How to Enable 3rd party cookies for Kaltura Media Application in Firefox Nightly 94.0a1

I am unable to enable 3rd party session cookies, which are required for the Kaltura application, in D2L Brightspace for online education courses in Firefox Nightly 94.0a1… (read more)

I am unable to enable 3rd party session cookies, which are required for the Kaltura application, in D2L Brightspace for online education courses in Firefox Nightly 94.0a1.

I have tried Kaltura application specific, and my educational institution specific troubleshooting with no change. I have tried changing settings in Firefox Nightly's Privacy and Security Enhanced Tracking Protections and by Managing Exceptions in Cookies and Site Data with no changes.

On the webpage of my course material there is a message that reads: "It seems your browser is blocking 3rd party session cookies which are required for the Kaltura application. To resolve this issue, please update your settings to allow 3rd party cookies." under Course Tour Video

I have further troubleshot this issue by managing the same exceptions in Google Chrome where the content is working. I have retrieved the relevant content URLs from the Google Chrome browser Kaltura video and cookie info and used them in Firefox Nightly to allow all appropriate exceptions with no changes.

After all troubleshooting, I have took the step of clearing Cookies, Site Data, History and restarting Firefox Nightly with no changes on the course page and met with the same error message.

How can I resolve this, because I would like to use Firefox Nightly as my preferred browser for my course work?

Asked by Keith Ferrera 1 hour ago

Last reply by Keith Ferrera 14 minutes ago

Can't open my user options and "YouTube Apps" on YouTube and some more...

Hi there Nothing happens when I click on one of these buttons on YouTube (Please see attached screenshot). 1. My user avatar, in order to switch between accounts and to s… (read more)

Hi there

Nothing happens when I click on one of these buttons on YouTube (Please see attached screenshot).

1. My user avatar, in order to switch between accounts and to see some more options.

2. YouTube Apps button (less critic, but I found that it's not working as well).

3. Can't save videos to a playlist.

4. Can't use Share.

These options are available in Opera for example.

I'll be happy for some help

Thanks in advance

A

Asked by amilega 23 minutes ago

Extension & History is get cleared after every restart

Hi Team, I am facing issue with my browser, whenever i restarted my PC (windows 10) my history from previous session,extension are get removed & browser start as a ne… (read more)

Hi Team, I am facing issue with my browser, whenever i restarted my PC (windows 10) my history from previous session,extension are get removed & browser start as a newly installed one. I need to add extension again,login again in other accounts every single Time.

Asked by udaykboss 2 days ago

Last reply by udaykboss 1 hour ago

reader view

reader view normally has button for " read aloud " , but with some pages this does not appear..only 3 other functions appear ..... how to get it operative for all page… (read more)

reader view normally has button for " read aloud " , but with some pages this does not appear..only 3 other functions appear ..... how to get it operative for all pages i call up ?

thanks ed.

Asked by calgar 2 hours ago

VSYNC problems (tearing) | Win 7 | Intel Extreme Graphics 2

Hi! Every online video I watch with Mozilla Firefox (92.0, 32-bit) has serious vsync/tearing problems. I tried Chrome - it doesn't have such problems. Local video player… (read more)

Hi!

Every online video I watch with Mozilla Firefox (92.0, 32-bit) has serious vsync/tearing problems. I tried Chrome - it doesn't have such problems. Local video players (VLC, MPC etc) also do not have such problems.

Specs: Windows 7 Ultimate SP1 32-bit Intel Pentium 4 2.66 GHz D1 (no SSE3) GPU: Integrated Intel Extreme Graphics 2, Springdale-G (865G) (82865G) DirectX: SW: 11, HW: 7.0 OpenGL: SW: GLDirect, HW: 1.3 System HDD speed: 76 MB/s read, 77 MB/s write

I tried changing various related (or not) values in about:config to no luck.

Thank you in advance for any help provided! (Not for the phrases "change your specs" :))

Best regards, MBentefor

Asked by mbentefor 2 hours ago

Problem syncing android with windows

Hi, I have firefox in my pc and in android, both with the same account and it has been working fine until recently when I noticed that all my bookmarks, suggestions and h… (read more)

Hi,

I have firefox in my pc and in android, both with the same account and it has been working fine until recently when I noticed that all my bookmarks, suggestions and history disappeared from my pc. I checked if I have the last version, logged out and in again and tried forced syncing and nothing changes. Any idea why can this happen all of a sudden?

