Showing questions tagged: Show all questions

Firefox hides minimize/restore/close buttons when at "half window size" and title bar is disabled.

I have disable FF title bar because it takes valuable space. FF gives from WinXP until now this ability. But in Windows 10, when you half minimize the window the minimize… (read more)

I have disable FF title bar because it takes valuable space. FF gives from WinXP until now this ability. But in Windows 10, when you half minimize the window the minimize/restore/close buttons dissapears. Could we fix this without enabling the title bar ?

I attached 2 images of my FF bars to saw what exactly I mean.

At first image (Capture1) the window is partly minimized and the Close button is out of window.

At second image (Capture2) the window is even more minimized and the minimize/restore/close buttons is totally out of window.

Asked by AntonyMan 5 months ago

Last reply by AntonyMan 5 months ago

Tab groups

Hi, Google Chrome have just dropped an update featuring Tab groups. Holy smokes it is good. As somebody who frequently has over a thousand tabs open, this is such an awes… (read more)

Hi,

Google Chrome have just dropped an update featuring Tab groups. Holy smokes it is good.

As somebody who frequently has over a thousand tabs open, this is such an awesome feature. Any chance of Firefox getting it?

PS Love Firefox, great browser!

Asked by penn0r 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Bookmark menu has gone insane

My FF bookmark menu seems be going crazy this morning. It replicates bookmarks (one or two of them) dozens of times, without provocation, all by itself. I can delete the… (read more)

My FF bookmark menu seems be going crazy this morning.

It replicates bookmarks (one or two of them) dozens of times, without provocation, all by itself. I can delete the duplicates, but seconds later, they appear once again.

I restarted FF a couple times. Restarted my computer. Exported, then reimported bookmarks. Tried to uninstall FF, but was then given the option to "refresh," which is what I did.

I thought it may have stabilized, and proceeded to reorganize the bookmarks, whose order had been scrambled. Halfway through the task, the schizo behavior returned.

Asked by djgibboni 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

  • Solved

Yahoo Bookmarks Do Not Display Properly

Yesterday, my Yahoo bookmarks (not Firefox bookmarks) on my my.yahoo.com page began displaying improperly. They are no longer alphabetized, some don't work, and they each… (read more)

Yesterday, my Yahoo bookmarks (not Firefox bookmarks) on my my.yahoo.com page began displaying improperly. They are no longer alphabetized, some don't work, and they each have a grey icon for edit and delete visible next to them. They also are not as compact as they used to be, and I can't collapse any of the folders. This problem does not occur if I use Chrome or Internet Explorer 11. It also does not occur in Firefox on my laptop computer (I am using Firefox 80.0 on both machines). I have tried turning off all extensions, restarting Firefox, logging out and back into My Yahoo, and rebooting the computer. I also tired refreshing Firefox (which I HATE to do). No luck. I have included two images. The small one shows how they are supposed to look (cut from IE) and the larger one shows how they now appear in Firefox.

Any help will be greatly appreciated, as I use these bookmarks all the time.If you need more information, please ask.

tigerdg

Asked by tigerdg 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Solved

Firefox prevents card payments

Firefox now (80.0) regularly blocks me from making card payments online. On the pages that should show fields for card details, the page is just blank. I have tried switc… (read more)

Firefox now (80.0) regularly blocks me from making card payments online. On the pages that should show fields for card details, the page is just blank. I have tried switching off enhanced tracking, privacy badger, ublock but nothing helps.

Asked by georgeedward097 5 months ago

Answered by FredMcD 5 months ago

  • Solved

Why does Ad-Aware SecureSearch come up when I start Firefox?

Hi All Whenever I start Firefox, Ad-Aware SecureSearch comes up in place of DuckDuckgo. Why do I get Ad-Aware instead of DuckDuckgo? I have not added the Ad-Aware search … (read more)

Hi All Whenever I start Firefox, Ad-Aware SecureSearch comes up in place of DuckDuckgo. Why do I get Ad-Aware instead of DuckDuckgo? I have not added the Ad-Aware search engine and would rather just use Duck-Duck-Go. Many thanks for any help, Gerry.

