Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

DRM(?) content not playing, no solutions working

In the last week or so, iPlayer, All4, and Spotify (that I know of) have stopped working in the Firefox browser. All4's error suggests DRM isn't enabled, the others just … (read more)

In the last week or so, iPlayer, All4, and Spotify (that I know of) have stopped working in the Firefox browser. All4's error suggests DRM isn't enabled, the others just say try again. Roll20 hasn't been working for even longer (more like months). They work in Microsoft Edge and Chrome. Youtube is still working, as are video players in social media.

I have tried the following solutions:

  • Firefox is up to date
  • Windows is up to date
  • Updated graphics drivers
  • 'Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.' is set to 'Always Activated' and is up to date
  • 'Play DRM-controlled' content is ticked in about:preferences
  • Checked if anything changed if either of the above were turned off (it did not)
  • media.eme.enabled is set to true in about:config
  • Put Firefox in troubleshooting mode
  • Turned off my addons (including uBlock Origin) manually
  • Tried in a Private Browsing window
  • Turned off Tracking Protection
  • Restarted my laptop

Nothing has fixed the problem, or given me any more indication of what is wrong. I don't know how to a) fix or b) find the problem. All I can think is that it may be related to the recent changes to Chromium regarding ad-blockers? But no one else seems to be having the same problem so I doubt it.

Asked by dibleopard 2 days ago

Answered by dibleopard 17 hours ago

  • Solved

Twitter/X not fully working

Twitter not working properly on Firefox (Volume on videos can't be changed, hovering over buttons doesn't do anything and font looks a bit off, could be just Firefox font… (read more)

Twitter not working properly on Firefox (Volume on videos can't be changed, hovering over buttons doesn't do anything and font looks a bit off, could be just Firefox font or something) works on chrome and other browsers.

Video link that shows this of: https://youtu.be/3Lk83z-ozVI?si=uWYjGhFk294Hn9Dj

Asked by LilyDroid 5 days ago

Answered by LilyDroid 2 days ago

  • Solved

Can't access website on Firefox, but can from other browsers at the same time, same computer

I get this message when trying to access this site: "We can’t connect to the server at www2.optumrx.com" I can then go to another browser, like Edge and I have no proble… (read more)

I get this message when trying to access this site: "We can’t connect to the server at www2.optumrx.com"

I can then go to another browser, like Edge and I have no problem accessing the site. I am using a Windows 11 Lenovo computer running Firefox 120. This problem just started to occur.

Asked by Andy Wachs 4 days ago

Answered by jonzn4SUSE 4 days ago

  • Solved

Amazon via Firefox

When I go to Amazon.com in Firefox, the URL is changed to this: https://www.amazon.com/?smdm-noredirect=true I cannot change it back - it continues to apply ?smdm-no… (read more)

When I go to Amazon.com in Firefox, the URL is changed to this: https://www.amazon.com/?smdm-noredirect=true I cannot change it back - it continues to apply ?smdm-noredirect=true

When I try to log in via that path, I get this message:

Looking for Something? We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site Go to Amazon.com's Home Page

This does not happen on Chrome.

Asked by John Jacobs 6 days ago

Answered by zeroknight 6 days ago

  • Solved

Access denied Reference #18.6b01cb8.1700662622.22a58314 since update last night.

I'm getting Access denied Reference #18.6b01cb8.1700662622.22a58314 only on tesco.com since last nights firefox update. All other sites are funtional (at least no other… (read more)

I'm getting Access denied Reference #18.6b01cb8.1700662622.22a58314 only on tesco.com since last nights firefox update.

All other sites are funtional (at least no others found yet). I have cleared cache and cookies but still getting the issue.

The site is up and accessible by ms edge.

I have run in troubleshooting mode and taken off any extensions, still no change.

Running windows 10 (latest updates)

Malwarebytes is reporting no issues.

Asked by mum_hedge_hogg 1 week ago

Answered by TyDraniu 6 days ago

  • Solved

Spotify webplayer on Firefox is unuseable after updating to latest version

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it." I will play … (read more)

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it."

I will play a song from a playlist and is given that pop-up, it will continue skipping to the next song until it plays, but only for 9-10 seconds until the song mutes, to specify, the dot (when hovered on the progress bar) will still move, indicating that "it's playing".

