Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Permission denied errors on some sites clicking on a button.

On some sites and a NextCloud installation, I suddenly cannot click on some links that report following error in the console: Uncaught Error: Permission denied to access … (read more)

On some sites and a NextCloud installation, I suddenly cannot click on some links that report following error in the console: Uncaught Error: Permission denied to access property "apply"

   jQuery 7
   clear searchprovider.js:292
   attach merged-index.js:11661
   jQuery 8
   _setCurrentDir merged-index.js:5820
   changeDirectory merged-index.js:5752
   actionHandler merged-index.js:3432
   action merged-index.js:2894
   _onClickFile merged-index.js:4757
   Underscore 3
   jQuery 2
       dispatch
       handle

I've checked and disabled add-ons to see if these were blocking somehow, but no result. It worked fine before, so my suspicion is something changed in FF78? Thanks!

Asked by artelse 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved
  • Archived

Running Firefox 63.0 on Macintosh with Bitdefender

Running Firefox 63.0 on my Mac OS 10.10.5. Have Bitdefender installed. Receiving "Your connection is not secure" when trying to get to most web sites. I found instruction… (read more)

Running Firefox 63.0 on my Mac OS 10.10.5. Have Bitdefender installed. Receiving "Your connection is not secure" when trying to get to most web sites. I found instructions on Scan SSL feature when using Windows, but cannot find instructions for Mac. Nor can I figure out how or where to turn on or off Scan SSL. How can I correct this so I can use Firefox with Bitdefender?

Asked by extendsim 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox loads other websites but not http://iopscience.iop.org/

Safari does. I've read a bunch of the articles about fixing problems, but feel I'm just going round 'n' round in circles. No. Clearing cache and cookies does *not* fix th… (read more)

Safari does. I've read a bunch of the articles about fixing problems, but feel I'm just going round 'n' round in circles. No. Clearing cache and cookies does *not* fix the problem. What have I not looked at? What am I doing wrong? Can you tell that I'm really really frustrated? Yup

Asked by dabell 1 year ago

Answered by alan_r 1 year ago

  • Solved
  • Archived

My adds on are back but are not showing or available

I lost access to add-ons like others. I updated FF and they showed up for one evening. Now, they are not showing up at the top right of my browser window. I tried to add … (read more)

I lost access to add-ons like others. I updated FF and they showed up for one evening. Now, they are not showing up at the top right of my browser window. I tried to add a pic but could not - the Browse button accepted the pic but then just spun. I tried that 2 times.

Asked by deckerspence 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Most websites' icons' for Twitter/Facebook/LinkedIn are replaced by NonIcons, as shown

In addition to Twitter/Facebook/Linked in, websites often have other click-through (?) links which are replaced with these NonIcons, which I cannot use, as their title/na… (read more)

In addition to Twitter/Facebook/Linked in, websites often have other click-through (?) links which are replaced with these NonIcons, which I cannot use, as their title/name/use is replaced also.

I have attached an image I created from 3 websites' NonIcons.

I do hope this has an easy fix.

Carla

Asked by CSmithBkkpr 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Browser keeps getting hijacked by search.yahoo.com

This started sometime in early March - maybe after the latest update, but I think it was earlier than that. Ran a full scan with Norton about 3-15-20, restarted, and the … (read more)

This started sometime in early March - maybe after the latest update, but I think it was earlier than that. Ran a full scan with Norton about 3-15-20, restarted, and the problem seemed to be resolved - until today, 3-23-20. It's not happening with Chrome or IE. I'm old and not very computer-savvy (since leaving tech school 20 years ago). Any suggestions? When I Google for a solution, I get suggestions to download free malware software, which I am loath to do. Why won't Norton 360 take care of it and block it from reinstalling when it tries to come in again?

Asked by twobarnetts 7 months ago

Answered by McCoy 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 75 can't access accounts at Discover.com

I have Windows 10 at current maintenance and Firefox 75 -at current maintenance. I have no problem with any other website, and the Discover website was fine until Mon Ap… (read more)

I have Windows 10 at current maintenance and Firefox 75 -at current maintenance. I have no problem with any other website, and the Discover website was fine until Mon Apr. 13. Now it says my accounts cannot be accessed.

