Showing questions tagged: Show all questions

New "403 Forbidden" webpage now blocking an everyday used website

My wife and I are both suddenly blocked from opening a fav website: https://www.freedomconsciousness.com/ We now get a 403 Forbidden webpage (generated by Wordfence) inst… (read more)

My wife and I are both suddenly blocked from opening a fav website: https://www.freedomconsciousness.com/

We now get a 403 Forbidden webpage (generated by Wordfence) instead.

Ditto when using the utube webpage, then in the About tab, trying to reach the website that way.

Trying the Mozilla technique of clicking on the lock icon ... I get both a secure connection message and a not-secure-connected message. Nothing I try after that affects anything. What to do???

Cheers Jaykay

Asked by Jaykay 1 hour ago

Last reply by Jaykay 1 hour ago

  • Solved

Hexadecimal characters in Firefox, NOT in Chrome

When I open Wunderground in FF I get hexadecimal character maps for many buttons. https://www.dropbox.com/s/ci3v1ag7ppynkbw/Screen%20Shot%202020-11-22%20at%209.35.59%20P… (read more)

When I open Wunderground in FF I get hexadecimal character maps for many buttons. https://www.dropbox.com/s/ci3v1ag7ppynkbw/Screen%20Shot%202020-11-22%20at%209.35.59%20PM.jpg?dl=0

In Chrome, they're fine: https://www.dropbox.com/s/zj855hxep7mx7rs/Screen%20Shot%202020-11-22%20at%209.30.49%20PM.jpg?dl=0

HUH?? With the Wunderground page open, the "text encoding" under the View menu is grayed out so I can't change the encoding. Suggestions?? THANKS!!!

Asked by RobertL39 15 hours ago

Answered by cor-el 3 hours ago

Issue playing HLS streams

Been watching streams for a while. Twitch.TV works perfectly well, Piczel.TV is alright too. I do however have constant issues with any kind of live stream when using Pic… (read more)

Been watching streams for a while. Twitch.TV works perfectly well, Piczel.TV is alright too. I do however have constant issues with any kind of live stream when using Picarto.TV- It seems like the stream just doesn't want to load for long- it will work for a little but and then start an endless buffering cycle which can only be broken by refreshing the entire website, rinse and repeat. I tried cleaning my cookies once which didn't help. Using Firefox's installer to run a "fix" didn't help either, and a fresh install *did* work, but only for a little bit before it started happening again. The option in Picarto to switch the HLS player tech to mp4 doesn't work. Any advice?

Asked by FayingaV1 2 hours ago

How to save website certificate?

Hello, I'm trying to save a website certificate, which differs when viewed from inside of my organization. Unfortunately I could not find an option to export it, the clos… (read more)

Hello, I'm trying to save a website certificate, which differs when viewed from inside of my organization. Unfortunately I could not find an option to export it, the closest thing is a viewer https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-website-certificate#w_view-a-certificate is there any way to save the cert? Regards, Marius

Asked by mariusz.lip 11 hours ago

Position: static print problem

Hi All, My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print… (read more)

Hi All,

My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print in order. All browser had this messed up for many years but I'm sure Firefox had this fixed for awhile. In version 82.0.3 this is messed up again, footer prints at the top of 1st page.

Is this a printing bug? Or, do I misunderstand position static?

Why can't it print as shown on screen, What you see is what you get?


Thank you for any help,

Charles

Asked by CharlesEF 1 week ago

Last reply by CharlesEF 17 hours ago

Unblocking ads on Yahoo mail

My yahoo mail ads are blocked and unless I unblock them, I will have to start paying a fee to get my mail. I have read information but I have no idea how to fix this pr… (read more)

My yahoo mail ads are blocked and unless I unblock them, I will have to start paying a fee to get my mail. I have read information but I have no idea how to fix this problem since I didn't know I even had an ad blocker. The ads don't bother me, so how can I get back the ads and my mail?