Some clarifications: 1. I use Spotify Desktop app (windows), Spotify App (android), and Spotify Webplayer on Chrome and Firefox. Everything works just as fine on all of these, except for Spotify Webplayer on Firefox. 2. Skipping to a later timestamp does not unmute the song. 2. I have Spotify Premium 3. I have no VPN 4. I am running Firefox with an ad blocker 5. I am running Chrome with an ad blocker (same ad blocker in Fifefox) 6. I am running Firefox to the latest version (Firefox 119.0.1 (20231106151204))

What I've done so far: 1. Cleared caches and data. 2. Updated my Windows to the latest update available - Win10 v.22H2 3. Signed-out of Spotify for all my devices, then logging-in first on Spotify Desktop (this automatically redirects to Firefox webplayer) 4. Ran Firefox on "Troubleshoot Mode" 5. Un-checked and re-checked "Play DRM content" setting. 6. Disabled and re-enabled the plug-in "Widevine Content Decryption Module by Google Inc". (this plug-in is last udpated on November 17, 4.10.2710.0

I'm including this link from Spotify's Community page.. where two other users, who commented it is only with Firefox (webplayer), are experiencing the same problem as I am. https://community.spotify.com/t5/Desktop-Windows/Spotify-can-t-play-this-right-now-If-you-have-the-file-on-your/m-p/5679914#M123192

Asked by kit 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

  • Solved

On YouTube, AFTER I select a video, the front screen is black (video otherwise is OK)

UPDATE: when I use the troubleshooting method, i.e, WHAT HAPPENS is it appears to be trying to work, but it's on again, off again, with more than one extension appearing … (read more)

UPDATE: when I use the troubleshooting method, i.e, WHAT HAPPENS is it appears to be trying to work, but it's on again, off again, with more than one extension appearing to be the problem. Very mystifying. The only time the problem is completely fixed appears to be when I close all the extensions. (So far.)

HELP!!!!

When I open YouTube, the search videos all show an image. Then when I select one, for the last two days now, that ("front page) image is gone - although the video plays OK.

When I us my Chrome browser the video I've selected begins playing the instant I open the video; even when I've opened the link in a new tab.

Asked by SanMan187 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

  • Solved

Can't access multiple websites - 403, access denied etc

Since yesterday I can't access multiple websites like Spotify, Reddit, Google Drive etc on my desktop computer anymore. I don't know why and I didn't change anything over… (read more)

Since yesterday I can't access multiple websites like Spotify, Reddit, Google Drive etc on my desktop computer anymore. I don't know why and I didn't change anything over night. It also works fine in Microsoft Edge.

Reddit shows the "whoa there, pardner" error, spotify shows 403 error, Google Drive says my browser (Firefox 120.0) isn't supported and others are simply unavailable. At the same time Google looks off and Twitch is just a huge loading screen.

I cleared all the data (cookies/cache), but that didn't help.

I had this reddit error a few weeks ago already, but it disappeared on its own. However it was only reddit that was affected.

Asked by LostButSeeking 1 week ago

Answered by Terry 1 week ago

  • Solved

Blocked URL

There is one domain that I get a "server not found" error for even after doing many things to fix it including everything here, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firef… (read more)

There is one domain that I get a "server not found" error for even after doing many things to fix it including everything here, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#firefox:win10:fx119, checking blocked URLs in the registry, running malware checks, safe mode, reinstalling FF after removing all FF folders from my system.

Before I did a completely clean reinstall, disabling the Open H264 codec (see attached screenshot) would allow me to access the site. But thinking it was needed, I did the clean reinstall. Now disabling it does not allow access to the site.

So far, I have not found any other websites with this problem. It's a .edu domain which happens to be the one I work for! What else can I do?

Asked by lifespan 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

  • Solved
  • Archived

Print Preview freezing/crashing tab with column layout

Hi, I'm developing a webapp that's designed for print. It uses a "pinterest style" layout to have a column grid of objects with variable heights, and the print styles avo… (read more)

Hi, I'm developing a webapp that's designed for print. It uses a "pinterest style" layout to have a column grid of objects with variable heights, and the print styles avoid breaking these items over the page barrier. (In fact, there are two grids on the page, one after the other). The website looks and works fine on screen, and both screen and print work great on Chromium browsers. But on Firefox, using ctrl+P or developer tools' print view causes the page to hang and the tab to ultimately crash.

I know it has something to do with handling the grid layout CSS as the print preview worked fine until I made the change from a traditional row-grid to a column-grid.

The site creates a variable amount of content based on user options at the top of the page. If the content generated is quite small (avoiding a page break?), the print preview works fine. In the link below, I've included some GET variables to guarantee a long amount of content to reliably reproduce the issue.

The site in question.