Asked by gerryco1 5 months ago

Answered by Piterk 5 months ago

Problems with Youtube Videos (screenshot)

For some time now i have this problem where sometimes the Player on Youtube does not work properly and covers my reccomendations. I cannot click on them only if i move th… (read more)

For some time now i have this problem where sometimes the Player on Youtube does not work properly and covers my reccomendations. I cannot click on them only if i move the mouse into a certain position it is possible. Also if the video is shown as in the screenshot, you cannot go into fullscreen either, the frame stays the same and everything else is black. In this case the buttons do not work anymore and i can only close it with pressing the ESC Button.

What I tried so far: - Installed the latest update of Firefox - Tried Firefox Safe Mode (same problem) - I deleted my browser history (same problem)

It seems to happen when i open up a new Youtube Tab. Using the same window and just click on the next videos works normally.

Asked by onebie 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Wire web app not working after update to firefox 80

This site https://app.wire.com/auth/ is not working properly after update to firefox 80. I see login screen, press arrow to login then server sync starts and stops after … (read more)

This site https://app.wire.com/auth/ is not working properly after update to firefox 80. I see login screen, press arrow to login then server sync starts and stops after a second and I am back at login screen. Worked fine in firefox 79 this morning.

Asked by Piterk 5 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

  • Solved

Firefox Unable to Use GPU

I use a laptop with both an integrated graphics card and a dedicated graphics card (GTX 1060 Max-Q). Recently after reinstalling Windows, I found that Firefox refuses to … (read more)

I use a laptop with both an integrated graphics card and a dedicated graphics card (GTX 1060 Max-Q). Recently after reinstalling Windows, I found that Firefox refuses to use my dedicated graphics card. What's stranger about this is that when testing Chrome and Edge, Chrome has the same problem, but Edge seems to detect and use it the dedicated card just fine.

I used both https://alteredqualia.com/tmp/webgl-maxparams-test/ to test this, as well as monitoring GPU usage with GPU-Z to confirm that this was the case. I'm also using Firefox 80.0 at the time of this issue.

Is there something that could be preventing Firefox from accessing the GPU or something?

Asked by vio 5 months ago

Answered by vio 5 months ago

Open IoT web site in Firefox

Hello, I have a webserver runs on sp8266. Address is http://esptimer/ but when I try to open it in Firefox 80.0 on Linux the address changes to www.esptimer.com and wont … (read more)

Hello,

I have a webserver runs on sp8266. Address is http://esptimer/ but when I try to open it in Firefox 80.0 on Linux the address changes to www.esptimer.com and wont work. I tried http://esptimer/ in Google Chrome and it works. Is there is possibility to open IoT local webserver in Firefox?

(changing of keyword.enabled does not work)

Thank you.

Asked by krlf 5 months ago

Last reply by jscher2000 5 months ago

Weird Graphical Glitches

Hi, Fresh install of Linux Mint 19.3 "Tricia" MATE 64 Bit and I seem to be facing some odd graphical glitches. I have looked on Google and found many links to the same is… (read more)

Hi,

Fresh install of Linux Mint 19.3 "Tricia" MATE 64 Bit and I seem to be facing some odd graphical glitches. I have looked on Google and found many links to the same issue and many of them are either "Disable hardware acceleration" or "upgrade your drivers".

I have turned off hardware acceleration, and I still get the issues, I can't update my drivers as I don't have a GPU only CPU.

I don't get any of the graphical glitches on Chrome or Mint itself, and it's only Firefox itself. I have tried the "Refresh Firefox" and same issues as well as running in safe mode.

Hopefully, someone here can advise me on a fix as I don't want to use Chrome since I use Firefox sync a lot.

Thanks!

PC: Linux Mint 19.3 "Tricia" MATE 64 Bit Firefox Browser: 80.0 (64-bit) 8gb Ram AMD Ryzen 5 3400G Processor with Radeon RX Vega 11 Graphics

Asked by MrJ 5 months ago

Last reply by MrJ 5 months ago

Can't set FireFox 64 as the default program for using viewing files.

Can't set Firefox 64 as the default program for using or viewing files. had to reinstall Firefox 32 to continue using firefox as a default program but that causes the pro… (read more)

Can't set Firefox 64 as the default program for using or viewing files. had to reinstall Firefox 32 to continue using firefox as a default program but that causes the problem of now it has to open in a new window.

for some reason Firefox 32 will show up as an option but Firefox 64 will not register, or even allow me to set it as a default program. even if I go to the folder, and click on the program, it refuses to allow me the option.

