ctrl + click opens new tab but also goes to link in CURRENT tab

See subject. I swear I think this works correctly sometimes, but other times (majority) it does this. Yes I know about middle click (which works as expected) but consider… (read more)

See subject. I swear I think this works correctly sometimes, but other times (majority) it does this.

Yes I know about middle click (which works as expected) but considering this should work correctly I'm curious what is going on.

This is FF on Win 10.

Any ideas?

Asked by TimC2k 4 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

For the last week or so(09/1?/2020-now) I cannot access evga.com using Firefox

Firefox is up to date, cache and all temporary files have been deleted, system has been restarted multiple times, have tried disabling ad-blockers and all security... ALL… (read more)

Firefox is up to date, cache and all temporary files have been deleted, system has been restarted multiple times, have tried disabling ad-blockers and all security...

ALL other sites are working perfectly. but when trying to access evga.com or any EVGA pages I get a blank white page with no errors, just plain white.

if I use Internet Explorer, Edge, or Chrome the site shows and works fine.

what could be causing this issue?

example attached

Asked by offline.games 4 hours ago

Last reply by offline.games 2 hours ago

Firefox updating two profiles with places files

I run Firefox 52.9.0 32bit ESR as main browser - for reasons to do with our server I also run under a separate profile Firefox 68.12.0 ESR 32 bit for testing When using 5… (read more)

I run Firefox 52.9.0 32bit ESR as main browser - for reasons to do with our server I also run under a separate profile Firefox 68.12.0 ESR 32 bit for testing

When using 52.9.0 whenever I change a bookmark, it ALSO updates the file in the V68 profile folder! I have no idea why as both profiles should be separate. The time stamps are the same.

I need to keep the V68 profile completely isolated from the V52 so need to try and stop this unusual updating!

Both profiles are NOT local and located in F:drive under different folders. Both versions are started as:- "I:\Firefox New\firefox.exe" -P "Firefox New" and "I:\Firefox\firefox.exe" -P "Firefox Old" and the profiles.ini file points correctly

Any suggestions please - and no I can not update them as needed for specific purposes!

rgds

Asked by firefox982 5 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Firefox running extremely slow

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho). W… (read more)

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho).

When opening websites like Facebook, videos, the message box etc lags. On YouTube videos can lag, and other sites that have elements that popup etc seem to lag.

I only run an AdBlock, and it's even disabled on the pages that lag. These issues aren't present in Google Chrome or Edge. In fact, Facebook is super responsive in Chrome.

I've tried various things to solve it mentioned on this forum, including entering some urls to access more advanced settings which hasn't worked.

Thanks alot.

Asked by cameron.bishop71 5 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

  • Solved

Firefox Monitor - unable to find button to add new email addresses

I've been an avid user of Firefox Monitor for the past few months, but recently over the last few days when I go to https://monitor.firefox.com/user/dashboard and log in,… (read more)

I've been an avid user of Firefox Monitor for the past few months, but recently over the last few days when I go to https://monitor.firefox.com/user/dashboard and log in, I've been struggling to find the button that allows me to add new email addresses. I've searched the support article for Monitor for this information, but to no avail: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-monitor. So I was wondering if you could point me in the right direction?

Asked by Jonathan 5 hours ago

Answered by Wesley Branton 2 hours ago

I used Firefox for over a year, suddenly after an update I imagine a bottom bar appeared, like "find" and every time I try to type anything in a search bar it jumps to the bottom

I used Firefox for over a year, suddenly after an update I imagine a bottom bar has appeared, like "find" and every time I try to type anything in a search bar it jumps t… (read more)

I used Firefox for over a year, suddenly after an update I imagine a bottom bar has appeared, like "find" and every time I try to type anything in a search bar it jumps to the bottom that becomes pink... SOOOOOOO annoying. How can I get rid of it forever???? Sorry, do not know a proper name for this trouble!!! I wish it was clearly stated if I want this "update" and how I can get rid of it. I stopped updating anything at all at this stage! It drives me absolute bonkers, I am thinking of deleting firefox completely! Yes I use windows7 and love it, do not want to switch to 10. I have no clue what version of firefox I am using, I was updating when prompted, but fed up with this pink bar, like it sits in my livers now!!!

Asked by callita1 5 hours ago

Last reply by Wesley Branton 2 hours ago

"Reading List"

Does anyone know how I can access, from the desktop version, my "Reading List" that is available in the mobile version of Firefox? In other words, when I use the mobile … (read more)

Does anyone know how I can access, from the desktop version, my "Reading List" that is available in the mobile version of Firefox? In other words, when I use the mobile version there is an item specifically called a Reading List. And no this list is not the same as All Bookmarks, Other Bookmarks, Mobile Bookmarks it's a stand alone Reading List. The problem is, I can seem to access this reading list from my desktop.

Asked by Michelle 7 hours ago

zoom setting, Change Ramdomly from My Settings, 90 %

While Playing Elvenar, My Screen size will Randomly Change from my SET 90%... All of a Sudden i'm Trying to *SEE* the Screen... @50%.. WTH?? I Have to Switch outta the Ga… (read more)

While Playing Elvenar, My Screen size will Randomly Change from my SET 90%... All of a Sudden i'm Trying to *SEE* the Screen... @50%.. WTH?? I Have to Switch outta the Game and Reset.. At some Point Later... It Switches again.. to 150% (Now I'm Looking at a BLADE of Grass on my Map Screen...) This Keeps Happening... I can't Figure out... WHY... am I BEING HACKED??

Asked by TnTiger61 7 hours ago

Last reply by TnTiger61 3 hours ago

Add-ons not showing in toolbar

Hello When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones … (read more)

Hello


When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones I see that do not serve my target. All normal.