Asked by jayne.hogan53 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Audio stops playing after 2-3 seconds

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues t… (read more)

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues to play without sound. When it is audio-only, such as bandcamp, the timestamp stops. Audio resumes playing if I rewind or manually move the timestamp handle (scrubber?) back. This must be repeated each time the media is paused. Audio does not resume playing if play and pause are pressed, or if the site is refreshed.

Troubleshooting steps attempted so far:

  • Tried a different browser. Microsoft Edge works just fine.
  • Allowed autoplay for both audio and video
  • Cleared cache, and ensured that cookies were allowed
  • Turned off all adblockers
  • Uninstalled flash
  • Refreshed firefox settings

I'm at a loss!

Asked by juniper.mitchell 2 weeks ago

Answered by juniper.mitchell 1 day ago

Paint issues with 82.0.3

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black … (read more)

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black (partially transparent) sqaures on the left en top of the screen when I opened GMail.

Asked by bartjunk64 1 week ago

Last reply by bartjunk64 1 day ago

  • Solved

Browser

For over two months I have been receiving: "Firefox does not respond" and many app does not respond messages lasting about 60 to 90 seconds. Of course the interruption oc… (read more)

For over two months I have been receiving: "Firefox does not respond" and many app does not respond messages lasting about 60 to 90 seconds. Of course the interruption occurs at an inconvenient time. I also have been receiving "Web page is slowing down your browser message for the last two months. I'm running Win 10 v1903 (64x32) I suspect that one of the latest updates might be the cause. Since this "does not respond" is annoying, I'm seriously considering switching to another browser. I have been very happy with Firefox up to this time. I am a little hesitant to switch. Is there a fix?

Asked by rgaulin 6 days ago

Answered by FredMcD 5 days ago

Issue Synching Mozilla Firefox Web Browser on New Computer

How do I resolve this issue? -I try to log-in to Synchc using e-mail and password. -I am taken to e-mail verification step. -I enter passcode I receive, then it refresh… (read more)

How do I resolve this issue? -I try to log-in to Synchc using e-mail and password. -I am taken to e-mail verification step. -I enter passcode I receive, then it refreshing to portal, showing older e-mail account and the message "incorrect password". -Repeating several times leads my account to freeze and the requirement to wait 15 minutes.

I am switching to a new work station, so this is a pretty big inconvenience :/

Asked by jthoma84 1 day ago

Switch between Tabs - Recent Order + Tab Order - Best of Two Worlds

When switching tabs, Firefox allows you two behaviours: Recent Order or Tab Order but you have to choose between them. This is a trick to have THE TWO BEHAVIOURS TOGETHER… (read more)

When switching tabs, Firefox allows you two behaviours: Recent Order or Tab Order but you have to choose between them. This is a trick to have THE TWO BEHAVIOURS TOGETHER Catch: AutoHotkey is required.

In Firefox Options/Preferences -> General -> Tabs" mark enable recent order (ticked) Then compile the next script in Autohotkey and keep it running.


  1. if WinActive("ahk_exe firefox.exe")

^Q::Send, ^{TAB} ^Tab::Send, ^{PGDN} +^Tab::Send, ^{PGUP}

  1. if

Now with Ctrl+Tab and Ctrl+Shift+Tab you move right and left between Tabs and with Ctrl+Q you move to last viewed Tab. I choose Q because is next to Tab but you can change it in the second line of the script. Cheers!

Asked by Cartucho 1 day ago

Last reply by Cartucho 1 day ago

Firefox loads 2 times the same Youtube page and audio plays twice with a delay

1 year ago I posted about this problem and have got no solution. The problem persist... 11/5/19, 3:14 PM Quote Hi, every time I'm on Youtube, Firefox loads the page … (read more)

1 year ago I posted about this problem and have got no solution. The problem persist...

11/5/19, 3:14 PM

   Quote

Hi, every time I'm on Youtube, Firefox loads the page 2 times and when I try to go back o the previous page it reloads the current: For example I play video #1, then I click in another video it opens the video #2 page, if I click the back page button even without playing video #2 it reloads video #2 page.