Asked by indiana_ghostq 5 months ago

Last reply by indiana_ghostq 5 months ago

  • Solved

Lost logins and passwords after a refresh

I've recently refreshed Firefox V80.0 on my PC and in the process lost my stored logins and passwords. However they are still available in my iPad and Android phone in bo… (read more)

I've recently refreshed Firefox V80.0 on my PC and in the process lost my stored logins and passwords. However they are still available in my iPad and Android phone in both Firefox browser and Lockwise. I've tried syncing to get them back to the PC with no success. If I go to "Logins and Passwords" in the browser menu it opens the Lockwise page and asks me to log in to that. I just get a page saying "no synced logins found" even after syncing both the PC and the mobiles.

Asked by info3218 5 months ago

Answered by FredMcD 5 months ago

  • Solved

I can’t login to the Ebay site. Firefox 80.0.

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my t… (read more)

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my thoughts, please treat with understanding. I just started using Firefox, after Chrome and Edge it is like a breath of fresh air, everything works great, except for the Ebay website. The site itself is working, but I can't log in there. The page is loaded after entering data with the message "Access To Website Blocked". In support, I found a similar problem, they advised to disable tracking protection, but this doesn't help. I also cleared all browser data, history, cookies, cache. Launched the browser in safe mode. It doesn't help either. I thought that the Adguard program was to blame for this - I turned it off. And it didn't work either. Moreover, I can access the site without any problems through Google Chrome and Microsoft Edge. Even through the mobile version of Firefox, you can log in without problems, but on a PC there is no. I made such banal methods as rebooting and checking for system and driver updates. The PC rebooted, Windows 10 was updated to the latest version (Home, 64 bit, version 2004, KB4566782, OS build 19041.450), the drivers were all updated too. Firefox on this computer has not been used before, i.e. the reason is definitely not in the hardware and hardly in the software. Only one site Ebay doesn't work. Everything else works flawlessly. Please, help fix this problem. Or at least help send Mozilla report somehow.

Asked by Виктор 5 months ago

Answered by Виктор 5 months ago

Speedtest.net upload fails and wireless network disconnects ONLY with Firefox

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, th… (read more)

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, the download speed is significantly lower that in a different browser, and more importantly, the upload test fails, and my wireless network disconnects. I have checked my network logs and I see no blocking taking place. I disabled DoH in FF settings and experienced the same results. Please observe screenshots, below. Note, I first noticed this in Version 79, but it's possible that it began earlier. I don't run speed tests frequently. Site = https://www.speedtest.net/ Connections = Multi Photos 1 & 2 are from within Firefox. Photo # 3 shows the identical test run on the same PC from Vivaldi Browser. I have tested after disabling extensions, and even from a private window, all with the same resuls. Please advise. Thank you! Pete M.

Asked by Pete 5 months ago

Last reply by Pete 4 months ago

Firefox keeps disabling my addons

Since about version 78, Firefox started randomly deciding that both of my addons are no longer verified and disables them. I have had to reinstall them from the Firefox … (read more)

Since about version 78, Firefox started randomly deciding that both of my addons are no longer verified and disables them. I have had to reinstall them from the Firefox addon page dozens of times at this point. I uninstalled and reinstalled Firefox and that did not help. I'm using Offline QR Code Generator and uBlock Origin, which both come from the official Mozilla page. Using Firefox 80.0 now and this is still happening.

Asked by jrepperger 5 months ago

Last reply by jrepperger 3 months ago

  • Solved

Firefox failing to render US government website https://maps.nwcg.gov/sa/

I have firefox 80.0 on two machines one succesfully renders https://maps.nwcg.gov/sa/ then other does not. Minimal extentions installed and both are on the same firefox a… (read more)

I have firefox 80.0 on two machines one succesfully renders https://maps.nwcg.gov/sa/ then other does not. Minimal extentions installed and both are on the same firefox account so the extentions are the same

The only difference between the two setups is the failing machine is win10 pro and the working one is win10 home. Infrastructure wise both are on the same LAN with the same setup.

The failing machine gets a js error Error: scriptError

   _ https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   r https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25

vendor.js:25:10839

   <anonymous> https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   signal https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   g https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   signal https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   r https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25

Also on the failing machine I tried creating a brand new clean profile (about:profiles) and it still fails with the same JS error.

Asked by firefox928 5 months ago

Answered by firefox928 5 months ago