Asked by joeloyola01 3 hours ago

MY site not Working On Mozilla

Hey there! my site is over all good i'm open my site in mozilla but got Error by Mozilla blocked My site Here's site Url > [link hidden] Any Solution or please Gui… (read more)

Hey there! my site is over all good i'm open my site in mozilla but got Error by Mozilla blocked My site Here's site Url > [link hidden] Any Solution or please Guide me

Asked by zs1558743 3 days ago

Last reply by zs1558743 17 hours ago

Firefox has problem signing-in my profile in a website

Hi. Since a couple of days I cannot sign-in in my amazon profile from Firefox: after I put my email, the page stay "thinking" and waving indefinitely the point up in the… (read more)

Hi. Since a couple of days I cannot sign-in in my amazon profile from Firefox: after I put my email, the page stay "thinking" and waving indefinitely the point up in the label (see pic). It never happened before. I've tried with other browsers and everything is alright, so it'd be for Firefox. I've tried all the basic standard solutions (to restart the system, refresh Firefox, update the system and antivirus etc.). I use windows 10 (64bits) with avast in a laptop ASUS, RAM 4MB, celeron 3. Please, check it: Firefox is my default browser. Thank you very much. Regards, Mikel.

Asked by miktore 4 hours ago

Github (and other sites) monospace fonts aren't actually monospace as of 92.0

In the attached image, the code is indented with 4 spaces, but it displays as if it's 2 spaces because the spaces are thinner than the other characters. In the second ima… (read more)

In the attached image, the code is indented with 4 spaces, but it displays as if it's 2 spaces because the spaces are thinner than the other characters. In the second image, I've highlighted a single space, which is half the width of the character above it. I also downloaded the latest nightly and this still happens with it.

Github's current `font-family` rule: `ui-monospace,SFMono-Regular,SF Mono,Menlo,Consolas,Liberation Mono,monospace`

In devtools, firefox underlines `Liberation Mono` as the active font-family, but I uninstalled that from my system and it switched to `monospace` (Noto Sans Mono) with the same issue. If I change it to remove the `Consolas,Liberation Mono,` it gets fixed, but when `Liberation Mono` is installed+highlighted and I only remove `Consolas,` it doesn't work til I remove `Liberation Mono,` as well. Note that both `Consolas` and `Liberation Mono` resolve to "Noto Sans Mono" "Regular" in fc-match, which is my default monospace font.

Asked by coolreader18 8 hours ago

Firefox reports a secure connection without existing certificate

When i click on the lock icon in the address bar, nothing happens (I would expect to see the encryption and certificate, but no widget opens). When I right-click into the… (read more)

When i click on the lock icon in the address bar, nothing happens (I would expect to see the encryption and certificate, but no widget opens). When I right-click into the page and select "View Page Info", "Security", "View Certificate", no certificate exists. Only generic info is shown (Servers+Authorities). Also an error is reported in the system log, confirming that no certificate exists: JavaScript error: chrome://browser/content/browser-siteIdentity.js, line 642: TypeError: issuerCert is undefined

Questions:

  • Why does Firefox show the lock icon while no certificate exists?
  • How does Firefox establish a secure connection without having a certificate? (From my understanding a certificate is needed for TLS to work.)

Version used: Firefox 78.12.0esr ('Mozilla/5.0 (X11; FreeBSD amd64; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0'), no add-ons or plugins.

Asked by pmc1 6 days ago

Last reply by pmc1 9 hours ago

Firefox slow: FIXED!

For my system, I went to Settings and scrolled all the way to the bottom to Network Settings and clicked Settings. This opened a Connection Settings window and the first … (read more)

For my system, I went to Settings and scrolled all the way to the bottom to Network Settings and clicked Settings. This opened a Connection Settings window and the first section is titled Configure Proxy Access to the Internet. My installation of FF had four proxy options to choose from and mine was set to Use System Proxy Setting. I decided to check "Auto-detect proxy settings for this network" and I clicked OK at the bottom and closed the Settings tab. FF took off like a rocket! After months of using Chrome because of the extreme slowness FF had, I can now continue on with FF and zip around the internet at warp speed. I am very happy!!

Asked by Michael3442 11 hours ago

Ubuntu Snap problem with Firejail

I read that Firefox will using the Snap version by default on Ubuntu 21.10 and beyond. Will the non-Snap version still be available in lets say Ubuntu 22.04 and beyond? T… (read more)

I read that Firefox will using the Snap version by default on Ubuntu 21.10 and beyond. Will the non-Snap version still be available in lets say Ubuntu 22.04 and beyond? The reason I ask is because I use Firejail to sandbox Firefox and Firejail doesn't work with Snaps and yes I know that Snaps and Flatpacks both sandbox apps but I prefer Firejail because of the Private Home profile (nothing is saved in this profile settings, bookmarks, add-ons etc) its way more secure than the sandbox offered by a Snap.

