Showing questions tagged: Show all questions

Loading videos/ads causes PC to momentarily freeze (YouTube, Twitch, Twitter)

Hi so I noticed recently that Firefox would cause my PC to momentarily freeze when it's loading videos, usually ads on YouTube, but I saw this happening on Twitch and som… (read more)

Hi so I noticed recently that Firefox would cause my PC to momentarily freeze when it's loading videos, usually ads on YouTube, but I saw this happening on Twitch and sometimes Twitter as well. This has never been a problem and just started at most just a month ago

I searched around and saw that those who had kind of a similar problem were able to solve it by setting media.av1.enabled to false, or by clearing their cache. I did both and the problem persists. I also tried disabling my anti-virus' active protection settings to no avail. Another solution I found was to create a fresh profile but I'd like to see if there's anything else I can try before doing that. Perhaps a reinstall?

The only Add-on I have left is BetterTTV, no ad blockers of any sort. tia

Asked by joshabrogena 2 months ago

Default connections

At starting Firefox, it connects within seconds to one of the googleusercontent.com IP addresses. It can be seen when, on Windows PC, calling perfmon /res see attachment… (read more)

At starting Firefox, it connects within seconds to one of the googleusercontent.com IP addresses. It can be seen when, on Windows PC, calling perfmon /res see attachment

'Please help to prevent internet == google'

Asked by benjamin.perdeck 2 months ago

Using Firefox I need RoboForm ADDON task bar to show at bottom of page. It is clicked on but not showing.

Using Firefox I need RoboForm ADDON task bar to show at bottom of page. It is clicked on but not showing. This happened after using TroubleShooter for a news video not p… (read more)

Using Firefox I need RoboForm ADDON task bar to show at bottom of page. It is clicked on but not showing. This happened after using TroubleShooter for a news video not playing issue.

Asked by Rich 2 months ago

Firefox won't play embedded H.264 video

Firefox 86.0.1 (64-bit) on Ubuntu 20.04 LTS won't play H.264 videos, falsely claiming they are corrupt - but they are not, see example here which works okay on Google Chr… (read more)

Firefox 86.0.1 (64-bit) on Ubuntu 20.04 LTS won't play H.264 videos, falsely claiming they are corrupt - but they are not, see example here which works okay on Google Chrome.

What could be the issue?

Asked by Vadim 2 months ago

Spell check not working

I have read similar questions, but the answers are not helping me. I have gone to options > Language and clicked on 'Check your spelling as you type' I have downloaded… (read more)

I have read similar questions, but the answers are not helping me.

I have gone to options > Language and clicked on 'Check your spelling as you type'

I have downloaded a British English Dictionary

I've done the config: thing

But still it doesn't underline obvious spelling mistakes

like jfadskdjf sadj one!

And right-click doesn't bring up a dictionary option.

Please can someone help me out? Thank you  :)

Asked by janet25 2 months ago

words disappear from Gmail drafts in German

When I use Gmail in my up-to-date Firefox under Windows 10 or Linux and type e.g. "Leser und Leserinnen", then exit the draft and reopen it, "und Leserinnen" is gone. Thi… (read more)

When I use Gmail in my up-to-date Firefox under Windows 10 or Linux and type e.g. "Leser und Leserinnen", then exit the draft and reopen it, "und Leserinnen" is gone. This happens to all tested feminine forms ending with "-innen", even irregular or non-existing ones, if they follow the masculine form and " und " (both preceded and followed by exactly one space). The truncation is case insensitive, and when I type the feminine form first, "innen" will be cut, and " und [masculine]" as well. Turning off auto-correction didn't help. Also, when I send a mail containing such a double form, it arrives correctly, but in my sent mails " und [feminine]" is gone. However, when I then open "forward" or "reply" with repetition of the sent mail, the deleted words are back in place. None of this happens when I use another browser or an E-Mail client or the Gmail app on my phone, nor does it happen with other mail providers, not even when using Firefox. I know this sounds weird, as if there were an automatic "politically incorrect maker". But it is exactly what happens. I wonder if anyone can replicate the phenomenon or - even better, find out why it occurs.

Asked by danigold3067 3 months ago

Last reply by danigold3067 3 months ago

page crashing

this is my ebay selling hub page why was tha showing like this i want to fix this without uninstalling firefox and re install please can you help me fix this issue other … (read more)

this is my ebay selling hub page why was tha showing like this i want to fix this without uninstalling firefox and re install please can you help me fix this issue other pages are ok but only one this page was showing like this

Asked by shehan.nimesha75 3 months ago

Last reply by jscher2000 3 months ago

  • Solved

Firefox opens minimized to the task bar and won't actually open in a window or fullscreen

I've had Firefox installed and working in W-10 for a long time, yesterday it suddenly got minimized to the task bar and nothing I tried would open it. I had to use Chrome… (read more)

I've had Firefox installed and working in W-10 for a long time, yesterday it suddenly got minimized to the task bar and nothing I tried would open it. I had to use Chrome to search for advice, and it turns out that other users had the same problem. I tried the suggestions (alt-spacebar-move) etc. but nothing worked. I had to got to "Uninstall" and the opted for the "Refresh" function to restore Firefox to a functional Browser. It's now working again, but what caused it? and is it likely to happen again? Thanks for your attention  :)

Asked by hankboots 3 months ago

Answered by FredMcD 3 months ago

Refresh saved current tabs, but...