I know that it requires permission in order to have an add-on show in Private Browsing, that's done.

Now I had 8 add-ons on the toolbar, I disabled two or three of them so I can try two new ones. I did not like the new ones, so I just enabled the ones I had disabled, which where previously showing in the toolbar, all of this in Private Browsing having the permission of showing them.


As I enabled the add-ons again, they are not showing anymore in the toolbar..!!

Okay, I removed them and re-added them..not showing. I also did: not allow in Private Mode, then re-allowed..not showing. I simply restarted the browser in both normal and Private Mode, and yet not showing.. I also restarted my pc, and retried all previous steps again

  • This mainly happened as I removed the extension from toolbar, then added it again.

Still also 90% of the time, just disable then enable again, and only a few are showing again. Either when disabled then re-enabled or when removed then re-added*


So, what to do ?

Asked by Mark 8 hours ago

Last reply by Mark 2 hours ago

Instagram videos not playing

When I open instagram website, the videos uploaded along with the post is not playing. The thumbnail shows, but when i press the play button, it shows only black screen, … (read more)

When I open instagram website, the videos uploaded along with the post is not playing. The thumbnail shows, but when i press the play button, it shows only black screen, I can hear the audio on the video running in the background. I have the latest update for Firefox 80.0.1(64 bit) Windows 7 64 bit

Asked by donashapewear 8 hours ago

Last reply by FredMcD 7 hours ago

Crash Report dialog appears even when Firefox has not crashed

Over the past week, each time that I close out of Firefox normally, 30-60 seconds later a Crash Report dialog appears. I don't see any indication that Firefox has actuall… (read more)

Over the past week, each time that I close out of Firefox normally, 30-60 seconds later a Crash Report dialog appears. I don't see any indication that Firefox has actually crashed - everything looks to be working properly. If I try to send the Crash Report to Mozilla it goes into an endless loop without actually sending.

I'm running a current version of Win 10 and Firefox indicates it is up-to-date.

Thanks for your help!

Asked by mjerodriguez 9 hours ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Captcha Doesn't show up. I can't authenticate in sites and entire sites don't show up.

I'm an author/writer of cozy mystery/suspense/crime/thrillers and adventure short stories. I do a LOT of research and participate in online forums for background for my … (read more)

I'm an author/writer of cozy mystery/suspense/crime/thrillers and adventure short stories. I do a LOT of research and participate in online forums for background for my books and to build my brand. I have been using Mozilla Firefox for almost 20 years and I love it. But I may be forced to change because of the two serious problems I'm having. Explanations below:

  1. 1. There are certain regular sites I go to that require me to choose images to verify I'm not a robot or click on "I'm not a Robot" in reCaptcha. I can't because those images and/or the box for eCaptcha don't show up. They're just not there. I have to sign out and sign into Microsoft Edge which I absolutely hate. If I have to change, it will probably be Google Chrome.
  1. 2. Also, many of the sites I use regularly don't show up anymore. All I can see is text down the left side. None of the images are there and I can't tell where to click to go to different pages.

This has all been going on for months. I had hoped your updates would fix this, but they haven't. I don't want to change browsers, but I may have to because I MUST be able to verify my identity and be able to see some important sites I use regularly to post comments, etc.

I hope you can help me. I'm 85 and have absolutely no technological computer knowledge so please don't send me a lot codes because I would have no idea what to do with them. I pray this can be fixed.

I have a Dell PC and am using Windows 7, 32-bit.

Thank you, Gail S. Kibby White.

Asked by GSKWAuthor 11 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

How to stop Firefox "New Tab" screen from remembering my history.

I have cleared all my history in every way I can think off. Then I set Firefox to not remember anything. I really do intend for Firefox to not track and log my browsing h… (read more)

I have cleared all my history in every way I can think off. Then I set Firefox to not remember anything. I really do intend for Firefox to not track and log my browsing habits. After these settings it appears to fix the "New Tab" screen (it now populates with generic icons) but if you dismiss one of the generic icons, Firefox will immediately populate the icons with my actual browsing history.

Asked by Serrano.Jo 13 hours ago

Last reply by Serrano.Jo 12 hours ago

[Unofficial?] CSS styles to show end-of-line characters

I need a CSS or -moz-CSS style to enable showing end-of-line characters in textarea. I have edited font characters 0x000D and 0x000A and it works in Internet Explorer 11.… (read more)

I need a CSS or -moz-CSS style to enable showing end-of-line characters in textarea. I have edited font characters 0x000D and 0x000A and it works in Internet Explorer 11. In Firefox works also withs spaces but not CRLF.

Asked by zofia_kozlowicz 14 hours ago

web browser (BING)

Why when I am trying to browse a web page in bing the page will display yet when I try to view an individual picture the image turns to black and won't open back up??? ju… (read more)

Why when I am trying to browse a web page in bing the page will display yet when I try to view an individual picture the image turns to black and won't open back up??? just started and I've been using Bing and Firefox for years. Thanks

Asked by Wendle 15 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Energi mastenode setup.

Hello I want to setup energi masetnode and I need to import my wallet file previously created in MyEnergiWallet. Where to find „Select files to upload“ in my firefox acco… (read more)

Hello I want to setup energi masetnode and I need to import my wallet file previously created in MyEnergiWallet. Where to find „Select files to upload“ in my firefox account? Can you give me a link please? When I use link https://send.firefox.com I receive this in my browser: https://www.mozilla.org/en-US/. Can you tell me whay?

Asked by vidanovicslobodan 15 hours ago

Last reply by Wesley Branton 15 hours ago