxes in a row with question marks in some of them) instead of the actual text that is on the email or webpage. FF is also printing a long series of dots across the page in certain areas of my emails, which I assume are the very bottom of the letters that are supposed to be there. These issues have never occurred in all my years as a Firefox user until updating to 104.

Does anyone else have these problems when printing emails and/or webpages? This behavior does not occur with every email or webpage that I print or save as a pdf, but it is prevalent enough that I am having to rely on Safari to create pdfs and/or printouts.

I've done everything I can think of to resolve these two new issues but the behaviors persist. I am attaching 2 screenshots of a recent order confirmation email that I saved as a pdf to demonstrate what the issues look like. The title of the email is cut off. All you can see is a bunch of tiny dots. The amount of the refund is nothing but dots. The title of each item in the order is a bunch of dots, as is the price on the far right. There is a row of square box symptom between some of the items in the order, followed by more missing titles and prices represented by dots, and more dots for the amount of the discount and subtotal.

I was going to submit a bug about this but wanted to inquire here first in case there is a solution that I have not tried. Clearing cookies, cache, and running Disk Utility has not resolved this. Any assistance you can give me is greatly appreciated. Thank you.

Asked by youngjane 2 days ago

Last reply by youngjane 3 hours ago

Newsletter unsubscription doesn't seem to work

Hello, In my newsletter subscription options, I did NOT checked the "Firefox Account Tips" option but I keep receiving mail saying this : "You're receiving this email bec… (read more)

Hello,

In my newsletter subscription options, I did NOT checked the "Firefox Account Tips" option but I keep receiving mail saying this : "You're receiving this email because [edited] @gmail.com has a Firefox account and is subscribed to Firefox Account Tips."

Could you please fix this issue so that I don't receive these mails anymore ?

Thank you in advance,

Mikael

Asked by mikael.debie 1 day ago

Last reply by mikael.debie 4 hours ago

How to delete all container entries from Addon Multi Account Container ?

Hi, with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly. Now I want to start… (read more)

Hi,

with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly.

Now I want to start from the scratch without having to create a new Firefox profile. How can I delete the container entries permanently ? I already tried uninstalling and reinstalling the extension, but the entries were still there afterwards.

Thanks

Asked by ranala 3 days ago

Last reply by ranala 5 hours ago

  • Solved

browser video

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but… (read more)

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but still nothing. I then installed chrome and the videos worked can you guys please give me an fix.

Asked by jannes3de 8 hours ago

Answered by James 8 hours ago

Firefox with Voice Over on Mac OS

I'm using Firefox on a Mac with the built-in screen reader Voice Over. When I need to log in to a web page, with a User Name & password stored in Apple's Key Chain u… (read more)

I'm using Firefox on a Mac with the built-in screen reader Voice Over. When I need to log in to a web page, with a User Name & password stored in Apple's Key Chain utility, I typically press Command-Shift-A & the User name & Password fields are automatically populated. Unfortunately, with my new installation of Firefox, I've found that the key combination in question is used to launch the "Add Ons" window. Is there a work-around for this? The Command-Shift-A is the only way that a blind user can populate those fields from Key Chain. The buttons, usually visible in or around those fields for a sighted user are inaccessible.

Thanks so much,

CJ

Asked by cj_daniel 6 hours ago

Video DownloadHelper does not work anymore

my Video DownloadHelper does not work anymore, i constantly get the error message 'C:\Users\ADMIIN\AppData \Local\Temp\vdh-13324PiYekgRxnch0.tmp'. The file might be corr… (read more)

my Video DownloadHelper does not work anymore, i constantly get the error message

'C:\Users\ADMIIN\AppData \Local\Temp\vdh-13324PiYekgRxnch0.tmp'. The file might be corrupted. (Details)

Failed aggregating "Klima-Kleber: Für diese Rede bekam Beatrix von Storch einen Ordnungsruf! AfD-Fraktion im Bundestag - YouTube"

ffmpeg version n4.1.5-vdhcoapp Copyright (c) 2000-2020 the FFmpeg developers

 built with gcc 9.3-win32 (GCC) 20200320
 configuration: --cross-prefix=x86_64-w64-mingw32- --sysroot=/usr/x86_64-w64-mingw32/ --extra-ldflags=-static-libgcc --target-os=mingw32 --arch=x86_64 --prefix=/home/mig/git/vdhcoapp/converter/src-build/win/64/converter-build --extra-version=vdhcoapp --extra-cflags=-I/home/mig/git/vdhcoapp/converter/src-build/win/64/deps/include --extra-ldflags='-static-libgcc -L/home/mig/git/vdhcoapp/converter/src-build/win/64/deps/lib -L/home/mig/git/vdhcoapp/converter/src-build/win/64/zlib' --extra-libs=-lpthread --pkg-config=/usr/bin/x86_64-w64-mingw32-pkg-config --enable-shared --enable-gpl --enable-pthreads --disable-w32threads --enable-libmp3lame --enable-libopenjpeg --enable-libopus --enable-libtheora --enable-libvorbis --enable-libvpx --enable-libwebp --enable-libx265 --enable-libxvid --enable-libx264 --enable-libaom --enable-avresample --disable-doc
 libavutil      56. 22.100 / 56. 22.100
 libavcodec     58. 35.100 / 58. 35.100
 libavformat    58. 20.100 / 58. 20.100
 libavdevice    58.  5.100 / 58.  5.100
 libavfilter     7. 40.101 /  7. 40.101
 libavresample   4.  0.  0 /  4.  0.  0
 libswscale      5.  3.100 /  5.  3.100
 libswresample   3.  3.100 /  3.  3.100
 libpostproc    55.  3.100 / 55.  3.100

C:\Users\ADMIN\AppData\Local\Temp\vdh-13324bR2BsjR5pf1a.tmp: Invalid data found when processing input

Asked by stephanpoetsch2 8 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 6 hours ago

PR_CONNECT_RESET_ERROR

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this I was able to access my outlook email yesterday so this only happened i… (read more)

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this

I was able to access my outlook email yesterday so this only happened in the last 24 hours

Any assistance will be greatly appreciated

Asked by awhitford 8 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 6 hours ago

Unable to upload or download files

Hello all, For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropbo… (read more)

Hello all,

For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropbox or Google Drive, but individual files don't work.

I've reset my browser, uninstalled and reinstalled it, opened it in troubleshooting mode, disabled enhanced tracking protection, but nothing seemed to work. I've tested another browser, and I was able to upload and download files just fine.

Is there anything I can do to fix this? I'm on Ubuntu 22.04 using Firefox 107.0.1.

Asked by Erika Campbell 8 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 7 hours ago

Browser won't work

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works) I have checke… (read more)

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works)

I have checked antivirus & firewall settings, and reinstalled Firefox several times. Any suggestions please? Thanks

Asked by 75caferacer 8 hours ago

Last reply by 75caferacer 7 hours ago