Last Firefox refresh saved all my working tabs, but lost my Toolbar, ALL bookmarks, and ALL saved Logins with passwords. WTF? I attempted to import my last saved version … (read more)

Last Firefox refresh saved all my working tabs, but lost my Toolbar, ALL bookmarks, and ALL saved Logins with passwords.

WTF?

I attempted to import my last saved version from a profile folder (I wasn't born yesterday), but nothing happens. Why can't I import? MS Edge conveniently has them all, but I don't like its layout and lack of menu bar, which I use a lot.

I've been screwed a few times by Firefox updates and refreshes. Why does this happen?

Please recommend a solution.

Neil O'C

Asked by Neil O'Connor 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

I am not getting the Captcha screen to login to websites. I have cleared my cookies & cache and still can not log in because I do not get the captcha screen. Please help, I am not a tech person at all.

I am not getting the Captcha screen to login to websites. I have cleared my cookies & cache and still can not log in because I do not get the captcha screen. Please … (read more)

I am not getting the Captcha screen to login to websites. I have cleared my cookies & cache and still can not log in because I do not get the captcha screen. Please help, I am not a tech person at all.

Ellen

Asked by ladyangler007 2 months ago

Last reply by jscher2000 2 months ago

I signed in with an email address whose program has disappeared when Firefox upgraded the browser. If I could get that program back I would appreciate it.

When Firefox upgraded the browser a few days ago, I lost the google email "pclaincz@gmail.com. My other google email is fine. (plaincz2437@gmail.com). I tried to recover … (read more)

When Firefox upgraded the browser a few days ago, I lost the google email "pclaincz@gmail.com. My other google email is fine. (plaincz2437@gmail.com). I tried to recover it but the original password is not "valid." Any help I could get to recover this second email would be appreciated.

Asked by pclaincz 2 months ago

Last reply by Taimur Ahmad 2 months ago

You don't have permission to access "http://sa.www4.irs.gov/irfof-wmsp/login" on this server. Reference #18.b3973017.1616009482.d0a2187

Trying to reach: http://sa.www4.irs.gov/irfof-wmsp/login ACCESS DENIED http://sa.www4.irs.gov/irfof-wmsp/login Reference #18.b3973017.1616009482.d0a2187 I fill in… (read more)

Trying to reach:

ACCESS DENIED

http://sa.www4.irs.gov/irfof-wmsp/login

    • Reference #18.b3973017.1616009482.d0a2187

I fill in all the data and then I get the messages starred above.

Can anyone tell me how to fix this?

Asked by teapot885 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

  • Locked

image presentation

Please see attachment The problem does not occur with Chrome This problem may have been presented earlier, I am not sure I presented it properly Sorry if this is a dupl… (read more)

Please see attachment The problem does not occur with Chrome This problem may have been presented earlier, I am not sure I presented it properly Sorry if this is a duplication. Thanks Bill

Asked by Kestrel-1 2 months ago

Last reply by jscher2000 2 months ago

New tab won't open a link

Clicking on a link opens in a new tab (which it should) but then nothing happens in that tab. Right clicking on the link and choosing open in a new tab works just fine. … (read more)

Clicking on a link opens in a new tab (which it should) but then nothing happens in that tab. Right clicking on the link and choosing open in a new tab works just fine.

Asked by DonInElliott 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Downloaded File with 0 KB File Size

A downloaded file (VMware-workstation-full-16.1.0-17198959.exe), Dwnlded on 19/Mar/21, ended up with a file size of 0 KB (SEE Image $20210320-mar~1-Download_Final_File_Si… (read more)

A downloaded file (VMware-workstation-full-16.1.0-17198959.exe), Dwnlded on 19/Mar/21, ended up with a file size of 0 KB (SEE Image $20210320-mar~1-Download_Final_File_Size=0KB.jpg).

The file size should have been 622 MB (SEE Image $20210320-mar~2-Download_Save-File_Size.jpg).

I was wondering if the file ending in ".exe.part" may have been mistakenly accepted as the real file & renamed to ".exe".

Asked by IHTurbo 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

  • Solved

Can't login to Spectrum.net using Firefox

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers … (read more)

Spectrum.net has changed their login page as of March 17, 2021. I am unable to login under Firefox and get Spectrum error 'IDID-1060'. I tried Edge and Chrome browsers with no problems. I contacted Spectrum and they say it's a Firefox issue. I've tried removing extensions, clearing caches, starting in Firefox 'safe mode', disable VPN but nothing works! I would prefer NOT to reset Firefox as I don't want to lose my changes. I'm on version Firefox 86.0.1 and Windows 10 20H2. Does anyone else have this problem or can suggest other troubleshooting ideas?

Asked by baumkd 2 months ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 2 months ago