Asked by jb44 6 months ago

Answered by EGV 6 months ago

  • Solved

Firefox (118) does not play certain audio files

I have found that Firefox does not play some audio files, for instance on Wikipedia and WaniKani, such as the audio on https://en.wikipedia.org/wiki/Erhu and https://www.… (read more)

I have found that Firefox does not play some audio files, for instance on Wikipedia and WaniKani, such as the audio on https://en.wikipedia.org/wiki/Erhu and https://www.wanikani.com/vocabulary/%E9%9F%B3. When inspecting network activity I can see that an attempt is made to load the audio on Wikipedia, but it does not play. On WaniKani however, no attempt is made. (WaniKani uses .webm for sound, maybe that has something to do with it?) The problem appeared after the update to Firefox 118 and persists in private browsing and troubleshooting mode, but does not occur in GNOME Web.

Asked by Kaj 1 month ago

Answered by Kaj 1 week ago

  • Solved

Cannot use firefox when vpn is on

When I use a vpn with firefox (not the firefox vpn), I cannot open normally blocked websites such as twitter or youtube, and instead they open in a sort of half-loaded st… (read more)

When I use a vpn with firefox (not the firefox vpn), I cannot open normally blocked websites such as twitter or youtube, and instead they open in a sort of half-loaded state (see image). I don't face this problem with other browsers. I have tried deleting and reinstalling firefox, but it doesn't seem to work. Can anyone help out?

Asked by formod 3 months ago

Answered by Paul 3 months ago

  • Solved
  • Archived

XHR post blocked when Captcha is selected

Hello, I am struggling with a bug specific to Firefox (108.0.2) in which I have an XHR Post that is being blocked by dev tools only when a google captcha is selected. Her… (read more)

Hello, I am struggling with a bug specific to Firefox (108.0.2) in which I have an XHR Post that is being blocked by dev tools only when a google captcha is selected. Here is the website that the bug is happening on. Per comment suggestions I've added a screen shot of the URL being blocked in dev tools.

My overall goal is to have this form post it's action and post the form data to another endpoint (https://beeceptor.com/console/preferencecenter). I am able to successfully post data to beeceptor with the captcha selected when testing in Chrome, but as stated not Firefox. If the form is submitted without the captcha selected the data is successfully posting to the beeceptor endpoint- this behavior is happening with both Chrome and Firefox which I am sure means something is wrong with my Javascript which can be resolved later.

Looking at the console in Firefox I am consistently seeing a XHR Post blocked to the beeceptor url with captcha selected. I have gone through several iterations of this code to resolve the issue, none of which have successfully worked. After many, many, hours of digging I have done the following to no avail.

  • Cleared Cache
  • Ran in Safemode then back to regular mode (one article this appeared to fix for a user)
  • Ran in Private Browsing
  • Adjusted CORS accordingly

There are more items I've attempted that I can't remember off the top of my head.

Any help with this would be greatly appreciated as I have hit a wall.

Asked by spliffys 10 months ago

Answered by spliffys 9 months ago

  • Solved

Youtube playlist videos won't play continuously after 2-3 video

Hello, everyone. 4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will … (read more)

Hello, everyone.

4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will play normally and it will autoplay the next one. But after finishing playing 2d video (3d in some cases) video will just stop at the end of playbar and not autoplay the next one in playlist. Playlist for example: https://www.youtube.com/watch?v=giUY_pEKTzY&list=OLAK5uy_nKmglmCCbx14WeFyH8e7YGYcL5skYwnp0&index=1

It's rather easy to replicate, I can record desktop video if needed.

Expected behavior: I can start YouTube playlist playing and switch to a different tab or minimize browser and playlist will only stop after playing last video in said playlist (unless "Loop playlist" option is enabled).

What I've tried to do so far: 1) Googling: I only was able to find old thread and the culprit was extension: https://support.mozilla.org/en-US/questions/952608 2) Disabling Extensions and confirming issue in Troubleshoot Mode: Did not help 3) Clear cache & cookies for YouTube: Did not help 4) "Allow Audio and Video" autoplay for YouTube: Did not help 5) Confirming issue in another browser: Works as intended in Opera 6) Checking about:config: I'm not that savvy with Firefox config to understand what may cause an issue. Tried to change media.block-autoplay-until-in-foreground to False. Did not help, rolled it back to True.

