Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Video without sound on some sites but work on another

I have: 125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video … (read more)

I have:

125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0

Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video on Youtube works perfectly.

Fresh install without addons or plugins. Switching to "Troubleshoot mode" does not change anything. Youtube with sound, Facebook without sound.

Any ideas where to look?

Asked by George Brink 2 hours ago

Answered by cor-el 2 hours ago

Facebook fungerar inte längre på Fire Fox

Hej på ER, Jag kan inte längre komma in på facebook genom FIRE FOX. Kan Ni hjälpa mig så att det fungerar igen ? Tacksam om ett svar på min mailadress: hermannbernd… (read more)

Hej på ER, Jag kan inte längre komma in på facebook genom FIRE FOX. Kan Ni hjälpa mig så att det fungerar igen ? Tacksam om ett svar på min mailadress:

hermannbernd12@gmail.com

Hälsningar, Bernd Hermann

Asked by Bernd Hermann 6 hours ago

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 14 hours ago

Last reply by zeroknight 9 hours ago

Amazon Parent Dashboard not functioning on Firefox (but works on Chrome)

Anyone else had the problem of not being able to sign in to the Amazon Parent Dashboard via Firefox? But works on Chrome. Same on desktop and android versions of Firefox.… (read more)

Anyone else had the problem of not being able to sign in to the Amazon Parent Dashboard via Firefox? But works on Chrome. Same on desktop and android versions of Firefox.

Amazon chat support not helpful and just told me to use Chrome!

Asked by benshakespeare 12 hours ago

Last reply by zeroknight 10 hours ago

Prime Video - Picture-in-Picture subtitles aren't working

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the origina… (read more)

When using picture in picture on Prime Video, my subtitles aren't showing up in the window, but instead on the original page, despite prime video being one of the original supported websites. Any ideas on how to fix?

Asked by Veronica 14 hours ago

Unable to log in to Flickr using Firefox 124.0.2 (64-bit)

I am having a new (to me) problem logging in to Flickr using Firefox on my laptop (running Windows). After supplying the requested email and password at log in, I was pro… (read more)

I am having a new (to me) problem logging in to Flickr using Firefox on my laptop (running Windows). After supplying the requested email and password at log in, I was prompted to enter a verification code that was sent to my account email address. After promptly entering the verification code, I was returned to the original log in page. There was no error message to indicate that either the address, password, or verification code were incorrect or that anything else had gone awry. I was simply not logged in. I repeated this process a few more times with no change.

Then I tried two other browsers (same laptop) and logged in sucessfully without even having a prompt for verification code from Flickr. I also have access to the account through the Flickr app on my phone. I am not sure then what Flickr is encountering with Firefox in particular. Any suggestions? Thank you.

Asked by BB 1 week ago

Last reply by BB 1 day ago

Github is not rendering correctly

When I open github it loads incorrectly as shown in the picture, after I press F5 to reload the site load fine. I have tried deleting cookies and I am using any ad-blocke… (read more)

When I open github it loads incorrectly as shown in the picture, after I press F5 to reload the site load fine. I have tried deleting cookies and I am using any ad-blocker. Any help? Thanks.

Asked by Guidodi 4 days ago

Last reply by Guidodi 2 days ago

Can only get to site in private mode

I have a website that I host. It is behind a proxy. It is a resolvable FQDN with DNS hosted by a major provider. The issue is when I browse to it via Firefox 124 it ev… (read more)

I have a website that I host. It is behind a proxy. It is a resolvable FQDN with DNS hosted by a major provider. The issue is when I browse to it via Firefox 124 it eventually errors out with connection reset, however if I open a private window it goes right there. I have tested other browsers and it works fine with them (Chrome, Safari, Vivaldi). I thought maybe it was plugins so I tried shutting off plugins one by one restarting after each one and that did not help. I tried in safe mode and could not get there. So I backed up my bookmarks and wiped out the directory and all for Firefox and tried on a fresh directory and that did not work except in private window mode.