The second problem with Youtube is the audio: sometimes when playing a video suddenly on background it restart the audio of the video and it plays together, and if I pause the video the "first audio" stop but the second keeps going.

Already tried the fix audio solution but nothing changed, also cleared cache etc....

Asked by Gianky 1 day ago

Can't open the Firefox browser after starting my laptop computer--get stop code error message

When I start my computer and try to open Firefox, I get the blue page with the message: "Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error… (read more)

When I start my computer and try to open Firefox, I get the blue page with the message: "Your PC ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you." This message indicates it's a stop code SDBUS internal error.

This only seems to happen with the Firefox browser, which I have set as the default browser. This does NOT happen when I open Microsoft Edge.

My laptop is an Acer Spin 1. I have not been able to update Windows 10 because the Windows Assistant says I don't have sufficient disk space. I'm currently running Windows version 1703.

I have another old Toshiba Satellite laptop, and I have no problems opening the Firefox browser, although this laptop operates very slowly.

Thank you for your assistance.

Asked by Cali Boomer Gal 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

  • Solved

All extensions stop working

I've been having an issue over the past month or so where all my extensions stop working. I can't see any cause, and I usually don't even notice until I try to use one of… (read more)

I've been having an issue over the past month or so where all my extensions stop working. I can't see any cause, and I usually don't even notice until I try to use one of the extensions. They work again if I restart firefox, or if I disable and re-enable the extensions one by one. It seems to happen every couple of days. Any ideas what could be causing this?

Asked by sugarcookie 2 weeks ago

Answered by FredMcD 2 weeks ago

  • Solved

How do I fix MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED? For wco.tv

Okay so this is sadly an issue I think was intentionally caused by the website itself. The reason being they pulled crap where you had to sign up for premium to watch the… (read more)

Okay so this is sadly an issue I think was intentionally caused by the website itself. The reason being they pulled crap where you had to sign up for premium to watch their videos about 6 months ago. Then after that and before this issue you were able to watch their videos as long as you turned off your ad block which I complied with.

Anyways I feel that's neither here nor there. The point is I can get each video to work with a work around, by right clicking the video after hitting play I click view video and I get redirected to I assume the source video. It works there no problem but every time I just try to click play itself it seems to be broken giving me the error code above. I was wondering if there was an actual conflict with firefox and the website or if it was just a cheap way to try and get people to subscribe to their payment plan implemented by the website itself.

Firefox version up to date 82.0.2

Asked by GoreChain 2 weeks ago

Answered by GoreChain 1 day ago

Google is keeping like 50 pipes running AFTER i close chrome and use firefox ... help!

after discovering the windows sysinternalssuite,.. i've noticed google is keeping like 50 or so pipes running in the background, AFTER i've closed chrome,.. but interesti… (read more)

after discovering the windows sysinternalssuite,.. i've noticed google is keeping like 50 or so pipes running in the background, AFTER i've closed chrome,.. but interestingly, WHILE having firefox open - is there any kind of software i can install in firefox to prevent google from doing whatever it is they're doing,.. presumably sending to themselves illegally, what i'm searching for when using firefox!!

this is a quick cut&paste of the pipes active well after chrome's closure,.. i checked in task manager,..

as a result of the pipelist64.exe command's result (the 1st number is the number of instances, the 2nd max-instances)