What I have noticed: 1) Firefox recent update: 118.0.2 October 10, 2023: Correlates when I started experiencing this issue. 2) YouTube playlists plays next video continuously just fine if I don't minimize browser or switch to a different tab. 3) There is a Firefox extension that does exactly what I don't want in my experience: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/no-playlist-autoplay-for-yt/ I installed it just to check. And yes, it does what expected and it is similar to what I'm experiencing. Although it stops playlist after finishing first video, my issues go into the affect after playing first video. (Deleted it after testing)

Before posting I've tried a few different things and here where things gets extremely weird: 1) It works just fine in Firefox if I log out from my YouTube account: (Incognito/Main tab) Do not work if I'm logged in, even in Incognito. However... 2) It works just fine in Opera if I'm logged in my YouTube account. 3) It works just fine if I open playlist in mini-player. (Current workaround)

After all that weirdness I attempted to Clear cache & cookies for YouTube and it did not help once again.

P.S. Yes, I use YouTube as a music player. :)

Asked by ArgulKit 1 month ago

Answered by ArgulKit 2 weeks ago

  • Solved

Cannot Login To Some Websites Using Firefox

Starting today I am finding it extremely hard to login to some websites. All Firefox does is just sit with a spinning circle after entering a user name and it locks up th… (read more)

Starting today I am finding it extremely hard to login to some websites. All Firefox does is just sit with a spinning circle after entering a user name and it locks up the browser to a point the I have to go to the Task Manager to stop the FireFox process. I have restarted my computer and refreshed FireFox. I have scanned my computer for malware using Norton 360, Malwarebytes, MSERT, and Windows Defender and all negative. I am having no trouble signing in to a site like https://my.account.sony.com using Edge but using FireFox now is impossible. This needs to be fixed.

Asked by new_aged2perfection 2 weeks ago

Answered by new_aged2perfection 2 weeks ago

  • Solved

Flightradar24.com issue.

Since Firefox update 19.0,1 flightradar website freezes when I click on an aircraft... Using brave browser no problems. windows 10 laptop with windows security all upda… (read more)

Since Firefox update 19.0,1 flightradar website freezes when I click on an aircraft...

Using brave browser no problems.

windows 10 laptop with windows security all updated.

Asked by Shortcircuit44 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Certain websites timing out in Firefox but not Safari

On both my old laptop and a new one (so a new installation of Firefox), I'm unable to load Frontier Airlines' website (www.flyfrontier.com) and get a time-out message: … (read more)

On both my old laptop and a new one (so a new installation of Firefox), I'm unable to load Frontier Airlines' website (www.flyfrontier.com) and get a time-out message:


The connection has timed out

The server at flyfrontier.com is taking too long to respond.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.


This happens even with all of my extensions disabled, with enhanced tracking protection turned off for that site and with HTTPS-only mode and DNS over HTTPS disabled. It also happens when using Firefox in safe mode. Safari loads the same website very quickly and with no problems. Does anyone know what might be going wrong? Thanks.

Asked by mrjhalford+software 2 weeks ago

Answered by zeroknight 2 weeks ago

  • Solved

firefox browser cannot open folder selection

I'm using firefox 119.0.1 Version on a Steam deck(SteamOS) and installed using the Discover app when in browser i cannot click on the "Open the file browser" icon that a… (read more)

I'm using firefox 119.0.1 Version on a Steam deck(SteamOS) and installed using the Discover app

when in browser i cannot click on the "Open the file browser" icon that appears on websites. Also i cannot open the Downloads folder within the Menu bar from firefox I tried entering into safe-mode and still couldn't open I also tried using another User Profile under "Right click Firefox -> firefox profile manager" to try to see if it was something from my user profile that was causing the issue but i also couldnt open in another profile.

I also tried on a different browser to see if it was my device problem but i could open it. i tried on Brave and Chrome and it worked.

i dont know what to do, this was working normally last week and now it doesnt work, Even in another profile with no configuration done no extension and not logged in the "Open file" button doesnt work

Asked by wolmaner00 2 weeks ago

Answered by zeroknight 2 weeks ago

  • Solved

WhatsApp does not open in FireFox 119.0

WhatsApp Web endless loading and general website whatsapp.com does not open correctly in FireFox 119.0. I tested other browsers: Chrome, Brave, Opera - everyone opens Wha… (read more)

WhatsApp Web endless loading and general website whatsapp.com does not open correctly in FireFox 119.0. I tested other browsers: Chrome, Brave, Opera - everyone opens WhatsApp normally. I also tested FireFox on other devices with a clean installation - the problem persists.

FireFox 119.0, Windows 10, Windows 11.

Asked by alexx-design 3 weeks ago

Answered by alexx-design 2 weeks ago