Discover support says it is a problem with Firefox Java settings, but I cannot find anything about Java in the options. They had me restart the PC and clear cache and cookies in Firefox, but neither solved the problem.

I can access these accounts successfully with Internet Explorer and Microsoft Edge, so it looks like something in Firefox IS the problem. From previous support entries it looks like you have had similar issues in the past, so looks like that problem is back.

How soon can I expect this to be fixed? Firefox is my default browser, and I hate to have to use a different browser for just one website.

Asked by Barry Jedrick 6 months ago

Answered by FredMcD 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 65 cannot log into bing.com, redirect to login.live.com fails also

I can go to https://account.microsoft.com and log in successfully and visit other Microsoft sites like outlook.com. However, when I go to bing.com it shows "Sign in" and… (read more)

I can go to https://account.microsoft.com and log in successfully and visit other Microsoft sites like outlook.com. However, when I go to bing.com it shows "Sign in" and when clicked I am briefly taken to login.live.com and then back to bing.com without actually being logged in. I have tried restarting with add-ons disabled, content blocking setting is at Standard. I have cleared cookies/web data and tried adding both URLs to Exceptions Cookies and Site Data. However, nothing seems to work.

Asked by Bjorn8 1 year ago

Answered by Bjorn8 1 year ago

  • Solved
  • Archived

unable to sign into a website ( https://www.goodreads.com/) checked with other browsers, they works just fine.

it started yesterday. I've been trying to sign into this particular website for hours and i thought something wrong with website but it turns out i can sign into it when … (read more)

it started yesterday. I've been trying to sign into this particular website for hours and i thought something wrong with website but it turns out i can sign into it when i use other browsers like chrome. https://www.goodreads.com/

Asked by nigb 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Add-Ons get removed frequently then reappear automatically after some time

Hello, I have some add-ons enabled. Frequently like in some weeks or a month, all the add-ons get automatically removed and the message that 'your added add-ons aren't su… (read more)

Hello,

I have some add-ons enabled. Frequently like in some weeks or a month, all the add-ons get automatically removed and the message that 'your added add-ons aren't supported anymore' appears. Then I go to the addons website and I see that the same add-ons are already added and just 'remove' option appears for the same add-ons.

But then when I go to my add-ons list, the same addons don't appear. After a day or restarting browser/PC, the addons then automatically appear. This time it's been a day, and I don't remember all of my old-addons. But the addons aren't appearing and it's really been a very annoying issue.

Any help on it?

Asked by Scarletti19 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Immediately after update from Firefox 67.0 to 67.0.1 DownloadHelper stopped recognizing YouTube videos.

Worked fine, but now typically shows , e.g., "no media to process in current tab." Or it seems to download but then gives error message "MP2T No data received." It had ju… (read more)

Worked fine, but now typically shows , e.g., "no media to process in current tab." Or it seems to download but then gives error message "MP2T No data received." It had just worked fine with Firefox 67.0. DownloadHelper v. 7.3.6. Looks fine in the Add-ons/"manage your extensions" tab.

Asked by RickLe 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

After last update (68.0 64bit) video on youtube is stuttering

Hello, I have the following issue: I was watching some videos on youtube when the sound and picture started to stutter. It's like speed was constantly changing from x1 to… (read more)

Hello, I have the following issue:

I was watching some videos on youtube when the sound and picture started to stutter. It's like speed was constantly changing from x1 to x0.05 and back again. (It's not speed related) I closed firefox, then instantly got new update and the issue was not solved. It happens on every video but at random time. (The problem might occur at the start or in the middle of the video). What I did so far:

1. Updated my Nvidia Driver: did not helped

2. Checked the video in other browsers: It worked just fine.

3. Changed my Headsets from wireless BT to standard headphones: It did not helped.

4. Looked for similar issues on forums, but provided solutions did nothing.

5. Opened OBS to record the footage. Then it got interesting. It solved the problem. Opened OBS has fixed that issue.

But I don't want to use Firefox with opened OBS so pls help. Thank you for your time :)

SPEC:

i3-8100

16gb ddr4 ram

Nvidia 1050ti

Asked by OrioshQaaaa 1 year ago

Answered by OrioshQaaaa 1 year ago