Asked by Arianna Brandstetter 3 days ago

Last reply by zeroknight 2 days ago

website shows a Mozilla error

Hi there, my name is Alvimutmex. Every time a webpage loads with the Mozilla browser, a "not supported" message appears. Upon examining the settings, I found that Mozilla… (read more)

Hi there, my name is Alvimutmex. Every time a webpage loads with the Mozilla browser, a "not supported" message appears. Upon examining the settings, I found that Mozilla has to be updated. Would you kindly assist me with updating Mozilla? For example, I receive an error notification when I try to open (https://pdfmedicalbooks.com/).

Asked by Alvit Ubit 2 days ago

Last reply by zeroknight 2 days ago

Some pages now not working when they were before

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chr… (read more)

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chrome and Safari and am having to revert to my Microsoft Lap top for a working browser.

Any ideas on this???

Asked by mail407 3 days ago

YouTube not displaying

For about a week now YouTube doesn't display correctly. No content shows. I can open private browsing and works fine. Also works fine on other browsers just not Firefox. … (read more)

For about a week now YouTube doesn't display correctly. No content shows. I can open private browsing and works fine. Also works fine on other browsers just not Firefox.

I'm on an iMac running Firefox version 124.0.2 and I've tried disabling all add-ons but nothing has changed to the browser so shouldn't cause any issues.

Any help?

Asked by wayneyg24 4 days ago

Last reply by zeroknight 3 days ago

I can't get access to my camera on Spelltable.com

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.… (read more)

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.com by selecting either from the dropdown "allow" menu. One day, I was no longer able to select my webcam. I could only select the obs virtual camera. I switched to MS Edge which worked as normal. I've uninstalled OBS and all plug-ins. Same result I've reinstalled firefox. Same result. I've been using MS Edge for websites that need my camera.

Asked by clffrd.ava 4 days ago

Last reply by zeroknight 4 days ago

  • Solved

Unable to sign into 7plus.com.au website

I am unable to sign into the 7plus.com.au website. I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.… (read more)

I am unable to sign into the 7plus.com.au website.

I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.

When I go to the website, the 'sign in' button does not respond, nor does the 'Register' button. When I click on the 'Connect your TV' button and enter my credentials, I receive an error message:

Failed to sign in. Please try again later (error -1)

I do not have these issues if I use another browser, so this leads me to believe that Firefox may be the issue.

I realize the website developers may also be at fault here, but it seems odd that other browsers work, but Firefox does not.

If anyone can offer any help or advice, I am all ears, thanks.

Asked by trumpy81 4 days ago

Answered by zeroknight 4 days ago

  • Solved

Youtube appears blank

Hello For a few days now, every time I go to youtube the page appears almost completely blank (see screenshot). I've tried disabling all my extensions and go in troublesh… (read more)

Hello For a few days now, every time I go to youtube the page appears almost completely blank (see screenshot). I've tried disabling all my extensions and go in troubleshoot mode but it still does not work. When I try removing youtube storage from firefox settings "manage cookies and site data" and saving, data of the same size is still there when I open the storage manager again. The only thing that seems to work is going into a private window but since I have to keep signing in each time it is painful especially with google MFA. Please help.

Thank you

Asked by cperche06 5 days ago

Answered by zeroknight 5 days ago

  • Solved

Firefox keeps zooming in on web page

I'm not sure how this happened, but one of my firefox web pages keeps zooming in only on one website and the zoom refuses to reset no matter what I do. For reference thi… (read more)

I'm not sure how this happened, but one of my firefox web pages keeps zooming in only on one website and the zoom refuses to reset no matter what I do.

For reference this is wikipedia. Every time I load a wikipedia page it loads zoomed in to 210%, which I will then have to reset to 100% in order to read the page properly. If I for some reason click on a link on the wikipedia page that goes to another wikipedia page, the zoom will reset again to 210%, which I will then need to reset once again. This happens also whenever I switch from the wikipedia tab to another tab and then switch back again. I do have an addon that changes wikipedia slightly (the Wikipedia Vector Skin addon) but disabling this addon doesn't fix the issue.