Asked by Baldape 1 day ago

Last reply by Baldape 14 hours ago

Firefox only slow on my website; fine on other browsers

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for we… (read more)

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for weeks on trying new setting on the server but they could never see the issue on their end. Main problem is in the admin area of my shopping cart (CS-cart) being super slow but would also occasionally appear on the front end. Sometimes it may only happen for a few minutes, other times would happen all day (or now all week). Then office computer number 2 started having problems with my site. It was so bad (like took minutes to even pull up my site) that I had to install Chrome so orders could be printed. Been running it for a few weeks now without issue but just tried FF again and the problem still persists. I have tried clearing the cache/history on both computers and even on computer 2 completely uninstalled without storing data but still have the issue. What is more frustrating is it happens only occasionally on one computer, pretty consistent on the other and computer number 3 on the same network has no problems. Was even thinking it may be Cloudflare (browser console listings) so disabled using it but that just seemed to have fixed the issue on one computer but not the other. But everything is so random I really don't know where the problem is. All I know is using another browser for a few weeks now has fixed the issue on both computers. I should note that I am on my site constantly so I may see a few hundred pages a week (history was a 6300 on one computer when I cleared it) Anyone have any suggestions?

Asked by jacydjames 15 hours ago

Last reply by jacydjames 15 hours ago

White Bar appears above all firefox windows when Firefox is maximized, need help getting rid of it.

I have a strange white bar that appears above the Firefox window at all times, but it's only visible on one of my other monitors, which is positioned above the monitor Fi… (read more)

I have a strange white bar that appears above the Firefox window at all times, but it's only visible on one of my other monitors, which is positioned above the monitor Firefox is on. I've tried starting firefox with all my extensions and themes disabled, and all that did was make the bar black instead of white.

This lead me to believe it was the Title bar. However, that's currently disabled. When I enable the title bar, the white bar disappears, but then I'm left with the title bar (which I do not want).

Is there a way I can have the Title bar disabled and not have this bar appear?

Worth noting I'm using the Lepton UI mod (which doesn't seem to be responsible for this) and DisplayFusion (which I thought would have been responsible for this, however I cannot be sure). Running Win 10.

Asked by Shigbeard 1 day ago

Last reply by Shigbeard 1 day ago

The email used with this Firefox Account is already linked to another profile

Apparently I created created a Mozilla Support using my personal email address as some point in time (probably a long time ago). To clarify, it's not the email attached … (read more)

Apparently I created created a Mozilla Support using my personal email address as some point in time (probably a long time ago). To clarify, it's not the email attached to this account. I had to create this as a temp account due to the issues with my primary account.

Best I can piece it together, I then later created an account for "Firefox Sync" under a different email address, then changed my Firefox Sync account email to my previous email address. Here's the chronology:

2015? Created Mozilla Support account with personal_email@outlook.com 2016? Created Firefox Sync account with work_email@mywork.com 2020? Firefox Sync, Mozilla Support all merge into "Firefox Account" 2021: Before leaving my employer, I switch my "Firefox Account" email from work_email@mywork.com => personal_email@outlook.com. Firefox Account doesn't complain, all goes well and personal email works fine as my primary Firefox Account identity. 2021: I attempt to log into Mozilla Support using my newly merged "Firefox Account" and receive the following red toast error messages: Error 1: "The email used with this Firefox Account is already linked to another profile" Error 2: "This account is not active. Please contact an administrator if you believe this is an error"

Hopefully that all makes sense, any ideas who to fix this? Assuming it's impossible to log in with my old/original Mozilla Support account, so I appear to be at an impasse.

Asked by jeff.howard1 17 hours ago

on Facebook when I type it types the first letter I type, as the second letter and the second letter typed as first

on Facebook when I type it types the first letter I type, as the second letter and the second letter typed as first How can I correct that. Firefox had been working … (read more)

on Facebook when I type it types the first letter I type, as the second letter and the second letter typed as first How can I correct that. Firefox had been working fine with facebook until about the last week. Nothing changed other than automatically updated, can someone help me or have an idea what is going on or experienced it themselves? Facebook does not do that on the Safari browser but have my osx on default browser firefox

Asked by rowdyk9s 17 hours ago