chrome.9536.0.76017667 1 1 chrome.9536.1.52737017 1 1 chrome.9536.2.74250293 1 1 chrome.9536.3.104932645 1 1 chrome.9536.4.42437887 1 1 chrome.9536.5.179824927 1 1 chrome.6948.0.13462700 1 1 chrome.9536.13.72578571 1 1 chrome.9536.14.158616180 1 1 chrome.9536.15.3648734 1 1 chrome.9536.16.193260802 1 1 chrome.9536.17.41796492 1 1 chrome.9536.18.183690293 1 1 chrome.9536.19.67807503 1 1 chrome.5036.0.66560417 1 1 chrome.5036.1.151099108 1 1 cubeb-pipe-9536-1 1 -1 chrome.5036.2.141789119 1 1 chrome.5036.3.30495044 1 1 chrome.9536.27.27973320 1 1 chrome.9536.28.189910666 1 1 chrome.9536.29.95719483 1 1 chrome.9536.30.60878110 1 1 chrome.9536.31.23321096 1 1 chrome.9536.32.48702152 1 1 chrome.9536.33.157655825 1 1 cubeb-pipe-9536-3 1 -1 chrome.7748.0.67528012 1 1 chrome.7748.1.178893973 1 1 chrome.7748.2.39568323 1 1 chrome.9536.34.196722854 1 1 chrome.9536.35.65406176 1 1 chrome.9536.36.178494014 1 1 chrome.9536.37.204416488 1 1 chrome.9536.38.112015926 1 1 chrome.9536.39.30266742 1 1 chrome.9536.40.113843634 1 1 cubeb-pipe-9536-4 1 -1 chrome.12104.0.180037403 1 1 chrome.12104.1.177731466 1 1 chrome.7748.3.56919242 1 1 chrome.7748.4.40030054 1 1 chrome.12104.2.32503085 1 1 chrome.9536.41.212035702 1 1 chrome.9536.42.112610998 1 1 chrome.9536.43.115959351 1 1 chrome.9536.44.126149148 1 1 chrome.9536.45.94524800 1 1 chrome.9536.46.58266636 1 1 chrome.9536.47.34135574 1 1 cubeb-pipe-9536-5 1 -1 chrome.11424.0.137591113 1 1 chrome.11424.1.24445521 1 1 chrome.12104.3.130015078 1 1 chrome.11424.2.111820846 1 1 chrome.12104.4.174371004 1 1 chrome.9536.48.129047798 1 1 chrome.9536.49.120716558 1 1 chrome.9536.50.144208434 1 1 chrome.9536.51.69456958 1 1 chrome.9536.52.63736226 1 1 chrome.9536.53.9658164 1 1 chrome.9536.54.8062043 1 1 cubeb-pipe-9536-6 1 -1 chrome.13116.0.180777389 1 1 chrome.13116.1.39385988 1 1 chrome.13116.2.35581837 1 1 chrome.13116.3.134583930 1 1 chrome.13116.4.40772697 1 1 chrome.9536.90.57369259 1 1 chrome.9536.91.44504338 1 1 chrome.9536.92.138519166 1 1 chrome.9536.93.166414574 1 1 chrome.9536.94.159629692 1 1 chrome.9536.95.76756776 1 1 chrome.9536.96.46689257 1 1 cubeb-pipe-9536-12 1 -1 chrome.14448.0.99247313 1 1 chrome.14448.1.196785158 1 1

Asked by Vurrath 2 days ago

Last reply by jscher2000 1 day ago

my youtube account doesn't sign me into my account correctly anymore since the "picture in picture" button was upgrade recently from blue to white

FireFox broke my youtube (utube) account when you updated the picture in picture (p.i.p.) from the BLUE p.i.p. button that came out from the right side of the utube vids.… (read more)

FireFox broke my youtube (utube) account when you updated the picture in picture (p.i.p.) from the BLUE p.i.p. button that came out from the right side of the utube vids.

  • NOW with the new upgraded "white" p.i.p. button, I login to utube and the loaded utube page don't log me into my account, I have to keep reloading the page 10 times or more just to get my subscription list to load on the left side, but my notification bell in the top right hand corner won't load the new videos and it reads "SIGN IN" even though I'm signed in, and the channels I subscribe to NOW HAS a subscribe button even though I'm subscribed already!!! CRAZY!!!
  • Why does it not log me into all the features on the page?

And why won't it detect I'm ALREADY logged in and load all my normal features?

      • IS FIREFOX AWARE OF THIS PROBLEM AND GOING TO FIX IT or do I need to use another browser forever to view utube?

Any Ideas??? Thanks my friends!!! Much Love!

Asked by Methos 3 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago