Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

CORS error in Firefox incognito mode only

Hi there, I am working on a site with Segment API and need to load their JS on my site for it to work. Whats happening is, I get the following error: "Cross-Origin Reques… (read more)

Hi there, I am working on a site with Segment API and need to load their JS on my site for it to work. Whats happening is, I get the following error: "Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api.segment.io/v1/p. (Reason: CORS request did not succeed). Status code: (null)."

The weird part is, it happens only in Firefox incognito mode. It works on Chrome, Edge, Opera.

I am wondering if this is by design or if it is a bug.

Firefox version 98.0 (64-bit).

Asked by Amit Kumar Singh 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Specific fields not allowing paste

For the past year or so i have run into certain fields that will not accept a paste, whether by right click or Ctrl-v, and the behavior is consistent every time i try on … (read more)

For the past year or so i have run into certain fields that will not accept a paste, whether by right click or Ctrl-v, and the behavior is consistent every time i try on that specific website. For example, a payment section of our utilities where though i can Ctrl-v my routing number (also it can be filled by what i can describe as a saved autofill - when you click in the field and the entry appears just below), but i can not paste my account number into the account space by either method (right click or Ctrl-v - nor does anything show below the field when one clicks in it).

I have always presumed that this is an intended behavior by whomever coded the webpage for security, but i just plain old find it annoying. Any chance i am correct in that it is a coding option these days, and if so, is there any way to break it?

Thank you!

Asked by bem67 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox version 102 removed Edit and Resend Request (Console Tools) - and broke "Resend"

Using Firefox version 102: Open console tools and navigate to Network tab Right click on a POST request "Edit and Resend" is no longer an option? There is still the rese… (read more)

Using Firefox version 102:

Open console tools and navigate to Network tab Right click on a POST request "Edit and Resend" is no longer an option? There is still the resend option Clicking resend allows you to edit the request, but unfortunately the "Content-Length" attribute is not automatically updated like it was with edit and resend, so all requests fail after being edited. This is because the Content-Length header indicates the size of the message body, in bytes, sent to the recipient. When you add or removes bytes in a JSON request for example, it doesn't get updated. The attribute can also not be manually set. How can I use version 102 to edit and resend requests the same way I used to?

Thank you.

Asked by programming_all_night 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"Your browser can't play this video" on YouTube

Hello! Just installed Ubuntu 20.04.4 on my laptop and now find that I'm not able to watch some YouTube videos on Firefox 97. It seems mainly just live streams that I can'… (read more)

Hello! Just installed Ubuntu 20.04.4 on my laptop and now find that I'm not able to watch some YouTube videos on Firefox 97. It seems mainly just live streams that I can't watch. When I go to one it shows "Your browser can't play this video...Learn more" in the video window. Clicking Learn More takes me to a page that doesn't explain what the problem is. Any idea what the fix might be? The same videos play just fine on other devices on my network. Any help would be greatly appreciated.

Asked by kdpryor 1 year ago

Answered by kdpryor 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Session Restore - a version older than the previous session

I had several windows open in Firefox. These have disappeared but I'm not sure exactly when it happened. 'Restore the previous session' does not help as it only restores… (read more)

I had several windows open in Firefox. These have disappeared but I'm not sure exactly when it happened.

'Restore the previous session' does not help as it only restores a single window. I need to go back in history (I have backups so can refer to older files if needed). I have checked 'session-store.backups' and have several .jsonlz4 files, ranging from early October to late October. The older versions are much larger.

Do these files contain my older session data? If yes, how do I load them to get the relevant session windows? I am not worried about losing any data since that time.

Thanks

Asked by janes1001 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't connect to Google since Firefox 100

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me th… (read more)

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me that I'm offline or "Oops, error getting emails". If I browse to www.google.com, I just get a blank screen.

This seems to have coincided approximately with the release of Firefox 100, but I'm not totally sure it's related. If I clear all cookies and cache, that seems to resolve the problem temporarily, but it comes back. If I open a Private window or another container, that also seems to resolve the problem temporarily, but it comes back.

Other browsers work with no problem.

If I open a new container, it will work for a while, but eventually stop connecting. This doesn't happen with other websites. Only Google related websites.

I have tried doing a Firefox refresh, but that didn't resolve the problem.

Asked by peterkronenberg 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Math formulas not displaying correctly in some instances of Firefox (but not all)

Recently if I browse pages with maths forumulas they do not display coorectly, instead the underlying Tex or LateX code is shown. I have several computers and I use Fire… (read more)

Recently if I browse pages with maths forumulas they do not display coorectly, instead the underlying Tex or LateX code is shown.

I have several computers and I use Firefox on all of them, but curiously this problem does not happen on all of them, some show formulae correctly.

The image attached shows an example at Wikipedia - Lagrange point . The upper portion is Chrome and displays correctly, the lower portion is Firefox where the formyuals do not display correctly.

This is only started recently. Previously I had no issues with formulas displaying on any pf my computers, for many years.