I went into about:config several times already and changed different settings to try and make it stop, but nothing so far has worked. I've tried resetting layout.css.devPixelsPerPx to 1.0 and back again to -1.0 and it makes no difference. I also tried changing browser.zoom.full to false and it keeps happening. Changing browser.zoom.siteSpecific to false does fix the issue, however it also resets the zoom I have on other websites that I want to keep, so it's not an ideal fix. I also cleared all my cache and cookies and it changed nothing.

Does anyone have any idea on why this keeps happening only with wikipedia, and how I can get this to stop happening? I assume there must be some internal setting that would need to be reset in order to fix this, but I don't know how to do it or where I would even go.

Asked by Lt. Soul 6 days ago

Answered by zeroknight 6 days ago

  • Solved

All Menu text on websites changed to random colors

All the menu text colors on all sites suddenly changed from black to all sorts of random colors. On Amazon, for instance, the menu text changed to a shadowed blue which i… (read more)

All the menu text colors on all sites suddenly changed from black to all sorts of random colors. On Amazon, for instance, the menu text changed to a shadowed blue which is impossible to read: see attached image. Similarly, duckduckgo changed to a rainbow of colors and no amount of customization on its settings changes the colors back to black. In order to make the Amazon menus legible I had go to color setting on Firefox and change them to always use the system settings. This eliminated the shadowing, but the text remains blue, even though I changed everything to black. Changing themes to dark or installing new themes changes Firefox but makes no difference to any site like Amazon.

I did try running the browser in safe mode and it changed the menu text color back to black, but returning to normal mode produces the same errors. Not even restoring my PC to an earlier saved session made any difference.

What is going on??

Asked by aalles1 1 week ago

Answered by aalles1 5 days ago

Roboform extension in Firefox blocking certain weblinks

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is ena… (read more)

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is enabled. The same links work fine with Roboform when tested in Edge and Chrome browsers which frustrates me as I do not want to switch from Firefox. I have tried removing the extension and reinstalling a fresh download, same for uninstalling Firefox. I have tried setting up a new Firefox profile. I have gone through every Firefox setting many times trying with or without although I have not actually modified any setting recently so I am fairly confident that this problem is due to a change in either Firefox or Roboform. I am using Firefox version 124.0.2 in Windows 11 23H2 (currently 22631.3374) and also use two other extensions, being Kaspersky Protection and Facebook Container which have been resident for a few years now. I can remove the other two extension individually but it is only by disabling the Roboform extension that enables me to view these troublesome links without any issue. An example is https://www.hughes.co.uk/product/kitchen-appliances/cooking/microwaves/hisense/h29mobs9hguk whereby if I click on any of the three "Flexi-Pay", "Delivery & Collection" or "Services" buttons on the right, there is no response when Roboform extension is installed. What can be unique/different about these links? I have naturally been in touch with Roboform but so far they have sadly not been able to help find me a solution, so I thought I should ask the experts at Firefox hoping that someone out there might just have experience of such an issue. Just as a separate observation, the Roboform extension is missing its icon when viewed in Add-ons Manager and also when viewed in the Firefox Add-ons library which I find very odd as that wasn't always the case. It is appearing normally in my Firefox Toolbar. Thank you in advance for any help offered.

Asked by Altech 1 week ago

Last reply by Altech 5 days ago

  • Solved

Outlook Live not displaying email content

The site opens, I can click to open an email but no content is shown. Starting Firefox in safe mode...same thing. Works fine on Edge. A month ago it was I couldn't dele… (read more)

The site opens, I can click to open an email but no content is shown. Starting Firefox in safe mode...same thing.

Works fine on Edge.

A month ago it was I couldn't delete or mark any emails read. Then that just started working again.

Whats going on with Firefox these days? I've used this browser for years with few problems.

Asked by Adrenoreceptor 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

Did not Connect Potential Security Issue

i’m trying to open blackboard.com but it keeps telling me ( Did not Connect: Potential Security Issue ) some youtube guides say that you can modify the enterprise securit… (read more)

i’m trying to open blackboard.com but it keeps telling me ( Did not Connect: Potential Security Issue ) some youtube guides say that you can modify the enterprise security roots from *false* to *true* and it will work, but is it safe to do that? and is there any solution the problem?.

Asked by Rakan 1 week ago

Last reply by zeroknight 1 week ago