Asked by Chris 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

What is better to use in Ubuntu, a snap installation or a regular deb package?

Ubuntu is pushing snaps. However, I am not sure whether snap affects performance and other things. What is the advantage of snap for Firefox? Better security? Avoiding … (read more)

Ubuntu is pushing snaps. However, I am not sure whether snap affects performance and other things. What is the advantage of snap for Firefox? Better security? Avoiding potential library conflicts? I don't think there is any conflict with the regular Firefox deb package. Moreover, the current snap Firefox gives me errors on Ubuntu 22.04. Gtk-Message: 15:49:48.484: Failed to load module "xapp-gtk3-module" Gtk-Message: 15:49:48.486: Failed to load module "appmenu-gtk-module" Gtk-Message: 15:49:49.153: Failed to load module "canberra-gtk-module"

Gtk-Message: 15:49:49.250: Failed to load module "canberra-gtk-module"

Asked by YDUBINSKY 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Google Maps 3D doesn't exist in new Firefox version.

Saw older replies here, but I don't have the technical expertise to understand them. The 3D function in Google maps doesn't exist. The item to click on is no longer the… (read more)

Saw older replies here, but I don't have the technical expertise to understand them.

The 3D function in Google maps doesn't exist. The item to click on is no longer there. Is there a work-around or do I have to use Chrome now.

(It seems with each update I automatically get, I lose a function. I'd like to get a link to a Firefox version from at least 6 months ago.)

Asked by KJS-LES 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Access Denied

Howdy! Whether I use Google or DuckDuckGo or FireFox, I get this message at the VitaCost.com website when searching for products. I can get to the website via http or h… (read more)

Howdy!

Whether I use Google or DuckDuckGo or FireFox, I get this message at the VitaCost.com website when searching for products. I can get to the website via http or https but this message stops me from ordering.

Access Denied You don't have permission to access "http://www.vitacost.com/Search.aspx?" on this server. Reference #18.94467b68.1660002130.7f6a9bb

Can any one give me a clue?

God Bless y'all for any help provided.

Irish Texan

Asked by desmond1 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Poor video quality

I've tried everything to fix poor picture quality when streaming "third party" videos, e.g., YouTube. Colors are washed out; weird contrast; everything looks like it's co… (read more)

I've tried everything to fix poor picture quality when streaming "third party" videos, e.g., YouTube. Colors are washed out; weird contrast; everything looks like it's coming through a haze. Streams from Netflix, Amazon look normal. And sorry, guys, the same third party streams from YouTube et al. look totally normal in the MS Outlook browser. Have tried all kinds of settings and rebooted as well. No change.

Please advise. This problem appears to be unique to Firefox.

Asked by rwerber45 6 months ago

Answered by andrea.dika 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Web page does not display correctly

I am regular viewer of New Zealand Herald, NZ newspaper but the front page does not display correctly with Firefox browser. The images and text overlap on the left side. … (read more)

I am regular viewer of New Zealand Herald, NZ newspaper but the front page does not display correctly with Firefox browser. The images and text overlap on the left side. I am using my win 10 x64 Pro laptop and installed the latest Win 10 x64 Firefox. The website address is nzherald.co.nz Please advise as I did not have this problem with other browsers. Regards - RG

Asked by ganguli.r 1 year ago

Answered by ganguli.r 1 year ago

  • Solved
  • Archived

What Happened to "Print Preview"?

A recent Firefox update has totally disrupted our ability to print from browser windows. There used to be a "Print Preview" button that allowed us to set things up the wa… (read more)

A recent Firefox update has totally disrupted our ability to print from browser windows. There used to be a "Print Preview" button that allowed us to set things up the way we wanted them. That's now missing. As a result, stuff that used to cost us for ten pages now costs us for twenty pages. Also, when we print double-sided, the second side prints upside down.

This strikes me and my wife as a horrible development, and we would like to go back to the old version ASAP!

Asked by Anan 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Reader View icon missing.

READER VIEW icon is missing from the toolbar, and ENTER READER MODE is missing from the VIEW menu, even on sites/pages where it is enabled on my other computer. Firefox v… (read more)

READER VIEW icon is missing from the toolbar, and ENTER READER MODE is missing from the VIEW menu, even on sites/pages where it is enabled on my other computer. Firefox version 104.02

Asked by rob.riley 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Windows 11 Audio fail, works on all other browsers

First time ever. Tested other browsers, sound works fine. Changed no settings when it suddenly went silent. Refreshed. Uninstalled/reinstalled. Nada/nothing. So to not fe… (read more)

First time ever. Tested other browsers, sound works fine. Changed no settings when it suddenly went silent. Refreshed. Uninstalled/reinstalled. Nada/nothing. So to not feel as if I've lost my hearing, I won't be using Firefox until there's a fix on their end, already tried everything suggested in troubleshooting and refreshed. It's just not playing well with Win11.

Asked by VeeVee 11 months ago

Answered by VeeVee 11 months ago